Utroskab er noget der berører os alle, men vi vil helst lade som om lysten til andre end vores partner ikke eksisterer. Min teori og erfaring er at hvis vi kan komme ud over den misforståelse at lysten og kærligheden til andre er ødelæggende for vores parforhold, så vil vi opdage at den er ganske berigende når vi vælger at være ærlige om den. For vi har den alle. Nogle vælger at lægge bånd på den, andre udlever den i hemmelighed. Og det er uærligheden der skiller os ad – ikke lysten.

Jeg betragter mig selv som polyamorøs, hvilket vil sige at jeg lever et kærlighedsliv uden hemmeligheder, uanset om det måtte indebære flere sideløbende parforhold. I podcasten introducerer jeg polyamori som alternativ til utroskab. Hvad enten du nu tænker at det er helt utopi og måske endda forargeligt, eller du synes det lyder tiltalende, så er denne podcast lavet til dig.

Den er en personlig beretning uden omsvøb, uden dårlig samvittighed og uden fortrydelser. Et ærlighedsmanifest fra en kvinde der har smidt skyld og skam ad helvede til og valgt kærligheden frem for facadetroskab og monogamihykleri - i erkendelse af at netop det at være sig selv tro er den ultmative troskab.

Podcasten udkommer i første omgang som en julekalender i december 2023, og hvert afsnit er et afsnit af min bog fra 2009, Hvem er du utro - en anderledes bog om kærlighed og utroskab.
Utroskab er noget der berører os alle, men vi vil helst lade som om lysten til andre end vores partner ikke eksisterer. Min teori og erfaring er at hvis vi kan komme ud over den misforståelse at lysten og kærligheden til andre er ødelæggende for vores parforhold, så vil vi opdage at den er ganske berigende når vi vælger at være ærlige om den. For vi har den alle. Nogle vælger at lægge bånd på den, andre udlever den i hemmelighed. Og det er uærligheden der skiller os ad – ikke lysten. Jeg betragter mig selv som polyamorøs, hvilket vil sige at jeg lever et kærlighedsliv uden hemmeligheder, uanset om det måtte indebære flere sideløbende parforhold. I podcasten introducerer jeg polyamori som alternativ til utroskab. Hvad enten du nu tænker at det er helt utopi og måske endda forargeligt, eller du synes det lyder tiltalende, så er denne podcast lavet til dig. Den er en personlig beretning uden omsvøb, uden dårlig samvittighed og uden fortrydelser. Et ærlighedsmanifest fra en kvinde der har smidt skyld og skam ad helvede til og valgt kærligheden frem for facadetroskab og monogamihykleri - i erkendelse af at netop det at være sig selv tro er den ultmative troskab. Podcasten udkommer i første omgang som en julekalender i december 2023, og hvert afsnit er et afsnit af min bog fra 2009, Hvem er du utro - en anderledes bog om kærlighed og utroskab. read more read less
  • 0 Pilotepisode: Forord
    28 Oct, 2023 - 03:19
  • 1 Hvorfor en podcast om utroskab
    30 Nov, 2023 - 05:18
  • There are no episodes.
Loading