Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Radio ABC interviews - Det bedste fra radioen

 • Djämes Braun & KATO

  22 MAY 2024 · ALT er EURODANCE! Djämes Braun og Kato har kendt hinanden i mange år og lavede også et par hits sammen for små 10 år siden. Men nu har drengene igen fundet sammen på et nyt track, som fejrer deres kærlighed til årtiet, hvor de to var teenagere - og musikken var eurodance. Jørn fra Mega Nice på ABC har snakket med den dynamiske duo om livet og musikken den gang - og om at der bliver en kæmpe fest på stranden i Grenaa. 
  13m 19s
 • KATO

  26 APR 2024 · Kato står bag denne uges ABC Powerhit – ”Never” En single der dufter af forår og en start på en sommer der kan blive fantastisk. I Fredags joinede han så Emil i ABC Eftermiddag, til en snak om minder, en festival sommer og ikke mindst hans seneste single!
  13m 31s
 • LUCY

  22 APR 2024 · Bandet LUCY, der består af vennerne Sylvester, Jens, Sofus og Bertram. Du kender dem for super popsange som “Lander Et Sted”, ”Født på ny” og deres seneste ”Knep Og Snak” Gruppen joinede Stefan hos MorgenKammeraterne. Her handlede det om: At vokse op med hinanden, lave musik på dansk, debut-ep mm. God fornøjelse!
  8m 54s
 • Hjalmer

  15 APR 2024 · Han har være med i toppen af poppen, han har leveret hits vi har danset til og han har spillet koncerter vi har festet til! Hjalmer er ved at være en etableret mandi i den danske musikbranche trods en alder på 28 år. I fredags joinede han Emil i ABC Eftermiddag til en snak om album release, rejser til New York og hans livret... Pølser... God fornøjelse!
  12m 5s
 • URO

  22 FEB 2024 · Bag navnet URO gemmer sig sangeren Jeppe Kronback. Han er et af de mest spændende navne på den danske musikhimmel lige nu. Han debuterede som soloartist i 2020, men det store gennembrud kom sidste år med duetten ”Føles godt” sammen med Mekdes, der blev et af de største hits i 2023. MorgenKammeraterne havde besøg URO, hvor det handlede om hård ungdom, redning i Kenya, dansk musik samt album på vej senere i år.
  9m 55s
 • Djämes Braun

  16 FEB 2024 · Bortset fra et par collabs med Specktors og Vild Smith, så er det ikke meget, vi har hørt til Djämes Braun de seneste par år. MEN! Nu er han tilbage med ABC Powerhittet ”Livet”. Der var supergodt humør, da Lasse Pilfinger aka. Djämes Braun gæstede MorgenKammeraterne med Freja og Stefan.
  10m 17s
 • Ørkenens Sønner

  26 JAN 2024 · I en tid hvor det er svært at bevare optimismen, har Ørkenens Sønner taget handsken op og lavet et show, der vil blæse alle dårligdomme og gustne tanker af banen. ”Ørkenens Sønner - Fingeren på pølsen”. Freja og Stefan havde besøg af 50% af Ørkenens Sønner - Henrik Koefoed og Søren Pilmark var forbi MorgenKammeraterne - Det var en hyggelig og god snak... også selvom de selv syntes at det var tidligt at tjekke ind kl. 9
  18m 27s
 • Danser Med Piger

  4 DEC 2023 · Vi kender Danser med Piger fra hits som: Kemikalier, Glemme dig og God Pige. Danmarks største boyband er nu ude med julesinglen ”December med dig”. Freja og Stefan fra MorgenKammeraterne havde Oskar og Daniel på besøg til en snak om julestemning, risengrød samt svaret på hvad der er den bedste julesang ever!
  7m 7s
 • NEIKED

  31 OCT 2023 · Den svenske popgruppe NEIKED har lavet nogle kæmpe pop-bangers igennem årene med sange som "Sexual", "Better days" og "I just called". Men hvem er de? Officielt lød det, at det var et stort musikkollektiv bestående af 50 mennesker fra Stockholm, men i virkeligheden er det de to herrer Victor Rådström og Mikael Rabus. Jørn fra Mega Nice på ABC har fået en Mikael fra NEIKED, og i denne podcast kan du høre om, hvordan det hele startede for gruppen - fra det store gennembrud til Maroon 5, der lavede en kopi af deres sang, til den nye musik med afrobeat-stjernen Ayra Starr.
  14m 36s
 • Thor Farlov

  25 OCT 2023 · Thor Farlov står bag denne uges ABC Powerhit med nummeret ”Januar til december” Siden han sprang ud som solo artist har han ikke set sig tilbage med masser af fantastiske singler og i fredags startede hans Danmarks tour, med første stop i Viborg. Emil tog sig en snak med Thor Farlov om den nye single, tour livet og hvad hans forhold til FC København er.
  12m 45s
Få det bedste fra Radio ABC, når vi snakker med danske og internationale stjerner.
Contacts
Information
Author Radio ABC
Categories Music Interviews
Website -
Email abc@radioabc.dk

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search