00:00
43:59
Først var han bare Annette Heicks mand, men i dag kender de fleste lige så godt kokken Jesper Vollmer, som laver mad til os på tv, har været gennem en frygtelig ulykke og stået for menuen på Danmarks fornemste adresser i Kongehuset.

”Selvfølgelig savner jeg prinsgemalen. Han betød meget for os i køkkenet”, fortæller mesterkokken blandt andet.

Jesper Vollmer kalder Prins Henrik for en sin ”gastronomiske ven”, og beskriver levende prinsens store passion for mad og hyppige gang i køkkenet, hvor han blandt andet ville genbruge alle rester.

Det tætteste personale opdagede også før mange af os andre, da Prins Henriks helbred begyndte at skrante.

¤

Når du googler Jesper Vollmer, så dukker ulykken i Thailand hurtigt op – lige efter kommer ordet tarteletter.
Jesper fortæller lige gerne om begge dele.

Den alvorlige ulykke i Thailand kunne nemt være blevet endestationen for Jesper, og har siden haft dramatisk indvirkning på både hans eget liv, men selvfølgelig også på familiens og forholdet til hustruen Annette Heick.

Frygtede han og Annette på noget tidspunkt for ægteskabet?

Parterapi, nætter i gråd, men først og fremmest en ukuelig vilje, har bragt balancen tilbage, så Jesper stadig har ufattelig travlt.

Hør om Huset Raa på Bornholm og Klub Vollmer, der gerne vil hjælpe os alle sammen i køkkenet.
Hør også om, hvordan det var at komme ind i en af Danmarks mest kendte og elskede familier. En familie, vi alle kender – og mange har en holdning til.

Hør om Jespers ukuelige optimisme, turene på Mountainbike i skoven, morgendyp i havet og glæden ved hvert lille fremskridt.

Hvad har ulykken betydet for forholdet til venner og familie?

Ændrer det livet at være tæt på døden?
Først var han bare Annette Heicks mand, men i dag kender de fleste lige så godt kokken Jesper Vollmer, som laver mad til os på tv, har været gennem en frygtelig ulykke og stået for menuen på Danmarks fornemste adresser i Kongehuset. ”Selvfølgelig savner jeg prinsgemalen. Han betød meget for os i køkkenet”, fortæller mesterkokken blandt andet. Jesper Vollmer kalder Prins Henrik for en sin ”gastronomiske ven”, og beskriver levende prinsens store passion for mad og hyppige gang i køkkenet, hvor han blandt andet ville genbruge alle rester. Det tætteste personale opdagede også før mange af os andre, da Prins Henriks helbred begyndte at skrante. ¤ Når du googler Jesper Vollmer, så dukker ulykken i Thailand hurtigt op – lige efter kommer ordet tarteletter. Jesper fortæller lige gerne om begge dele. Den alvorlige ulykke i Thailand kunne nemt være blevet endestationen for Jesper, og har siden haft dramatisk indvirkning på både hans eget liv, men selvfølgelig også på familiens og forholdet til hustruen Annette Heick. Frygtede han og Annette på noget tidspunkt for ægteskabet? Parterapi, nætter i gråd, men først og fremmest en ukuelig vilje, har bragt balancen tilbage, så Jesper stadig har ufattelig travlt. Hør om Huset Raa på Bornholm og Klub Vollmer, der gerne vil hjælpe os alle sammen i køkkenet. Hør også om, hvordan det var at komme ind i en af Danmarks mest kendte og elskede familier. En familie, vi alle kender – og mange har en holdning til. Hør om Jespers ukuelige optimisme, turene på Mountainbike i skoven, morgendyp i havet og glæden ved hvert lille fremskridt. Hvad har ulykken betydet for forholdet til venner og familie? Ændrer det livet at være tæt på døden? read more read less

2 years ago #annette, #bornholm, #dronning, #heick, #henrik, #hilda, #huset, #jesper, #keld, #klub, #kok, #kongehus, #mad, #margrethe, #podcast, #prins, #raa, #sladderkongen, #sladderkongen.dk, #vollmer