Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Podcast Talk

 • Radio Loud med Rasmus MP

  18 APR 2021 · Lige siden Radio Loud vandt udbuddet for den nye DAB-sendetilladelse, har ungdomskanalen mødt modstand og kritik - især for lave lyttertal. Dette afsnit handler dog ikke så meget om lyttertal, men om hvilke erfaringer DAB-kanalen har gjort sig, hvilken retning de skal i nu og hvad for noget indhold, som de satser på i fremtiden. Vores vært Claus Randrup tager en snak med Rasmus Mark Pedersen, der er digital direktør for Radio Loud, om det og meget mere. Vært: Claus Randrup Medvirkende: Rasmus Mark Pedersen Tilrettelæggelse: Cecilie Pødenphandt Kristensen, Mia Nexø Gjelstrup og Anders Worup Klip og redigering: Anders Worup Musik: Peter Kristian Sejersbøl Dette afsnit er optaget den 5. marts 2021. ..................................................... Podcast Talk er en podcast fra Center for Podcasting, der samler spændende stemmer fra lyd- og podcastbranchen. Til hver talk dykker vi sammen med en gæst ned i et tema - alt fra nyhedspodcast og det gode koncept, til fængslende fortællinger og lydkunst. Hvis du har ideer til gæster, emner eller input til holdet bag Podcast Talk, tager vi imod dem med glæde. Skriv til kontakt@centerforpodcasting.dk eller på vores facebookside 'Center for Podcasting'.
  52m 48s
 • Sofie Tholl om DR's nyhedspodcast Genstart

  21 SEP 2020 · Hvordan bliver Danmarks mest populære nyhedspodcast lavet? Vi har inviteret Sofie Tholl, som er redaktør på DR's nyhedspodcast Genstart, i studiet for at få svar på netop det. Her fortæller hun om, hvad de på redaktionen leder efter i en historie og hvordan man holder et stramt format friskt. Vært: Claus Randrup Medvirkende: Sofie Tholl Tilrettelæggelse: Cecilie Pødenphandt Kristensen og Mia Nexø Gjelstrup Klip og redigering: Anders Worup Musik: Peter Kristian Sejersbøl Dette afsnit er optaget den 17. september 2020. ..................................................... Podcast Talk er en podcast fra Center for Podcasting, der samler spændende stemmer fra lyd- og podcastbranchen. Til hver talk dykker vi sammen med en gæst ned i et tema - alt fra nyhedspodcast og det gode koncept, til fængslende fortællinger og lydkunst. Hvis du har ideer til gæster, emner eller input til holdet bag Podcast Talk, tager vi imod dem med glæde. Skriv til kontakt@centerforpodcasting.dk eller på vores facebookside 'Center for Podcasting'.
  32m 33s
 • Corona for børn med Dorte Palle

  12 AUG 2020 · Hvordan er det mon at være barn i en corona-tid? Det har ungerne Ezra, Leo, Iris, Lulu og Sigurd fundet et svar på. De har nemlig skabt podcastserien 'Corona for Børn', hvor de, da Danmark lukkede ned, var i kontakt med børn fra hele verden. Vi har mødt Dorte Palle - en af de voksne der har hjulpet børnene med podcasten - til en snak om bl.a. det at arbejde sammen med sit eget barn. Værter: Cecilie Pødenphandt og Claus Randrup Medvirkende: Dorte Palle Redigering: Anders Worup Musik: Peter Kristian Sejersbøl Dette afsnit er optaget den 30. juni 2020. ..................................................... Podcast Talk er en podcast fra Center for Podcasting, der samler spændende stemmer fra lyd- og podcastbranchen. Til hver talk dykker vi sammen med en gæst ned i et tema - alt fra nyhedspodcast og det gode koncept, til fængslende fortællinger og lydkunst. Hvis du har ideer til gæster, emner eller input til holdet bag Podcast Talk, tager vi imod dem med glæde. Skriv til kontakt@centerforpodcasting.dk eller på vores facebookside 'Center for Podcasting'.
  25m 29s
 • Niels P. York om 'Den sidste modstandsmand'

  12 JUN 2020 · I starten af 2019 sagde journalist Niels P. York sit job op for at fortælle historien om sin farfar Knud Christensen, der var modstandsmand under 2. Verdenskrig. I denne første udgave af Podcast Talk kan du høre Niels P. York fortælle om, hvordan han kastede sig ud sit første projekt med lyd for at senere at sælge fortællingen om sin farfar til Danmarks Radio. Hør 'Den sidste modstandsmand' her: https://www.dr.dk/radio/p1/den-sidste-modstandsmand Vært: Anders Worup Medvirkende: Niels P. York Produceret af: Mia Nexø Gjelstrup, Claus Randrup, Cecilie Pødenphandt og Anders Worup Musik: Peter Kristian Sejersbøl Optaget live den 10. juni 2020. ..................................................... Podcast Talk er en podcast fra Center for Podcasting, der samler spændende stemmer fra lyd- og podcastbranchen. Til hver talk dykker vi sammen med en gæst ned i et tema - alt fra nyhedspodcast og det gode koncept, til fængslende fortællinger og lydkunst. Hvis du har ideer til gæster, emner eller input til holdet bag Podcast Talk, tager vi imod med glæde - send dine input til kontakt@centerforpodcasting.dk eller på vores facebookside 'Center for Podcasting'.
  53m 56s
 • Center for Podcasting præsenterer Podcast Talk

  26 MAY 2020 · Center for Podcasting byder velkommen til Podcast Talk, hvor vi samler spændende stemmer fra lyd- og podcastbranchen. Og du er inviteret. Til hver talk dykker vi sammen med en gæst ned i et tema - alt fra nyhedspodcast og det gode koncept, til fængslende fortællinger og lydkunst. Til sidst åbner vi for input fra publikums, så du kan få svar på dine spørgsmål. Hvis du har ideer til gæster, emner eller input til holdet bag Podcast Talk, tager vi imod med glæde - send dine input til kontakt@centerforpodcasting.dk eller på vores facebookside. Vi lyttes ved.
  1m 7s

Center for Podcasting samler spændende stemmer til en samtale om det, der rør sig i lyd- og podcastbranchen, og du er inviteret. Til hver talk dykker vi sammen med en...

show more
Center for Podcasting samler spændende stemmer til en samtale om det, der rør sig i lyd- og podcastbranchen, og du er inviteret.

Til hver talk dykker vi sammen med en gæst ned i et tema - alt fra nyhedspodcast og det gode koncept, til fængslende fortællinger og lydkunst. Til sidst er der Q&A, hvor du kan få svar på dit spørgsmål til gæsten.

Du kan deltage live på dagen via Zoom og sende dine spørgsmål til os på kontakt@centerforpodcasting.dk eller facebook.com/centerforpodcasting.

Center for Podcasting er en non-profit interesseorganisation, der arbejder for at skabe bedre vilkår for podcasting i Danmark.
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search