Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Musicalens forunderlige verden

 • Nanna Rossen

  25 MAR 2024 · Nanna Rossen er musicalperformer og startede sin karriere som 8-årig, hvor hun var med i Børne MGP. Kort efter startede hun på Eventyrteateret og så rullede det derfra... Lige nu er hun aktuel i musicalen Matador og snart skal hun spille sin ønskerolle i WICKED.
  45m 10s
 • Søren Torpegaard Lund

  27 FEB 2024 · Trods sin unge alder har Søren Torpegaard Lund allerede haft en del store roller i musicals som Oliver Twist, Matador og Sound of Music, og har ovenikøbet udgivet sin første single som solist. Men da han skal synge noget fra sin rolle som Oliver Twist sker der noget helt særligt..
  36m 57s
 • Marie Mourier

  13 NOV 2023 · Dagens gæst elsker at spille heks og gakkede typer, og er ikke så meget til prinsesserollerne. Selv er hun nemlig lidt skør, siger hun, og elsker at tage det med i sine roller.
  27m 25s
 • Linda Arunee Olofsson

  8 SEP 2023 · Musicalperformer Linda Arunee Olofsson spillede i foråret 2023 hovedrollen Kim i musicalen Miss Saigon på Det Ny Teater. Anton Løwe Nyborg så forestillingen og inviterede derefter Linda ind til en snak om musicalen, hendes karriere, teknik og hvordan man viser følelser med stemmen.
  32m 51s
 • Monica Isa Andersen

  20 DEC 2021 · Følelserne er vigtig i musicals. Der er følelser i sangene, i skuespillet og i dansene. For Monica Isa Andersen, som er musicalperformer, er det vigtigt med følelserne. 'Jeg trækker på det følelsessprog, jeg kender, men ikke på mit eget følelsesliv'.
  43m 20s
 • Susanne Vibæk Svanekier

  17 DEC 2021 · Susanne Vibæk Svanekier er dirigent, og hun har dirigeret flere af de musicals Anton har været inde at se. Blandt andet har hun dirigeret Evita og Cabaret, da de blev spillet på Nyborg Voldspil. Hvordan dirigerer man? Hvordan bestemmer man takten? Alt det og meget mere får du svar på i programmet.
  25m 10s
 • Mille Holten Lambart

  15 OCT 2021 · "Jeg er en følelsesmæssig motor" sådan beskriver Mille Lambert sin tilgang til musicals. Musikken og replikkerne sætter helt automatisk gang i Milles følelsesliv, og hun er faktisk nødt til at holde igen, for at følelserne ikke løber afsted med hende. Hør hele Anton og Milles snak, hvor de udover følelser også går i dybden med 'Carrie', 'Atlantis' og Milles fremtidsdrømme.
  42m 23s
 • Jesper Nielsen

  1 JUL 2021 · Jesper Nielsen har en stor kærlighed til musicals. Så stor at der nærmest ikke er noget indenfor musical verden, som han ikke har beskæftiget sig med. Han har i mange år spillet med i Nyborg Voldspil, hvor han både har været ensemble og skuespiller. Han har brugt mere end 10 år på at skrive sin egen musical baseret på Herman Bangs roman 'Ved vejen'. Derudover udgiver han også en muscialpodcast sammen med Louise Dencker som hedder 'Apropos Musical'.
  58m 51s
 • Johanne Milland

  31 MAY 2021 · Johanne Milland er stadig i begyndelsen af hendes musicalkarriere, men hun har allerede flere store forestillinger i kikkerten. Hun har tidligere spillet med i Atlantis som amatør, og til efteråret skal hun igen spille med, men denne gang som professionel. Derudover skal hun også medvirke i 'American Idiot' på Østre gasværk teater. Anton og Johanne får en god snak om følelser, dramatik og musik. Programmet kulminerer med, at Johanne synger 'Still Hurting' fra musicalen 'The last five years'.
  58m 38s
 • Christian Lund

  3 MAY 2021 · "At kunne synge er en gave. Jeg lyser helt op indeni.." lyder det fra musicalsanger Christian Lund der er gæst hos Anton i denne omgang. De taler om en lang karriere og store roller i bl.a. West Side Story, men Christian drømmer faktisk også om at overlade rampelyset til andre dygtige sangere, mens han selv vil instruere og skabe lige så store forestillinger som han selv har været stjerne i.
  49m 45s

Anton elsker svulstige følelser og store armbevægelser! Det finder han i sine elskede operaer - men også på musicalscenen, hvor skønsang, koreografi og skuespil går op i en højere enhed....

show more
Anton elsker svulstige følelser og store armbevægelser!
Det finder han i sine elskede operaer - men også på musicalscenen, hvor skønsang, koreografi og skuespil går op i en højere enhed.
I denne podcast kaster han sig over musicalen og dens funklene stjerner 🌟🌟🌟
show less
Contacts
Information
Author Radio Glad
Categories Music
Website -
Email radio@tv-glad.dk

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search