Sonotone és un programa musical que investiga entre les novetats menys populars de pop, rock, folk, electrònica i hip hop dels nostres dies. Compartim música que no té cabuda en els grans circuits comercials.

A la música hi busquem coratge, imperfecció, risc, emoció i personalitat. Volem oferir una veu diferent i crítica de la música d'avui en un to proper i desenfadat. Compartim aquelles cançons que més ens agraden o que trobem més interessants. Podríem parlar de folk trist, pop intel·ligent, rock obscur o electrònica transgresora. També dels alumnes avantatjats de Bob Dylan, The Velvet Underground, Joy Division o Kraftwerk.

El programa va començar les seves emissions el mes de desembre de 2002, i està dirigit i presentat per Ivan Caparròs amb control tècnic de David Benaiges i amb col·laboracions puntuals d’Angel Palacio.

SONOTONE

Explorant el subsòl del pop contemporani

Últim dimarts de mes a les 23.00
Sonotone és un programa musical que investiga entre les novetats menys populars de pop, rock, folk, electrònica i hip hop dels nostres dies. Compartim música que no té cabuda en els grans circuits comercials. A la música hi busquem coratge, imperfecció, risc, emoció i personalitat. Volem oferir una veu diferent i crítica de la música d'avui en un to proper i desenfadat. Compartim aquelles cançons que més ens agraden o que trobem més interessants. Podríem parlar de folk trist, pop intel·ligent, rock obscur o electrònica transgresora. També dels alumnes avantatjats de Bob Dylan, The Velvet Underground, Joy Division o Kraftwerk. El programa va començar les seves emissions el mes de desembre de 2002, i està dirigit i presentat per Ivan Caparròs amb control tècnic de David Benaiges i amb col·laboracions puntuals d’Angel Palacio. SONOTONE Explorant el subsòl del pop contemporani Últim dimarts de mes a les 23.00 read more read less
Loading