Hånden På Hjertet - Cover Image
Tag med os (Jonathan Søe og Peter Bystrup) på en rejse igennem dit sind og lær derved at styre dine tanker, følelser og handlinger og få dét der skal til for én gang for alle at kunne ændre dine vaner og dine overbevisninger.

Dét er ikke kun sindet, som vi vil uddanne dig i at kunne håndterer og dermed administrere. Når vi sammen har passeret dit sind, så er dét næste vi møder på rejsen din sjæl eller dit hjerte.

Sjælen eller hjertet har altid været centeret for menneskets eksistens, der hvor selve livet udspringer fra. Men hvad er sjælen eller hjertet, og hvordan får du forbindelse til den / dét og dermed centeret for din egen eksistens?

Svaret herpå dækker over samtlige spørgsmål, som har noget med uopdagede sider af dig selv at gøre og lyder således: Forståelsen muliggør opnåelsen!

Dét der venter dig på rejsen til at håndtere dit sind og opdage din sjæl, er i første omgang en intellektuel forståelse for begge og senere praksis der vil dygtiggøre dig i at håndtere og administrere dit sind og din sjæl.

Med andre ord er dette en podcast, der klæder dig på til at leve dit liv uden tyngden fra negative tanker, ubehagelige følelser, uønskede handlinger og vaner, selvbegrænsende overbevisninger og mangel på forståelse for livet og dets mange undere.

Rigtig god fornøjelse
Tag med os (Jonathan Søe og Peter Bystrup) på en rejse igennem dit sind og lær derved at styre dine tanker, følelser og handlinger og få dét der skal til for én gang for alle at kunne ændre dine vaner og dine overbevisninger. Dét er ikke kun sindet, som vi vil uddanne dig i at kunne håndterer og dermed administrere. Når vi sammen har passeret dit sind, så er dét næste vi møder på rejsen din sjæl eller dit hjerte. Sjælen eller hjertet har altid været centeret for menneskets eksistens, der hvor selve livet udspringer fra. Men hvad er sjælen eller hjertet, og hvordan får du forbindelse til den / dét og dermed centeret for din egen eksistens? Svaret herpå dækker over samtlige spørgsmål, som har noget med uopdagede sider af dig selv at gøre og lyder således: Forståelsen muliggør opnåelsen! Dét der venter dig på rejsen til at håndtere dit sind og opdage din sjæl, er i første omgang en intellektuel forståelse for begge og senere praksis der vil dygtiggøre dig i at håndtere og administrere dit sind og din sjæl. Med andre ord er dette en podcast, der klæder dig på til at leve dit liv uden tyngden fra negative tanker, ubehagelige følelser, uønskede handlinger og vaner, selvbegrænsende overbevisninger og mangel på forståelse for livet og dets mange undere. Rigtig god fornøjelse read more read less
 • #12 Tro flytter bjerge
  1 Sep, 2020 - 71:41
 • Bonus: Jonathans Livshistorie - Introvert i en ekstrovert verden
  1 Sep, 2020 - 115:47
 • #11 De universelle love
  4 Aug, 2020 - 60:49
 • Bonus: Peters Livshistorie - Fra kokain til kærlighed
  23 Jul, 2020 - 107:34
 • #10 Alting er energi
  7 Jul, 2020 - 62:56
 • #9 Psykologihistoriens største opdagelse
  1 Jun, 2020 - 62:13
 • #8 Få ro på tankerne
  4 May, 2020 - 62:17
 • #7 Mød din bedste ven
  7 Apr, 2020 - 67:26
 • #6 Mød din værste fjende
  3 Mar, 2020 - 68:19
 • #5 Intuitionen er din indre GPS til livet
  3 Feb, 2020 - 65:57
 • There are no episodes.
Loading