În acest podcast vei găsi subiecte din prisma științifică a acestui sport, a alergării montane.

Îți va plăcea de mine dacă vrei să aflii informații de nutriție, antrenament, echipament și ești un împătimit al cifrelor, al teoriei și analizei, al anatomiei și fiziologiei și nu faci nimic după ureche, dar absolut nimic. Nici măcar alergarea.

Eu sunt Robert, gazda ta și de când m-am apucat de sportul ăsta am câștigat cele mai importante ultramaratoane de la noi din țară.

Și nu am relizat asta pentru că sunt cel mai talentat din curtea școlii ci pentru că am îndrăznit să privesc alergarea din alt unghi. Din unghiul științific.

Sunt un om cărui îi place cititul la fel de mult ca muntele și alergarea.

Am făcut acest podcast  pentru a împărtășii informațiile pe care le consider eu utile pasionaților de  alergare montană. Dacă și tu ești unul dintre ei, tot ce trebuie să faci e să să ai urechile larg deschise și picioarele mereu pregătite.
În acest podcast vei găsi subiecte din prisma științifică a acestui sport, a alergării montane. Îți va plăcea de mine dacă vrei să aflii informații de nutriție, antrenament, echipament și ești un împătimit al cifrelor, al teoriei și analizei, al anatomiei și fiziologiei și nu faci nimic după ureche, dar absolut nimic. Nici măcar alergarea. Eu sunt Robert, gazda ta și de când m-am apucat de sportul ăsta am câștigat cele mai importante ultramaratoane de la noi din țară. Și nu am relizat asta pentru că sunt cel mai talentat din curtea școlii ci pentru că am îndrăznit să privesc alergarea din alt unghi. Din unghiul științific. Sunt un om cărui îi place cititul la fel de mult ca muntele și alergarea. Am făcut acest podcast  pentru a împărtășii informațiile pe care le consider eu utile pasionaților de  alergare montană. Dacă și tu ești unul dintre ei, tot ce trebuie să faci e să să ai urechile larg deschise și picioarele mereu pregătite. read more read less
  • E02- Ce mi-ar fi placut sa stiu despre alergarea montană înainte să mă apuc
    7 Nov, 2017 - 07:36
  • Ep01: Alergarea Montana Vs Alergarea de plat | Beneficii, Asemanari & Deosebiri | TrailRunningAcademy.ro
    23 Oct, 2017 - 12:35
  • Intro Podcast | TrailRunningAcademy.ro
    21 Oct, 2017 - 01:30
  • There are no episodes.
Loading