Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Må jeg gå i terapi?

 • Familieopstilling - Benedicte Helgason

  16 SEP 2020 · I denne episode taler jeg med Benedicte Helgson. Siden denne samtale, har jeg tænkt meget over nogle af de emner vi kom ind på. Specielt måden at arbejde med det der kaldes 'Familieopstilling'. Dette er en metode der både bruges individuelt og i grupper, men hvor det faktisk IKKE inkludere hele familien i fysisk tilstedeværelse.
  35m 52s
 • Gestalt Terapi - Thomas Raun

  3 SEP 2020 · I denne episode har jeg besøg af Thomas Raun. Thomas har virksomheden Nuar Terapi (https://nuar-terapi.dk/), hvor han arbejder med Gestalt Terapi og Stress coaching. Thomas fortæller hvordan han arbejder med sine metoder, hvordan han arbejder med sine klienter og hvordan de reagere på samme. Vi kommer b.la. ind på hvordan Gestalt terapien er lidt er oprør mod Freud, hvordan det handler om at tage ansvar for sine handlinger og være bevidst om dem. Derudover taler vi om de par han har inde i terapi, hvordan han fungere som talerør og hjælper dem med at skabe en stærkere kommunikation internt.
  40m 15s
 • Velkommen til - Podcastens oprindelse og om Sara Elgaard

  1 SEP 2020 · Velkommen til! Denne podcast er udsprunget af min egen rejse ind i terapien, samt min nysgerrighed over alle de forskellige indgangs vinkler og metoder der findes. Jeg fortæller her om podcastes grundlag, om min egen erfaring med både depression og stress og indgang i terapien. Rigtig god fornøjelse!
  12m 30s

Denne podcast kom til da jeg ville stille min egen nysgerrighed. Jeg har gennem de seneste år været igennem en personlig udvikling, hvor jeg har søgt nær og fjern for...

show more
Denne podcast kom til da jeg ville stille min egen nysgerrighed. Jeg har gennem de seneste år været igennem en personlig udvikling, hvor jeg har søgt nær og fjern for hvad der kunne være noget for mig.

Jeg landede på coaching og har ikke set mig tilbage siden! Dertil åbnede sig en ny verden, en hvor der er flere coaching veje at gå, metoder at tage i brug og en psykoterapeut uddannelse. Men hvad skal jeg vælge?

Jeg interviewer her i podcasten forskellige terapeuter, med forskellige metoder og fremgangsmåder. På den måde kan jeg spore mig ind på mit næste skridt, og du vil forhåbentligt kunne finde en person eller metode der matcher dig.
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search