Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

LAZZATALKS - Skalering af virksomheder

 • #38 - Destination vækst: Oplevelsesrige indsigter fra Bravo Tours direktør

  7 DEC 2023 · Dyk ind i Bravo Tours' rejseeventyr med direktør Peder Hornshøj og hør deres unikke strategier og vision for enestående positionering i rejsebranchen.
  1h 59s
 • #37 - Ecooking i et red ocean: Skabelsen af et unikt skønhedsbrand

  31 OCT 2023 · Tina fra Ecooking har skabt et unikt og anerkendt skønhedsbrand. Hendes mission er klar: "Vi vil skabe det største danske internationale brand indenfor skønhed". I dette afsnit snakker vi om rejsen og de erfaringer, som Tina har dannet sig gennem tiden.
  57m 36s
 • #36 - Teeshoppens strategi til +100 millioner i omsætning på tværs af 9 markeder

  6 JUL 2023 · Benjamin fra Teeshoppen har skabt en større international Ecommerce med fuld fart på. I dette afsnit får du hans hudløse ærlige holdninger og et indblik i udfordringerne gennem tiden I at skalere og internationalisere Teeshoppen.
  46m 27s
 • #35 - Vigtige learnings fra start af 13 virksomheder

  23 JUN 2022 · Lars Tvede er en succesfuld iværksætter, investor og forfatter. I dette afsnit deler han ud af sine erfaringer fra både at starte og investere i succesfulde virksomheder. Vi taler bl.a. om, hvad der kendetegner en dygtig iværksætter og kigger ind i psykologien bag et vækst-mindset.
  1h 4m 56s
 • #34 - RareWine Invest's go-to-market strategi

  9 JUN 2022 · Hvorfor er vin den perfekte investering? Svaret på det spørgsmål har RareWine Invest succesfuldt kommunikeret gennem en kompleks go-to-market strategi. Og hvordan er de lykkedes med det? Lyt med her, når vi taler med RareWine Invests's Marketing Manager, Tim Rukjær.
  44m 28s
 • #33 - Udnyt din ubevidste intelligens

  25 MAY 2022 · Vidste du, at du kan opnå stor arbejdsmæssig gevinst, ved at kigge ind i dine drømme? Michael Rohde er ekspert i drømme og forsker i det, der hedder vores ubevidste intelligens. Lyt med, når vi taler ind i hvorfor, vi skal forstå vores drømme og hvordan, du gør.
  49m 39s
 • #32 - Den sunde feedback-kultur: Skab en bedre arbejdsplads

  12 MAY 2022 · En sund feedback-kultur på en arbejdsplads kan bidrage til bedre samarbejde og bedre resultater. I hvert fald hvis du spørger Jonas Bro, som til dagligt netop arbejder med at facilitere den sunde feedback-kultur. Lyt med, når vi taler ind i, hvorfor feedback er så vigtigt i det daglige arbejde.
  45m 8s
 • #31 - CRM-strategien, der skaber høj kundeloyalitet

  28 APR 2022 · Forholdet til dine kunder slutter ikke efter et køb er foretaget. Derfor bør du altid pleje dine kunderelationer gennem et skræddersyet CRM-system. Lyt med i denne episode, hvor Per Jacobsen deler sine erfaringer fra mere end 100 CRM-relaterede projekter.
  48m 33s
 • #30 - Hvorfor er branding vigtigere end nogensinde før?

  13 APR 2022 · Lyt med når brandingeksperten Michael Olrik Andersen tager dig gennem alle de overvejelser, trin og beslutninger en virksomhed bør gøre sig, når de står overfor at skulle identificere kernen af deres brand.
  1h 7m 34s
 • #29 - Hjernen som powertool

  31 MAR 2022 · Vidste du, at en virksomhed kan løfte både medarbejder- og kundetilfredsheden ved at lave små ændringer i deres kommunikation? Lyt med i denne episode, hvor vi taler med Erik Løgstrup, der gør dig klogere på et begreb som "ninja-kommunikation", og kigger ind i, hvordan du kan bruge din hjerne som et powertool på arbejdspladsen.
  1h 1m 15s

En podcast om vækst af virksomheder. Du får en 360 graders indsigt i udfordringerne ved kraftig skalering. Det gælder alt inden for marketing, funding, kultur, arbejdsprocesser, ledelse og meget mere....

show more
En podcast om vækst af virksomheder.
Du får en 360 graders indsigt i udfordringerne ved kraftig skalering. Det gælder alt inden for marketing, funding, kultur, arbejdsprocesser, ledelse og meget mere.

Arbejder du i en virksomhed i vækst, så er podcasten en "must-hear".
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search