Settings
Light Theme
Dark Theme
 • Jakso 10: Työyhteisöjen moninaisuus - trendi vai elinehto?

  12 MAY 2021 · Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolaki ovat oivia kannustimia diversiteetin ylläpitämiseen, mutta mitä kaikkea tasa-arvo työpaikoilla pitää sisällään ja miksi miespainotteisella ja insinöörivetoisella taloudella ei välttämättä ole ne parhaat lähtökohdat menestyä? Riikka Mykkäsen ja Perttu Pölösen vieraina Työradiossa ovat startup-maailmassa marinoitu Inklusiiv -yhteisön perustaja Katja Toropainen sekä erityisasiantuntija Kosti Hyyppä Suomen Ekonomeista.
  38m 37s
 • Jakso 9: 2020-luvun stressitekijät työelämässä

  5 MAY 2021 · Kun rentoutumisestakin tulee suorittamista, on aika pysähtyä. Miltä nykyajan työelämän stressitekijät tuntuvat milleniaalista? Entä mitä monessa liemessä keitetty rautainen viestinnän ammattilainen on mieltä etätyön rasittavuudesta. Miten tehdä töitä terveenä, etänä muttei etäältä. Riikka Mykkäsen sekä Perttu Pölösen luotsaaman Työradion vieraina ovat viestintäasiantuntija Sanna Mämmi sekä opiskelija-asiantuntija Veera Hellman.
  35m 26s
 • Jakso 8: Asiantuntijan brändi ja osaaminen

  28 APR 2021 · Työradion kolmannessa jaksossa Riikka Mykkäsen ja Perttu Pölösen vieraina ovat asiantuntijat Jan Ropponen sekä Mika Parkkari. Myynnin parissa uransa tehneen Ropposen mukaan asiantuntijalle tärkeintä on kulloisenkin toimintaympäristön ymmärtäminen. Suomen Ekonomien erityisasiantuntija Parkkari tuo esille muun muassa osaamisen jatkuvan ylläpidon. Jaksossa pohditaan myös asiantuntijan brändiä sekä työnantajan roolia asiantuntijan uskottavuudelle.
  34m 26s
 • Jakso 7: Rahan takii - Mikä työssä motivoi?

  21 APR 2021 · Tässä Työradion jaksossa vieraina ovat ohjelmistotalo Sysartin toimitusjohtaja Petri Mäenpää sekä Suomen Ekonomien erityisasiantuntija Riikka Sipilä. Onko palkka se kaikkein motivoivin asia työssä? Palkka ja palkitseminen ovat kuitenkin kaksi eri asiaa. Minkälaista on nykyaikainen palkitseminen? Ohjelman juontavat Riikka Mykkänen sekä Perttu Pölönen.
  32m 22s
 • UUSI KAUSI: Jakso 6: Pomoksi ei synnytä vaan opitaan!

  15 APR 2021 · Työradion toinen kausi startataan päällikköaiheella: Riikka Mykkäsen ja Perttu Pölösen vieraina ovat Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä sekä Suomen Ekonomien urapalveluiden johtaja Suvi Eriksson. Jakson aiheena siis johtajuus ja esihenkilötyö.
  38m 27s
 • Tämä on Työradio

  1 APR 2021 · Synnytäänkö pomoksi vai voiko sitä oppia? Mikä työssä oikeasti motivoi? Mitkä ovat 2020-luvun stressitekijät työelämässä? Onko työyhteisöjen moninaisuus trendi vai elinehto? Näitä asioita pohtivat futuristi ja keksijä Perttu Pölönen sekä Suomen Ekonomien yhteiskuntasuhdepäällikkö Riikka Mykkänen mielenkiintoisten vieraiden kanssa.
  26s

Synnytäänkö pomoksi vai voiko sitä oppia? Mikä työssä oikeasti motivoi? Mitkä ovat 2020-luvun stressitekijät työelämässä? Onko työyhteisöjen moninaisuus trendi vai elinehto? Näitä asioita pohtivat futuristi ja keksijä Perttu Pölönen sekä...

show more
Synnytäänkö pomoksi vai voiko sitä oppia? Mikä työssä oikeasti motivoi? Mitkä ovat 2020-luvun stressitekijät työelämässä? Onko työyhteisöjen moninaisuus trendi vai elinehto? Näitä asioita pohtivat futuristi ja keksijä Perttu Pölönen sekä Suomen Ekonomien yhteiskuntasuhdepäällikkö Riikka Mykkänen mielenkiintoisten vieraiden kanssa.
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search