Els divendres a les 9 de la nit et presentem per espai de dues hores, les 40 cançons més importants del moment en 120 minuts a La Llista del Per No Dir Res amb en Marc Clapés.

Una llista que cada setmana publiquem al portal musical Pernodirres.cat i que et portem a la ràdio, perquè descobreixis quines són les cançons que més sonen al món. Des dels èxits que lideren les llistes de tot el planeta, fins als temes més populars del nostre país. A La Llista del PNDR tant podràs escoltar Txarango, com Ed Sheeran, Taylor Swift, Green Day o Coldplay.

A més cada setmana et presentarem les últimes novetats, que incorporem a la categoria dels aspirants, els temes que acaben de sortir del forn!

I si et perds algun programa, el pots recuperar al nostre Podcast.

LA LLISTA DEL PNDR
La Llista amb més novetats de la ràdio
Divendres a les 21.00 hores
Els divendres a les 9 de la nit et presentem per espai de dues hores, les 40 cançons més importants del moment en 120 minuts a La Llista del Per No Dir Res amb en Marc Clapés. Una llista que cada setmana publiquem al portal musical Pernodirres.cat i que et portem a la ràdio, perquè descobreixis quines són les cançons que més sonen al món. Des dels èxits que lideren les llistes de tot el planeta, fins als temes més populars del nostre país. A La Llista del PNDR tant podràs escoltar Txarango, com Ed Sheeran, Taylor Swift, Green Day o Coldplay. A més cada setmana et presentarem les últimes novetats, que incorporem a la categoria dels aspirants, els temes que acaben de sortir del forn! I si et perds algun programa, el pots recuperar al nostre Podcast. LA LLISTA DEL PNDR La Llista amb més novetats de la ràdio Divendres a les 21.00 hores read more read less
Loading