00:00
05:21
Wanneer je meer dan 200 meter afdaalt in de oceaan, beland je in de schemerzone. Daar is geen verschil meer tussen dag en nacht. Om de kleine beetjes licht die er nog zijn op te vangen, hebben de dieren hier vaak grotere ogen. De reuzeninktvis heeft de allergrootste. Daarmee kan hij zijn grootste vijand in de gaten houden: de potvis.

Daal af met Freek naar de diepzee en ervaar iets heel bijzonders zodra het boven water langzaam donker wordt...

Met Expeditie Oceaan leer je meer over de oceaan. En dat is belangrijk, want hoe meer we weten over de oceaan, hoe beter we deze kunnen beschermen. Want dat is hard nodig. Ook Albert Heijn zet zich in om de wereld beter achter te laten. Kom je ook in actie? Praktische tips en meer informatie over de oceaan vind je op https://www.ah.nl/oceaan.

De podcast-afleveringen bevatten 8D-audio en komen daarom het best tot hun recht als je ze beluistert met een koptelefoon. Let op: in situaties waar je je aandacht nodig hebt kun je beter geen koptelefoon opzetten, zoals in het verkeer.

De podcast Expeditie Oceaan is een productie van audio agency Airborne. In samenwerking met Studio Freek, Naturalis Biodiversity Center, Lumen Loyalty en Dentsu.
Wanneer je meer dan 200 meter afdaalt in de oceaan, beland je in de schemerzone. Daar is geen verschil meer tussen dag en nacht. Om de kleine beetjes licht die er nog zijn op te vangen, hebben de dieren hier vaak grotere ogen. De reuzeninktvis heeft de allergrootste. Daarmee kan hij zijn grootste vijand in de gaten houden: de potvis. Daal af met Freek naar de diepzee en ervaar iets heel bijzonders zodra het boven water langzaam donker wordt... Met Expeditie Oceaan leer je meer over de oceaan. En dat is belangrijk, want hoe meer we weten over de oceaan, hoe beter we deze kunnen beschermen. Want dat is hard nodig. Ook Albert Heijn zet zich in om de wereld beter achter te laten. Kom je ook in actie? Praktische tips en meer informatie over de oceaan vind je op https://www.ah.nl/oceaan. De podcast-afleveringen bevatten 8D-audio en komen daarom het best tot hun recht als je ze beluistert met een koptelefoon. Let op: in situaties waar je je aandacht nodig hebt kun je beter geen koptelefoon opzetten, zoals in het verkeer. De podcast Expeditie Oceaan is een productie van audio agency Airborne. In samenwerking met Studio Freek, Naturalis Biodiversity Center, Lumen Loyalty en Dentsu. read more read less

about 1 year ago #8d, #albert, #avontuurlijk, #biodiversiteit, #diepzee, #expeditie, #experience, #freek, #heijn, #kinderen, #naturalis, #oceaan, #oceaanbewoners, #onderwaterwereld, #plastic, #sound, #studio, #vervuiling, #voedselverspilling, #vonk