Velkommen til RO med Charlotte Ander. I podcasten deler jeg værktøjer og inspiration til at finde RO.

I en verden med larm, afbrydelser, uro og globalisering er RO blevet en mangelvare.

I mine podcast "RO med Charlotte Ander", formidler jeg viden, teori og erfaringer om vejen til RO i dig.

Som du sikkert selv tænker, er der mange veje til RO og mindst lige så mange barrierer for RO.
Ligesom oplevelsen af RO er individuel og forskellig fra menneske til menneske.

RO med Charlotte Ander er mit bud på vejen til RO. Formidlet på en enkel og forståelig måde - uden at simplificere.

Du får konkrete værktøjer og inspiration til at skabe RO i dig, der er lette at implementere i din hverdag.

Jeg inddrager viden og øvelser til både krop, sind og sjæl.

Min viden og vej til RO udspringer af metakognitiv teori, evolutionsteori, neurovidenskab, fysioterapi, viden om medfølelse - som betydning for vejen til RO.

Desuden inddrager jeg egne erfaringer fra min personlige rejse mod RO og deler mine egne barrierer for RO.

Jeg inddrager data indhentet fra mine Foredrag om RO, fra klienter og de mennesker jeg arbejder med hver dag i min klinik RObyCharlotteAnder.com. Jeg uddanner andre i metakognitiv terapi, så de også kan gå ud i verden og skabe RO - det gør jeg blandt andet i RObyCharlotteAnder.com og Mindinstitute.dk

Jeg tager ud i virksomheder og kommuner og holder foredrag, workshops og supervision om vores vej til RO for at skabe trivsel i mennesker - fagligt og professionelt.

Jeg har en bred faglig baggrund blandt andet som chefkonsulent, fysioterapeut og leder.

Uddannet metakognitiv terapeut, stresscoach, fysioterapeut, pilatesinstruktør, psych-k facilitator, projektleder, spirituelt lederskab fra Rikke Hertz og REIKI healer.

RO med Charlotte Ander er en teoretisk, holistisk og menneskelig vej til RO, hvor jeg arbejder med RO på krop, sind og sjæls niveau.

Min vision er at skabe RO, Håb og Nærvær i mennesker, så vi evner at give og modtage kærlighed til hinanden.

Det er nemlig hvad der i min bog får verden til at løbe rundt og jeg tror på, at det kunne være vor tids største håb for fremtiden.

Håber mine podcast vil give dig viden, inspiration og refleksion på din vej til RO.


RO, Håb og Nærvær til dig - og rigtig god lyttelyst.


Charlotte Ander Ernsø

Kontakt: RO@robycharlotteander.com og 21235858
LÆS mere på www.robycharlotteander.com

Følg også RO'en (@robycharlotteander) på Facebook, Instagram, Linkedin
Velkommen til RO med Charlotte Ander. I podcasten deler jeg værktøjer og inspiration til at finde RO. I en verden med larm, afbrydelser, uro og globalisering er RO blevet en mangelvare. I mine podcast "RO med Charlotte Ander", formidler jeg viden, teori og erfaringer om vejen til RO i dig. Som du sikkert selv tænker, er der mange veje til RO og mindst lige så mange barrierer for RO. Ligesom oplevelsen af RO er individuel og forskellig fra menneske til menneske. RO med Charlotte Ander er mit bud på vejen til RO. Formidlet på en enkel og forståelig måde - uden at simplificere. Du får konkrete værktøjer og inspiration til at skabe RO i dig, der er lette at implementere i din hverdag. Jeg inddrager viden og øvelser til både krop, sind og sjæl. Min viden og vej til RO udspringer af metakognitiv teori, evolutionsteori, neurovidenskab, fysioterapi, viden om medfølelse - som betydning for vejen til RO. Desuden inddrager jeg egne erfaringer fra min personlige rejse mod RO og deler mine egne barrierer for RO. Jeg inddrager data indhentet fra mine Foredrag om RO, fra klienter og de mennesker jeg arbejder med hver dag i min klinik RObyCharlotteAnder.com. Jeg uddanner andre i metakognitiv terapi, så de også kan gå ud i verden og skabe RO - det gør jeg blandt andet i RObyCharlotteAnder.com og Mindinstitute.dk Jeg tager ud i virksomheder og kommuner og holder foredrag, workshops og supervision om vores vej til RO for at skabe trivsel i mennesker - fagligt og professionelt. Jeg har en bred faglig baggrund blandt andet som chefkonsulent, fysioterapeut og leder. Uddannet metakognitiv terapeut, stresscoach, fysioterapeut, pilatesinstruktør, psych-k facilitator, projektleder, spirituelt lederskab fra Rikke Hertz og REIKI healer. RO med Charlotte Ander er en teoretisk, holistisk og menneskelig vej til RO, hvor jeg arbejder med RO på krop, sind og sjæls niveau. Min vision er at skabe RO, Håb og Nærvær i mennesker, så vi evner at give og modtage kærlighed til hinanden. Det er nemlig hvad der i min bog får verden til at løbe rundt og jeg tror på, at det kunne være vor tids største håb for fremtiden. Håber mine podcast vil give dig viden, inspiration og refleksion på din vej til RO. RO, Håb og Nærvær til dig - og rigtig god lyttelyst. Charlotte Ander Ernsø Kontakt: RO@robycharlotteander.com og 21235858 LÆS mere på www.robycharlotteander.com Følg også RO'en (@robycharlotteander) på Facebook, Instagram, Linkedin read more read less
 • #29 Over(lever) du?
  25 Dec, 2021 - 55:25
 • #28 Find din indre visdom
  9 Jul, 2021 - 24:49
 • #27 Identitetstab kan forstyrre din RO
  29 Apr, 2021 - 47:19
 • #26 Lær at give slip
  6 Mar, 2021 - 39:20
 • #25 Drop sammenligning med andre
  23 Jan, 2021 - 23:51
 • #24 Du kan flytte bjerge - hvis du tør
  2 Jul, 2020 - 16:36
 • #23 Sådan skaber du mening i dit liv
  25 Jun, 2020 - 21:24
 • #22 RO med åndedrætsøvelser
  18 Jun, 2020 - 23:49
 • #21 Sov godt med RO
  11 Jun, 2020 - 32:33
 • #20 Find dit nærvær
  4 Jun, 2020 - 28:50
 • There are no episodes.
Loading