Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

META - en podcast om podcasting

 • Bag om Goodtape /m. Jakob Steinn

  20 JUN 2024 · META  har i dagens episode besøg af manden bag transskriberingstjenesten Goodtape, som har sparet teamet hos hearHEAR utallige arbejdstimer og taget journalistikkens verden med storm!  Jakob Steinn, opfinder og kodeabe, tager os med på rejsen bag Goodtape - hvordan opstod idéen, hvordan sikrer Goodtape vores data, og hvilke nye features kan vi glæde os til?  Få svar på disse og mange flere spørgsmål, når Sofie og Maren interviewer Jakob Steinn. Produceret og udgivet af podcast bureauet https://www.hearhear.nu/. Vil du være med i META, så skriv til anders@hearhear.nu og tjek vores Instagram ud hos @hearhear.nu. 
  Played 38m 55s
 • TORSDAGSKLUBBEN - Atmospherians - 99% Invisible

  13 JUN 2024 · Hvad betyder det amerikanske udtryk "Straight out of Central Casting?"   Det anede Torsdagsklubben ikke før 99% Invisible's podcast "Atmospherians" om extras og background actors i Hollywood. Et emne, som ingen af klubmedlemmerne før havde spekuleret meget over - men alligevel var alle revet godt med at historien. Hvordan kan det være? Hvilke virkemidler bruger Sam Greenspan og Roman Mars? Hvorfor fungerer episoden? Alt det svarer Torsdagsklubben på i dagens episode, hvor "Atmospherians" bliver analyseret og diskuteret. Dagens klubmedlemmer:  - Anders Guldberg - Anne Ladegaard - Maren Lemb - Kasper Møller Produceret og udgivet af podcast bureauet https://www.hearhear.nu/. Vil du være med i META, så skriv til anders@hearhear.nuEr du nysgerrig på, hvilken podcast vi lytter til næste gang i Torsdagsklubben, så "Sig Hej!" på Instagram @hearhear.nu eller #torsdagsklubben. 
  Played 37m 2s
 • TORSDAGSKLUBBEN - S-Town Chapter I

  6 JUN 2024 · Hvordan kan podcastserien S-town være SÅ god - men også så forvirrende? Det mener Anders, at han har fundet svaret på - og svaret deler han i torsdagsklubben, der i dagens episode analyserer og diskuterer Serial Productions podcasten, S-Town Chapter I. Det er en mærkelig fortælling om en shit-town og en fyr kaldet John - historien er lidt af en labyrint og fuld af twists og turns (få en af dem spoilet til sidst i episoden!) Dagens klubmedlemmer:  - Anders Guldberg - Anne Ladegaard - Maren Lemb Produceret og udgivet af podcast bureauet https://www.hearhear.nu/. Vil du være med i META, så skriv til anders@hearhear.nu. Er du nysgerrig på, hvilken podcast vi lytter til næste gang i Torsdagsklubben, så "Sig Hej!" på Instagram @hearhear.nu eller #torsdagsklubben. 
  Played 35m 40s
 • TORSDAGSKLUBBEN - Serial: The Alibi

  30 MAY 2024 · Hvad er det ved første sæson af Serial, som tog verden med storm? Find ud af det og meget mere, når torsdagsklubben analyserer og diskuterer første episode, The Alibi, i den verdensberømte første sæson af Serial, produceret af This American Life.  Dagens klubmedlemmer:  - Anders Guldberg - Anne Ladegaard - Maren Lemb Produceret og udgivet af podcast bureauet https://www.hearhear.nu/. Vil du være med i META, så skriv til anders@hearhear.nuEr du nysgerrig på, hvilken podcast vi lytter til næste gang i Torsdagsklubben, så "Sig Hej!" på Instagram @hearhear.nu eller #torsdagsklubben. 
  Played 30m 4s
 • TORSDAGSKLUBBEN - Lore: Echoes

  23 MAY 2024 · Fungerer en true crime podcast uden et offer? Lyt med, når vi diskuterer netop det spørgsmål i torsdagsklubben, hvor vi i dagens episode analyserer Aron Mahnkes podcast Lore, episode 6: Echoes, som en del af vores klassikere-serie. Der bliver snakket speak, klip og storytelling, når torsdagsklubbens medlemmer bedømmer, om dagens klassiker er gal eller genial. Dagens klubmedlemmer:  - Anders Guldberg - Anne Ladegaard - Maren Lemb Produceret og udgivet af podcast bureauet https://www.hearhear.nu/. Vil du være med i META, så skriv til anders@hearhear.nuEr du nysgerrig på, hvilken podcast vi lytter til næste gang i Torsdagsklubben, så "Sig Hej!" på Instagram @hearhear.nu eller #torsdagsklubben. 
  Played 38m 34s
 • Torsdagsklubben - Planet Money - The Vodka Proof

  2 MAY 2024 · Er der forskel på Grey Goose og supermarkedets billigste vodka? Det er omdrejningspunktet for den episode af Planet Money, som hearHEARs torsdagsklub i dag splitter ad. Episoden hedder: "The Vodka Proof" og produceres af NPR.  Torsdagsklubben analyserer episoden grundigt og vurderer den på en skala fra 1-100. Men det store spørgsmål er: bedømmer vi den som producent eller lytter? Og hvad kan vi som podcastproducenter bruge fra episoden, når vi selv laver podcasts? Dagens klubmedlemmer:  - Anders Guldberg - Anne Ladegaard - Maren Lemb Link til dagens episode: https://www.npr.org/sections/money/2018/02/23/588346329/episode-826-the-vodka-proof Produceret og udgivet af podcast bureauet https://www.hearhear.nu/. Vil du være med i META, så skriv til anders@hearhear.nu Er du nysgerrig på, hvilken podcast vi lytter til næste gang i Torsdagsklubben, så "Sig Hej!" på Instagram @hearhear.nu eller #torsdagsklubben. 
  Played 25m 52s
 • Torsdagsklubben - Everything is alive #1

  25 APR 2024 · Kan man snakke med en dåse Cola om livet og døden? Det finder du ud af i dagens episode "Louis, Can of Cola", som er første episode i Radiotopias serie: "Everything is alive." Det er ugens podcast, som hearHEARs torsdagsklub har valgt at inkludere i den ongoing klassiker-serie. Klubmedlemmerne tager analysebrillerne på og diskuterer METAs vigtigste spørgsmål - hvad kan vi blive inspireret af fra denne klassiker og bruge i vores egne podcastproduktioner? Dagens klubmedlemmer:  - Anders Guldberg - Anne Ladegaard - Maren Lemb Produceret og udgivet af podcast bureauet https://www.hearhear.nu/.Vil du være med i META, så skriv til anders@hearhear.nuEr du nysgerrig på, hvilken podcast vi lytter til næste gang i Torsdagsklubben, så følg med på Instagram @hearhear.nu eller #torsdagsklubben. 
  Played 28m 22s
 • Torsdagsklubben - Planet Money #496 og #1000

  18 APR 2024 · Der bliver talt om en meta-podcast i META-podcastens torsdagsklub, da Anders præsenterer holdet for den næste podcast-klassiker, Planet Money, produceret af NPR.  Vi taler nemlig om episode 1000, hvor holdet bag Planet Money afslører, hvordan de opbygger deres egen podcast. Derefter tager torsdagsklubben analysebrillerne på, da vi splitter episode 496 ad, hvor Planet Money laver en t-shirt og følger produktionen. Lyt med og find ud af, om den bliver dømt gal eller genial. Dagens klubmedlemmer:  - Anders Guldberg - Anne Ladegaard - Maren Lemb - Kasper Møller Produceret og udgivet af podcast bureauet https://www.hearhear.nu/. Vil du være med i META, så skriv til anders@hearhear.nu Er du nysgerrig på, hvilken podcast vi lytter til næste gang i Torsdagsklubben, så følg med på Instagram @hearhear.nu eller #torsdagsklubben.  Links til dagens episoder: https://www.npr.org/sections/money/2013/11/15/245470814/episode-496-where-the-planet-money-t-shirt-began https://www.npr.org/2020/05/15/857106873/episode-1-000
  Played 39m
 • Torsdagsklubben - TAL: 24 Hours at the Golden Apple

  15 APR 2024 · Dagens episode, der splittes til atomer (for at finde ud af hvordan den er lavet)er: This American Life - 24 Hours at the Golden Apple en radio-KLASSIKER! Link: https://www.thisamericanlife.org/sites/default/files/audio/172/ZNmd6f21zv30_Pa5CnBrM8nsr4FW-OiaCEO-cdKOeoE/172.mp3 Lyt med og find ud af, om den bliver dømt gal eller genial i den ugentlige "klub", hvor hearHEAR nørderne lytter til en episode eller podcast for at finde ud af, hvordan den er lavet, og efterfølgende bedømmer den fra 1-100. Dagens klubmedlemmer:  - Anders Guldberg - Anne Ladegaard - Maren Lemb - Kasper Møller Produceret og udgivet af podcast bureauet https://www.hearhear.nu/. Vil du være med i META, så skriv til anders@hearhear.nu Er du nysgerrig på, hvilken podcast vi lytter til næste gang i Torsdagsklubben, så "Sig Hej!" på Instagram @hearhear.nu eller #torsdagsklubben. 
  Played 27m 12s
 • Torsdagsklubben - Mystery Show

  4 APR 2024 · Kan en videobutik virkelig forsvinde fra den ene dag til den anden? Der bliver snakket om filmen La Strada, Law and Order og det perfekte speak, da Anders præsenterer torsdagsklubben for den næste podcast-klassiker. Podcasten udforsker mysteriet om videobutikken og er første episode (Case #1 Video Store) i serien: Mystery Show med værten Starlee Kine, produceret af Gimle.  Lyt med og find ud af, om den bliver dømt gal eller genial i den ugentlige "klub", hvor hearHEAR nørderne lytter til en episode eller podcast for at finde ud af, hvordan den er lavet, og efterfølgende bedømmer den fra 1-100. Dagens klubmedlemmer:  - Anders Guldberg - Anne Ladegaard - Maren Lemb Produceret og udgivet af podcast bureauet https://www.hearhear.nu/. Vil du være med i META, så skriv til anders@hearhear.nu Er du nysgerrig på, hvilken podcast vi lytter til næste gang i Torsdagsklubben, så "Sig Hej!" på Instagram @hearhear.nu eller #torsdagsklubben. 
  Played 22m 16s

Hvis du, som os elsker podcast mediet og er nysgerrig af natur lytter du det til den helt rigtige podcast! Episodernes form, type og format tager vi som det kommer,...

show more
Hvis du, som os elsker podcast mediet og er nysgerrig af natur lytter du det til den helt rigtige podcast!

Episodernes form, type og format tager vi som det kommer, men en ting er sikkert - Det handler kun om: podcast (og lidt om storytelling)


Vært og dirigent: Anders Guldberg
Udgives og produceres af podcast bureauet hearHEAR

Ris, Ros og ideer: Anders@hearhear.nu
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Podcast Cover

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search