Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Stemmernes Tårn

 • Afsnit 26 - Tågen over Tuson

  12 MAR 2023 · Brieost, Gnuflixia, Sonny og Sean Kornståle, gør hvad de kan for at skaffe mad til byen, men tågen har overmandet en stor del af den gård de havde udset sig, så nu handler det bare om at komme væk. Spillerne er i dette afsnit Brian, Annalea, Andreas og René.
  Played 1h 6m 22s
 • Afsnit 25 - Tågen over Tuson

  5 MAR 2023 · Mens 2 grupper har forlagt Knuden, for henholdvis at finde Cosmos universitet og prøve at skaffe mad til den sultende by, så er nogle få af vores helte blevet tilbage. Dorn og Alistar, er blevet sendt på en opgave af Floris. De skal finde ud af hvem denne "Ilden herre" er, som starter brande rundt om i byen. Spillerne er i dette afsnit: Michael Schøt og Tobias Bukkehave
  Played 56m 27s
 • Afsnit 24 - Tågen over Tuson

  26 FEB 2023 · Gruppen har fundet ud af man kan holde tågen på afstand med gudedommeligt ritual, men er det nok? Og husker de at fylde ballonen med mad til folk i Knuden? Det finder vi ud af i dette afsnit af Stemmernes Spillerne er Andreas, René, Annalea og Brian D.
  Played 1h 6m 26s
 • Afsnit 23 - Tågen over Tuson

  19 FEB 2023 · På Malcon og Tur rejse mod Cosmos universitet har de mødt fiskeren Kælk, spillet af Brian Mørk. Sær type. De 3 er forsat deres rejse med robotten C32, men i stedet for at finde et universitet, har de fundet en lille underlige by, med nogle endnu underligere indbyggere. Spillerne i dette afsnit er Timmi, Johannes og Brian Mørk
  Played 1h 5m 31s
 • Afsnit 22 - Tågen over Tuson

  12 FEB 2023 · Vores helte er nød til at skaffe mad til folkene i Knuden, måske er det muligt at finde maden på en af de lokale gårde? Spillerne er Andreas, René, Annalea og Brian D.
  Played 57m 31s
 • Afsnit 21 - Tågen over Tuson

  5 FEB 2023 · I forrige afsnit blev en stor del af heltene i Knuden, for at løse et mad problemet, men en luftballon steg også til vejrs med to helte, Malcon og Tur er rejst mod nord for at finde Cosmos universitet. Spillerne i dette afsnit er Timmi* og Johannes + Brian Mørk *hans mikrofon drillede lidt, men lyd-mand David har tryllet det bedste han kunne
  Played 1h 7m 39s
 • Afsnit 20 - Tågen over Tuson

  29 JAN 2023 · Mens en del af gruppen forlader Knuden, for at lede efter Cosmos Universitet, bliver de resterende helte tilbage i en by i forfald. Maden løber tør i byens kornkamre eller det er i hvert fald hvad de får fortalt og en helt har rejst sig fra undergrunden kaldt Ildens herre. Spillerne er Andreas, René, Annalea og Brian D.
  Played 1h 6m 58s
 • Afsnit 19 - Tågen over Tuson

  22 JAN 2023 · Der vi forlod vores helte, stod de overfor en fare de ikke kendte. Op af vandet bevægende væsner sig langsomt i mod dem. Mal'Con liv hang også i en tyndtråd, efter mummiesforbandelse havde lagt sig over ham. Spillerne i dagens eventyr er, Andreas, René, Timmi og Johannes.
  Played 1h 17m 54s
 • Afsnit 18 - Tågen over Tuson

  4 DEC 2022 · Gruppen har nu brugt Kællinge Kaldet, som sendte sin klagesang ud over Stemmernes Sø, men hvem ved, hvem ellers der lytter med? Spillerne i dagens eventyr er, Andreas, René, Timmi og Johannes.
  Played 1h 1m 18s
 • Afsnit 17 - Tågen over Tuson

  27 NOV 2022 · Med luftballon går rejsen mod byen Bristel, eller det der en gang var Bristel. I dag blot endnu en by under vandet i Stemmernes Sø. Spillerne i dagens eventyr er, Andreas, René, Timmi og Johannes.
  Played 1h 4m 6s

Dette er en Dungeons and Dragons podcast. Det hele startede på den sagnomspundne Radio 24/7. Sidenhen blev den til en podcast, som voksede sig over på YouTube, har haft 3....

show more
Dette er en Dungeons and Dragons podcast. Det hele startede på den sagnomspundne Radio 24/7. Sidenhen blev den til en podcast, som voksede sig over på YouTube, har haft 3. sæsoner hos Tv Zulu. Men nu starter vi podcasten op igen, i en helt ny version! Mange nye stemmer vil komme til, i en gode sammeblandning med folk I kender lyden af i forvejen. Forhåbentligt ender det i en episk fortælling, hvor helte vokser frem og andre falder. Hvor onde kræfter lægger skumle planer og hvor gode kræfter er nødt til at træde til.

Gå’fornøjelse, Christian
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Podcast Cover

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search