Settings
Light Theme
Dark Theme
 • Valgkampen er i gang - 14 dage til valgdag

  2 NOV 2021 · I dette afsnit møder journalist Trine Askholm Morten Slotved og gruppeformand Maj Allin Thorup til en snak om arbejdet som lokalpolitiker, drivkraften i at genopstille og valgkampens mange dynamikker. Hvordan arbejder makkerparret Slotved og Thorup og resten af den konservative gruppe, og hvad gør borgmesteren i sidste ende for at efterlade en by i bedre stand end den han overtog?
  27m 46s
 • Livet som Borgmester

  2 NOV 2021 · I dette afsnit møder journalist Trine Askholm, Morten Slotved på Hørsholms gamle Rådhus, hvor han stadig vier kommunes borgere. Her fortæller Morten om det ansvar, han har som Hørsholms borgmester, om hvordan det er at bære symbolet på selve borgmestererhvervet og om hvordan hans hverdag forløber i byrådssalen, til budgetmøder og i dialogen med borgerne.
  26m 47s
 • Hjemme hos Morten Slotved

  2 NOV 2021 · I dette afsnit møder journalist Trine Askholm, Morten Slotved hjemme hos ham selv i huset i Usserød. Her fortæller han om sin opvækst i Jylland, om den spirende politiske interesse i gymnasietiden og om hans oplevelser og erfaringer i militæret, i erhvervslivet og som familiefar. Vi hører selvfølgelig også om den dag, hvor det ringede på hoveddøren og det hele begyndte - vejen til at blive Hørsholm borgmester.
  21m 52s
 • Borgmesteren besøger Rungstedlund

  2 NOV 2021 · I dette afsnit besøger journalist Trine Askholm og Morten Slotved Rungstedlund og taler om hvad kultur og kunst betyder for Morten som borgmester og som privat person. Morten fortæller om hvordan han selv sætter stor pris på naturen og mulighederne på havnen, og om hvordan han ønsker, at byen skal være et fælleskab for alle.
  19m 58s
 • 1m 10s
Kommunalvalget 2021 banker på døren - mød manden bag borgmesterkæden i Hørsholm Kommune, Morten Slotved, til en snak om hans drømme og visioner for Hørsholm.
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search