Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Ungleder.dk

 • 3 gode råd om generationsledelse

  21 JUN 2021 · 31-årige direktør, Alexander Mygind Andersen, deler sine erfaringer med at indtage direktørstolen i en familieejet virksomhed. Hvordan sikres kompetent ledelse af en aldersdivergerende medarbejderskare? Skal der ledes ud fra medarbejdernes generation eller deres mindset?
  41m 16s
 • Hvordan bliver fremtidens arbejdsplads? med fremtidsforsker Anne Skare

  14 APR 2021 · Hvordan kommer fremtidens arbejdsplads til at se ud? Det kan være svært at spå om, derfor har vi inviteret fremtidsforsker Anne Skare i (hjemme)studiet, så hun kan dele ud af sin ekspertviden. Anne Skare er en af Danmarks førende fremtidsforskere og er medejer af virksomheden Universal Futurist. Du har måske set Anne på DR's "Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden" eller på TV2's NewScience, eller andre steder, hvor fremtiden bliver vendt og drejet.
  1h 1m 40s
 • Hvad skal jeg have i værktøjskassen som ung leder?

  19 MAR 2021 · I denne podcast taler vi om lederrollen og hvordan man som ny ung leder bedst træder ind i rollen, samt hvilke kompetencer og færdigheder man med fordel kan udvikle. Signe Enemark Kildesgaard er kendt som en af Danmarks bedste, når det gælder ledelsesudvikling. Hun er selvstændig konsulent og arbejder til daglig med ledelsesudvikling for nogle af Skandinaviens førende virksomheder. I sit arbejde trækker Signe på 14 års ledelseserfaring fra bl.a. A.P. Møller-Mærsk og senest fra GroupM, hvor hun som nordisk HR-direktør bl.a. har haft ansvar for ledelsesudvikling på tværs af Norden.
  19m 50s
 • Skal vi ansætte efter livsfaser eller alder? Med Jesper Brask Fischer

  16 MAR 2021 · I denne podcast byder vi velkommen til Jesper Brask Fischer, der er programchef hos PFA for de nye seniorer. Vi taler om hvad der kendetegner de arbejdende seniorer og hvordan man kan skabe synergi imellem generationerne, der alle er i forskellige faser i livet.
  41m 50s
 • Kan man have talent for ledelse? Podcast om talentudvikling med Lene Tanggaard

  20 JAN 2021 · Er talent noget man bliver født med? Og hvordan udvikler man talentfulde unge ledere? Det taler vi om i denne podcast med Lene Tanggaard, rektor ved Designskolen i Kolding, forfatter til flere bøger om kreativitet og talent, samt foredragsholder og underviser.
  39m 56s
 • Hvad kendetegner en ung iværksætter kultur? Med Nicolai Vittrup

  15 JAN 2021 · En podcast med en ung iværksætter, som har startet sit eget marketingbureau i 2015. Hvad er det, der kendetegner en ung iværksætter kultur?
  57m 37s
 • Deltagelse i netværk er en investering - med Peter Balstrup

  2 DEC 2020 · Deltagelse i netværk er en investering. Hvad kan man, som ung ny leder, få ud af at deltage i netværk? Det taler Peter Balstrup og Lektor Karen Spuur om i denne podcast, hvor du kan få svar på hvad et netværk kan give af værdi, hvilket slags netværk man med fordel kan deltage i og hvorfor det er en god investering for din virksomhed, at unge ledere kommer i et godt netværk.
  19m 18s
 • Ledelse handler ikke om dig

  26 NOV 2020 · Hvordan kan 2500 år gamle filosofiske principper hjælpe dig i dit lederskab? det giver forfatter og CSR-chef Niels Overgaard sit bud på i denne podcast med udgangspunkt i følgende fem stoiske principper: Fokuser på det du kan kontrollere Succes er at gøre det rigtige Selvdisciplin gør dig fri Døden er din ven Det hele handler ikke om dig
  45m 50s
 • Potentialeledelse med Søren Barlebo

  29 OCT 2020 · Søren Barlebo har stor erfaring med ledelsesrådgivning og ledelsesudvikling. Fra sin tid som dekan og ledelsesforsker ved CBS er han teoretisk stærkt funderet og fra sin karriere som konsulent, hvor han har gennemført 250+ lederforløb besidder han enorm praksis indsigt. Kombinationen af den viden gør Sørens bog ´Potentialeledelse´ yderst interessant og relevant for alle ledere – og i særdeleshed for ledere af unge ledere.
  33m 5s
 • Autentisk ledelse med Michael Urenholdt

  17 SEP 2020 · Michael Urenholdt mange års erfaring med ledelse af medarbejdere og ledelse af ledere. Siden 2007 har Michael arbejdet i Lederne, hvor han nu fungerer som Teamchef og ledelsesrådgiver. Særligt karriereudvikling, transitionen til lederrollen og arbejdstrivsel har hans interesse.
  22m 30s

En podcast om det at være ung leder. Podcasten er en del af en større samling af materialer, som du kan finde på ungleder.dk. Ungleder.dk er udviklet på baggrund af...

show more
En podcast om det at være ung leder. Podcasten er en del af en større samling af materialer, som du kan finde på ungleder.dk. Ungleder.dk er udviklet på baggrund af et forskningsprojekt lavet på Cphbusiness.
show less
Contacts
Information
Author Camilla Bernth
Categories Careers
Website www.ungleder.dk
Email -

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search