El Per no dir res encara la seva sisena temporada a Matadepera Ràdio, renovant-se completament. Aquest any ens podeu escoltar els dijous de 17 a 19 amb en Marc Clapés i l'Aran Montero, que deixa el seu rol de becari del programa, per agafar més protagonisme.

Cada setmana portarem alguna entrevista d'actualitat, les curiositats que més ho peten a la xarxa, els vídeos del moment i no deixarem de banda la música i el nostre portal musical per posar-te al dia de tot el que passi!

Tot això i el que pugui anar sorgint, en aquesta temporada tan especial, que celebrem 5 anys i que ho viurem de forma especial al programa.

I com sempre, podràs recuperar els programes a través del nostre Podcast.


PER NO DIR RES
Un programa sense etiquetes
Dijous a les 19.00 hores
El Per no dir res encara la seva sisena temporada a Matadepera Ràdio, renovant-se completament. Aquest any ens podeu escoltar els dijous de 17 a 19 amb en Marc Clapés i l'Aran Montero, que deixa el seu rol de becari del programa, per agafar més protagonisme. Cada setmana portarem alguna entrevista d'actualitat, les curiositats que més ho peten a la xarxa, els vídeos del moment i no deixarem de banda la música i el nostre portal musical per posar-te al dia de tot el que passi! Tot això i el que pugui anar sorgint, en aquesta temporada tan especial, que celebrem 5 anys i que ho viurem de forma especial al programa. I com sempre, podràs recuperar els programes a través del nostre Podcast. PER NO DIR RES Un programa sense etiquetes Dijous a les 19.00 hores read more read less
Loading