En podcast for pædagoger, socialrådgivere og andre, der professionelt arbejder med unge.

Helsingung bød i november 2017 velkommen til konferencen ’Gode samtaler med unge’ - om at samtale med unge, der har udfordringer med bl.a. rusmidler og lever et liv på kanten af samfundet.

Pakket ind i et miks af de kendte radioprogrammer Tværs og Mads & Monopolet samt workshops og ekspertinterviews ønskede Helsingung at gøre samtalen med unge nemmere og mere nærværende.

For hvordan motiverer man som professionel en ung, der ikke vil? Og gør man mere skade end gavn, når man taler med den unge om svære emner?

I en serie på 5 podcasts gengiver Helsingung det meste fra konferencen. Podcastene er især henvendt professionelle, der arbejder med unge.

Hvad er Helsingung?
Helsingør Kommunes tilbud til unge under 25 år, der har problemer med hash, alkohol og stoffer.

Læs mere: http://www.helsingung.nu/
En podcast for pædagoger, socialrådgivere og andre, der professionelt arbejder med unge. Helsingung bød i november 2017 velkommen til konferencen ’Gode samtaler med unge’ - om at samtale med unge, der har udfordringer med bl.a. rusmidler og lever et liv på kanten af samfundet. Pakket ind i et miks af de kendte radioprogrammer Tværs og Mads & Monopolet samt workshops og ekspertinterviews ønskede Helsingung at gøre samtalen med unge nemmere og mere nærværende. For hvordan motiverer man som professionel en ung, der ikke vil? Og gør man mere skade end gavn, når man taler med den unge om svære emner? I en serie på 5 podcasts gengiver Helsingung det meste fra konferencen. Podcastene er især henvendt professionelle, der arbejder med unge. Hvad er Helsingung? Helsingør Kommunes tilbud til unge under 25 år, der har problemer med hash, alkohol og stoffer. Læs mere: http://www.helsingung.nu/ read more read less
 • Paneldebat: Unge med selvskadende adfærd
  16 Nov, 2017 - 37:54
 • Paneldebat: Unge med hashmisbrug
  16 Nov, 2017 - 46:31
 • Paneldebat: Unge med psykiske diagnoser
  16 Nov, 2017 - 41:52
 • Psykolog Ida Koch om unge og selvskade
  16 Nov, 2017 - 26:13
 • Psykolog Anna Fjeldsted om mødet med Daniel
  16 Nov, 2017 - 16:33
 • There are no episodes.
Loading