HJERNESMART - Cover Image
Velkommen til podcasten Hjernesmart om hjernens spilleregler. Podcasten hjælper dig med at få hjernen på dit hold – både din egen hjerne og andres. Du lærer bl.a. at vende overspringshandlinger til indsigter, tage følelser med et gran salt, bedrive ledelse og selvledelse med hjernen in mente og få glæde af jordnære værktøjer i din familie og din organisation. Du lærer også at gennemskue hjernens mange julelege og gå afsted på mere hjernesmarte stier, når du f.eks. rammes af svære følelser, overtænker eller dømmer dig selv eller andre ude.

Anette Prehn er sociolog, foredragsholder og forfatter til mere end 20 bøger om hjernens spilleregler. Hun var den første i Danmark til at undervise i NeuroLeadership, det vil sige anvendt hjerneforskning for ledere og medarbejdere. Det er Anette Prehns ambition at lave fremragende og jordnær videnskabsformidling. Det gør hun bl.a. i sin HJERNESMART-trilogi - en række bestseller-bøger om hjernens logikker - og nu også i podcasten her.

www.hjernesmart.dk
Velkommen til podcasten Hjernesmart om hjernens spilleregler. Podcasten hjælper dig med at få hjernen på dit hold – både din egen hjerne og andres. Du lærer bl.a. at vende overspringshandlinger til indsigter, tage følelser med et gran salt, bedrive ledelse og selvledelse med hjernen in mente og få glæde af jordnære værktøjer i din familie og din organisation. Du lærer også at gennemskue hjernens mange julelege og gå afsted på mere hjernesmarte stier, når du f.eks. rammes af svære følelser, overtænker eller dømmer dig selv eller andre ude. Anette Prehn er sociolog, foredragsholder og forfatter til mere end 20 bøger om hjernens spilleregler. Hun var den første i Danmark til at undervise i NeuroLeadership, det vil sige anvendt hjerneforskning for ledere og medarbejdere. Det er Anette Prehns ambition at lave fremragende og jordnær videnskabsformidling. Det gør hun bl.a. i sin HJERNESMART-trilogi - en række bestseller-bøger om hjernens logikker - og nu også i podcasten her. www.hjernesmart.dk read more read less
 • Skift briller, når noget driller - Anette Prehn fortæller om den kraftfulde Framestorm-metode
  22 Feb, 2024 - 30:50
 • Din fantastiske, plastiske hjerne - oplæst uddrag af FLIP
  22 Feb, 2024 - 38:51
 • "Som at drikke champagne" - Framestorm transformerer mor-datter relation
  8 Feb, 2024 - 37:55
 • Fra social fobi til scenevant foredragsholder - interview med Anette Prehn
  25 Jan, 2024 - 65:49
 • Virker dine medarbejdere ForandringsUvillige?
  18 Jan, 2024 - 28:48
 • Sur stodder? Sådan reframer du irriterende kunder vha. Framestorm-metoden
  4 Jan, 2024 - 24:37
 • Når amygdala går online - samtale med Grundfos-leder Stine M. Jensen
  21 Dec, 2023 - 60:26
 • Slut fred med din psykologi
  7 Dec, 2023 - 20:03
 • Gør overspringshandlinger til gaver - oplæst uddrag af "Hjernesmart ledelse"
  7 Dec, 2023 - 23:46
 • Mere kinesisk end amerikansk - Anette Prehns iværksætterhistorie
  7 Dec, 2023 - 50:48
 • There are no episodes.
Loading