Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Op je blauwe ogen!

 • Verbinden en Vertrouwen een écht samenspel

  30 NOV 2022 · In deze laatste podcast van de reeks op je blauwe ogen blikken wij, Cindy, Judith, Marieke en Marijke samen terug. Wat is de rode draad, wat is ons het meest bijgebleven? Maar vooral hoe komt het dat verbinden en vertrouwen voor iedereen zo nodig is maar het niet vanzelfsprekend is dat dit voelbaar is in contact.
  17m 28s
 • Elke dag een glimlach!

  9 NOV 2022 · In deze negende aflevering gaat Cindy Pauwels in gesprek met Johan Bosma, bewindvoerder. Hoe hij er voor zorgt dat contact met zijn clienten vertrouwen geeft om vertrouwen te krijgen en iedereen een dag met een glimlach wenst.
  29m 34s
 • Samen leren jezelf te durven zijn

  19 OCT 2022 · In deze aflevering van de podcastreeks "Op je blauwe ogen" spreekt Marijke Doevendans met Ilse Hendriks, docent sociale studies. Over hoe je als docent blijft leren door te kijken en luisteren naar het leerproces van je studenten. Dat durf om te doen wat de situatie vraagt om echt in verbinding te komen en of je als docent sociale studies nu ook nog hulpverlener bent of niet.
  33m 49s
 • Ontmoeten in het groen geeft ruimte

  28 SEP 2022 · In deze aflevering van de podcastreeks "Op je blauwe ogen" spreekt Marieke van der Ploeg met Famke Meerhoff. Famke Over hoe ontmoeten in het groen ruimte geeft en kinderen en jongeren (terug) in hun eigen kracht.
  27m 14s
 • Wees gewoon jezelf!

  8 SEP 2022 · Marilene Stutterheim forensisch orthopedagoog, met hart voor degenen die minder goed met de maatschappij mee kunnen komen, over hoe belangrijk het is gewoon jezelf te zijn om tot verbinding en vertrouwen te komen met de ander.
  33m 19s
 • In verbinding in het forensisch kader

  20 JUL 2022 · In deze aflevering van de podcastreeks "Op je blauwe ogen" spreekt Cindy Pauwels met Sarah, medewerker reclassering, over hoe je toch in verbinding kan zijn in het forensisch kader.
  25m
 • Hoe de ander zichzelf mag zijn

  29 JUN 2022 · Marjo Dorrestijn casemanager bijzondere zorgvragen en deskundige prikkelverwerking over hoe de ander zichzelf kan en mag zijn.
  36m 42s
 • Durf te vragen naar waar mensen zélf naar op zoek zijn

  8 JUN 2022 · Patrick Smeekens, Praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk, over hoe durven te vragen naar waar patiënten zelf naar op zoek zijn hem helpt te verbinden en te vertrouwen.
  24m 6s
 • Blijf luisteren juist als het even moeilijk is in contact!

  18 MAY 2022 · Als vervolg op het boek is er nu de podcast "Op je blauwe ogen". Zorgprofessionals uit diverse werkvelden spreken over het thema verbinden en vertrouwen en hoe zij dat nu écht doen in hun werk. Podcast 2, Cindy Pauwels, ambulant begeleider LVB. Blijven luisteren juist als het even moeilijk is in contact
  28m 16s
 • Buiten je comfortzone? Doen!

  27 APR 2022 · Marieke van der Ploeg, Orthopedagoog Generalist, in zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking, vertelt over hoe buiten haar comfortzone gaan helpt om verbinden en vertrouwen te vergroten.
  29m 38s

Als vervolg op het boek is er nu de podcast "Op je blauwe ogen". Zorg professionals uit diverse werkvelden spreken over het thema verbinden en vertrouwen en hoe zij dat...

show more
Als vervolg op het boek is er nu de podcast "Op je blauwe ogen". Zorg professionals uit diverse werkvelden spreken over het thema verbinden en vertrouwen en hoe zij dat nu écht doen in hun werk.
Podcast 1, Marieke van der Ploeg, Orthopedagoog generalist, Buiten je comfortzone? Doen!
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search