00:00
38:10
Mens skolekammeraterne havde plakater med sportsidoler, så havde Mickey Pless et billede hængende af den legendariske kapelmester Henrik Krogsgaard.

Skolen var ikke lige Mickey - til gengæld spillede han klaver fra han var bare ni år gammel.

I dag er Mickey Pless chef for Danmarks næststørste revy i Nykøbing Falster, der i næsten tre årtier havde Flemming Krøll ved roret.

Hvordan er det at overtage direktørposten på en så hæderkronet institution, der nærmest er hele regionens kulturelle flagskib?

Nykøbing Falster Revyen sparkede i dén grad røv i 2019. Både anmeldere og publikum jublede af fryd, men så kom coronaen.

Hvordan har de klaret økonomien? Hvordan skal Nykøbing Falster Revyen komme igen? Og var det virkelig nødvendigt at hive de sjællandske teltpæle op, og flytte til revyens lokalområde?

I podcasten taler vi også lidt om sommerrevyernes fremtid.

Hvordan lokker man de unge til revy – og skal revyerne i det hele taget bekymre sig om at få et yngre publikum?
Eller kommer de helt af sig selv, når de bare bliver gamle nok.

Vi når også lige forbi dengang, da lille-Pless cyklede forbi Keld og Hilda Heick med et demobånd, om forholdet til Cirkusrevyen og om årets scoop med ansættelsen af musicalstjernen Silas Holst.
Mens skolekammeraterne havde plakater med sportsidoler, så havde Mickey Pless et billede hængende af den legendariske kapelmester Henrik Krogsgaard. Skolen var ikke lige Mickey - til gengæld spillede han klaver fra han var bare ni år gammel. I dag er Mickey Pless chef for Danmarks næststørste revy i Nykøbing Falster, der i næsten tre årtier havde Flemming Krøll ved roret. Hvordan er det at overtage direktørposten på en så hæderkronet institution, der nærmest er hele regionens kulturelle flagskib? Nykøbing Falster Revyen sparkede i dén grad røv i 2019. Både anmeldere og publikum jublede af fryd, men så kom coronaen. Hvordan har de klaret økonomien? Hvordan skal Nykøbing Falster Revyen komme igen? Og var det virkelig nødvendigt at hive de sjællandske teltpæle op, og flytte til revyens lokalområde? I podcasten taler vi også lidt om sommerrevyernes fremtid. Hvordan lokker man de unge til revy – og skal revyerne i det hele taget bekymre sig om at få et yngre publikum? Eller kommer de helt af sig selv, når de bare bliver gamle nok. Vi når også lige forbi dengang, da lille-Pless cyklede forbi Keld og Hilda Heick med et demobånd, om forholdet til Cirkusrevyen og om årets scoop med ansættelsen af musicalstjernen Silas Holst. read more read less

2 years ago #anmeldere, #corona, #falster, #hallen, #heick, #holst, #kapelmester, #mickey, #musical, #nkf, #nykøbing, #pless, #publikum, #revy, #revyen, #silas, #skuespiller, #sladderkongen, #succes, #trafitioner