Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Jackstikket

 • SLEM fest 2024 reportage

  30 JAN 2024 · Sylvester rapporterer fra årests sjoveste metalfest, SLEM, en metalfestival for folk med funktionsnedsættelser og for alle mulige andre. Her møder han bl.a. Gabriel, der kommer direkte fra sit arbejde i Faraos Cigarer, hvor han har lavet staus i 11 timer, for at tage direkte på SLEM og spille sit livs største koncert. Han er ekstatisk over arrangementet, som han beskriver som "En fest for folk med udfordringer, men som alle sammen føler sig hjemme i musikken".
  14m 30s
 • Reportage fra K-Town Hardcore Fest 2023

  2 AUG 2023 · Masser af hård og hurtig musik! Sylvester Bjarnø har taget mikrofonen under armen og er taget til punkfestival i København. Her møder han de to bands "Pleaser" og "Hævner" der begge har spillet koncert og desuden har en helt særlig connection..
  14m 9s
 • Copenhell reportage 2023

  22 JUN 2023 · Reportage fra årets Copenhell, hvor Sylvester Bjarnø troligt havde optageren med alle fire dage. Hør nyt fra Lamentari, Livløs, Cabal og Galge.
  33m 30s
 • Copenhell live on tape 2023

  19 JUN 2023 · Foran et stort, svajende Jackstikket-banner har Sylvester Bjarnø endnu engang stillet sit radiostudie op på årets fedeste metalfestival. Musikere, glade festivalgængere og Copenhells egen direktør stikker næsen forbi til en snak, og på nogle små, skrællede instrumenter får gæsterne mulighed for at spille forskellige klassikere udvalgt af Jackstikkets redaktion.
  1h 30m 16s
 • Optakt fra Copenhells hovedkontor (2023)

  6 JUN 2023 · Festivaldirektør Jeppe Nissen og Sylvester Bjarnø gennemgår årets COPENHELL 2023. Obligatorisk lytning for alle festival gæster og dem, der overvejer at blive det!
  35m 33s
 • Backstage med Ole Og De Navnløse

  11 MAY 2023 · Tag med Sylvester Bjarnø ned i de støvede backstagelokaler på Spillestedet Stengade, hvor han har hægtet sig på den selvudnævnte Vesterbro legende, Ole, der skal spille koncert med sit band Ole Og De Navnløse. Masser af røg, bajere og den fede rock.
  12m 43s
 • Gud bevare Vesterbro

  15 NOV 2022 · Brune værtshuse, junkier i opgangen, barnevogne og kaffelatter i massevis. Hvad er det ved bydelen, Vesterbro, vi elsker så højt? Det kan Ole Hansen tale længe om, han er en ægte lokalpatriot, laver både festival og lokalradio i bydelen OG så har han sit eget band der skriver sange om Vesterbro.
  49m 58s
 • Jackstikket i Dårligt Selskab

  25 OCT 2022 · Fra Kaninbjerget til Hviderusland og rundt om de dumme politibetjente. Vi kommer vidt omkring i dette her program, hvor Sylvester har besøg af de garvede punkmusikere fra Dårligt Selskab. Der bliver også lytte til deres nye plade og spurgt ind til de sure svigermødre på coveret.
  48m 15s
 • Copenhell backstage 2022

  22 AUG 2022 · Sylvester Bjarnø har fået mast sig ind backstage på årets ondeste festival hvor han hiver fat i musikere og bands, blandt andre Lifesick og Michael Stützer, til en snak om koncerterne.
  18m 54s
 • K-town Hardcore Fest 2022

  16 AUG 2022 · Sylvester gæster endnu en gang byens ældste punkfestival hvor han møder gæster, frivillige og bands, som blandt andre Dårligt Selskab, Decorticate og Big Mess. Det bliver hårdt, hurtigt og et brag af en fest!
  17m 43s

Sylvester Bjarnø dykker dybt i det store hav af rock og metal. Jackstikket er en podcast med passionerede gæster og lange sorte snakke. Det er ondt, det er nørdet og...

show more
Sylvester Bjarnø dykker dybt i det store hav af rock og metal. Jackstikket er en podcast med passionerede gæster og lange sorte snakke. Det er ondt, det er nørdet og det er farligt - så pas på med ikke at få kaffen galt i halsen og kløjes i din rotteburger.
show less
Contacts
Information
Author Radio Glad
Categories Music
Website -
Email radio@tv-glad.dk

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search