La Paparra és el ràdio show setmanal de mestissatge musical de Matadepera Ràdio. Presentat per Dj Trabubu, cada dimecres a les 9 del vespre podreu trobar una selecció de músiques d'arrel i de fusió repartides i nascudes per tot el territori mundial.

Rumba catalana, reggae, rock, ritmes balcànics, swing, ska, afrobeats, hiphop i un llarg etcètera són a els gèneres que podrem trobar al programa, a més de repassar totes els novetats, agenda, entrevistes i interactuació amb els oients.

Aquest any La Paparra celebra la seva setena temporada en antena. Al llarg d'aquests anys i amb més de 200 programes han pogut passar pel programa artistes com La Pegatina, Doctor Prats o La Sra Tomasa entre moltíssims altres. A més de comptar habitualment amb Dj's de renom nacionals i internacionals per repassar totes les novetats dins el panorama World Music.


LA PAPARRA
Ràdio show setmanal de mestissatge musical
Dimecres a les 21.00 hores
La Paparra és el ràdio show setmanal de mestissatge musical de Matadepera Ràdio. Presentat per Dj Trabubu, cada dimecres a les 9 del vespre podreu trobar una selecció de músiques d'arrel i de fusió repartides i nascudes per tot el territori mundial. Rumba catalana, reggae, rock, ritmes balcànics, swing, ska, afrobeats, hiphop i un llarg etcètera són a els gèneres que podrem trobar al programa, a més de repassar totes els novetats, agenda, entrevistes i interactuació amb els oients. Aquest any La Paparra celebra la seva setena temporada en antena. Al llarg d'aquests anys i amb més de 200 programes han pogut passar pel programa artistes com La Pegatina, Doctor Prats o La Sra Tomasa entre moltíssims altres. A més de comptar habitualment amb Dj's de renom nacionals i internacionals per repassar totes les novetats dins el panorama World Music. LA PAPARRA Ràdio show setmanal de mestissatge musical Dimecres a les 21.00 hores read more read less
Loading