Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

JOST: Influencer Marketing

 • #73 - Brug af influencere i politisk kommunikation

  24 APR 2024 · Hvad kan det at bruge influencere i politisk kommunikation? Det spørger jeg presserådgiver i Europa-Parlamentet, Amanda Heitmann, om i denne episode.  For vi ser, at influencere er blevet brugt op til valgkampe de senere år, og influencere har indflydelse på politikken som fx Cathrine Wichmand i fertilitetsdebatten.  Et rigtig spændende emne, hvis du spørger mig! Så hop ind og lyt med :-) Og stem da så også lige til EU-valget 9. juni 2024!
  29m 16s
 • #72 - Din KPI er salg - hvad skal du måle på?

  27 MAR 2024 · Du ved efterhånden, at det er vigtigt at få defineret dit formål, før du går i gang med din kampagne. Men ved du også, hvad du så skal måle på? I denne episode taler vi om, når din KPI er konverteringer og salg. Hvilke influencere og indhold skal du vælge, og hvad skal du måle på? Det dykker vi ned i i denne episode. Har du ikke allerede lyttet til episoden med awareness som KPI, så hop lige tilbage og lyt til den også :-)
  9m 42s
 • #71 - Hvad er forskellen på UCG og influencere?

  13 MAR 2024 · I markedsundersøgelsen af influencer marketing i Danmark kunne vi se, at en del virksomheder efterhånden også bruger influencere til user generated content (UCG). Men hvad er UCG egentligt? Og hvad er forskellen på det og influencer marketing - hvis der da er nogle? Det taler jeg med Mads Peter fra Content Ad Libitum om i denne episode. Og til sidst spørg jeg også ind til fremtiden for content - her bringer Mads Peter en meget vigtig pointe frem :-)
  33m 15s
 • #70 - Din KPI er awareness - hvad skal du måle på?

  28 FEB 2024 · Du ved efterhånden, at det er vigtigt at få defineret dit formål, før du går i gang med din kampagne. Men ved du også, hvad du så skal måle på? I denne episode taler vi om, når din KPI er branding/awareness. Så hvad skal du være opmærksom på, hvis du gerne vil bruge influencere til awareness og branding, dykker vi ned i i denne episode!
  11m 26s
 • #69 - Kan du bruge influencere til employer branding?

  14 FEB 2024 · Kan du bruge influencere til at promovere din arbejdsplads? Det korte svar er ja. I denne episode har jeg Annika fra AndThenWhat i studiet. Hun er ekspert på kommunikation til studerende og hjælper virksomheder med deres employer branding. Vi taler om, hvordan man kan bruge influencere, hvad faldgruberne er og hvordan man sikrer troværdigheden i et sådan samarbejde. I mine øjne er det et undervurderet værktøj, som virksomheder kan hive frem i kampen om medarbejdere.
  35m 6s
 • #68 - Hvorfor diversitet er vigtigt i influencer marketing

  31 JAN 2024 · Vi har brug for mere diversitet i influencer marketing, hvis du spørger mig! Og også hvis du spørger influencer a_la_anne. Anne influererer om livet 60+, og profilerne 50+ er en aldersgruppe, der vokser. Jeg har selv fulgt Anne i et års tid, og jeg ville gerne høre mere om hendes rejse om influencer, hvilke fordomme hun møder og hvorfor virksomheder skal kigge mod profiler som Annes. Så hop ind og bliv klogere på, hvorfor diversitet i influencer marketing er vigtigt!
  31m 18s
 • #67 - Trends for 2024

  17 JAN 2024 · Den episode handler om de trends, jeg tror, kommer til at præge 2024. Tidligere når jeg har udtalt mig til journalister om trends for 2022 og 2023, så har det selvfølgelig været andre emner, der dominerede, og flere er blevet normen i dag. Fx at ambassadørskaber er blevet en fast del af virksomhedernes influencer-strategi, og at virksomhederne opbygger inhouse influencer marketing ressourcer. Så selvom det stadig er noget, der præger billedet i 2024, er de ikke med som trends, for jeg synes, de er blevet så fast en del af det generelle billede, jeg ser hos vores kunder. Lad os dykke ned i, hvad jeg tror, der bliver trends i 2024!
  16m 2s
 • #66 - Best practice på Tiktok med TikTok!

  6 DEC 2023 · Selveste TikTok er med i podcasten! Hør, hvad best practice er på TikTok! YES! Endelig! Jeg har godt nok arbejde på det længe...og nu er den her! Episoden med Emma Lundgren fra TikTok Nordics. Du får bl.a. svar på: Hvad best practice er på TikTok, hvordan du får det maksimale ud af din tilstedelseværelse på TikTok, Do's and dont's, Datasikkerhed - had to ask! ...og Emma deler de bedste tips til at lave succesfulde kampagner med creators på TikTok! Med andre ord...du kan IKKE gå glip af denne episode!
  34m 39s
 • #65 - En bæredygtig tilgang med Tise

  29 NOV 2023 · Hvordan kan vi gøre det attraktivt at vælge de gode og mere miljøvenlige samarbejder? Og generelt en mere bæredygtig tilgang til influencer marketing? I denne episode taler jeg med Lærke fra Tise. De har netop kørt en kampagne mod fast fashion brandet, SHEIN, hvor flere influencere har støttet op og bredt budskabet. Dét synes jeg er helt vildt interessant! Lærke kommer med gode bud på, hvordan virksomheder og influencere kan arbejde mod en mere bæredygtig vej - så lyt med!
  44m 13s
 • #64 - Christina Sander: Tanker om at dele sine børn på Instagram

  22 NOV 2023 · I den her episode taler jeg med influencer Christina Sander om de overvejelser, man som influencer kan have, når det kommer til at dele indhold af og om sine børn. Emnet er meget aktuelt, og jeg synes nemlig ikke, at det er så sort/hvidt. Og jeg synes, Christina har nogle gode betragtninger. Hun har selv haft delt en del om sine børn, men deler nu mindre. Vi taler om, hvilke overvejelser hun har gjort sig og på den ene og på den anden side. En vigtig snak :-)
  45m 2s

Er du nysgerrig på, hvad influencer marketing er for en størrelse? Så er denne podcast noget for dig. JOST Influencer Marketing er både for dig, som ikke ved så meget...

show more
Er du nysgerrig på, hvad influencer marketing er for en størrelse? Så er denne podcast noget for dig. JOST Influencer Marketing er både for dig, som ikke ved så meget om influencer marketing endnu, og for dig som gerne vil blive klogere på, hvad influencerne, modtagerne og virksomheder tænker om emnet.

I denne podcast taler jeg nemlig med forskellige aktører inden for influencer marketing fx influencerne, eksperter, agenterne og virksomhederne.

Mit navn er Josephine Staunsbjerg og til dagligt rådgiver jeg virksomheder om influencer marketing og sociale medier som Senior Influencer Strategist hos Campfire&co.

Mail: js@camp-fire.dk
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search