Settings
Light Theme
Dark Theme
 • #ISeeGaza

  8 NOV 2023 · Jeg kan ikke være i mig selv, når jeg ser hvad der foregår i Palæstina.. Indtil nu har jeg bare siddet på mine hænder, og prøvet at tænke på noget andet. Det vil jeg ikke mere.. Jeg har nu løftet mig fra mine hænder, for der er opstået masser måder at vise sympati med palæstinenserne og sende et klart signal om, at det der foregår i Palæstina skal stoppes.
  4m 3s
 • Det var jo bare for sjov

  25 MAY 2023 · Rascisme ved de fleste mennesker godt er et 'no go', men 'hyggeracisme' derimod er noget mange i Danmark benytter sig af. Det er her, hvor afsenderen altid kan kan grine og sige at det jo bare var for sjov efter en racistisk kommentar. I dette afsnit kan du høre om nogle af Nadas oplevelser med 'hyggeracisme' og hvordan hun takler den slags.
  13m 27s
 • Valget er mit

  16 NOV 2022 · Yasmin og Sarah er søstre og minder på mange områder om hinanden. Den store ydre forskel er, at Yasmin har tørklæde på og det har Sarah ikke. Hør deres fortælling om deres valg ift. brug af tørklæde og hvordan de bliver behandlet forskelligt i Danmark.
  9m 57s
 • Har du oplevet?

  15 NOV 2022 · Tilværelsen som flygtning er hård. Det er svært at sætte sig ind i hvis man ikke har prøvet det. Dette afsnit er autentiske fortællinger fra flygtninge fortolket ud fra en etnisk danskers hjerne.
  4m 5s
 • #Freeafghanistan

  2 OCT 2021 · Taliban har overtaget Afghanistan - i dette afsnit kan du høre om, hvad det har og kan få af konsekvenser for os alle sammen.
  20m 8s
 • Min fortælling

  1 OCT 2021 · Hør min fortælling om mit møde med etniske minoriteter, og hvorfor jeg har valgt at lave den her podcast.
  8m 9s

Jeg er træt af 'dem' og 'os', når der bliver talt om etniske minoriteter i Danmark. Jeg vil meget hellere have at det skal være et 'vi'. I den her...

show more
Jeg er træt af 'dem' og 'os', når der bliver talt om etniske minoriteter i Danmark. Jeg vil meget hellere have at det skal være et 'vi'. I den her podcast kommer du til at høre forskellige historier om og med etniske minoriteter. Velkommen til Mød mig på mellemvejen - fortællinger i flere farver.
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search