Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Herreværelset Radio

 • Wivels Vinkler #166 - Dødstræet

  12 MAR 2023 · Thomas Wivel rabler løs om Racermave, Hejremanden og fædregrupper. Følg med på https://herrevaerelset.dk og abonnér på podcast-kanalen Herreværelset Radio. Herreværelset er et registreret varemærke.
  Played 25m 27s
 • Wivels Vinkler #165 - Genfødt ved kejsersnit

  5 MAR 2023 · Thomas Wivel rabler løs om ubåde, overmennesker og de evige jagtmarker. Følg med på https://herrevaerelset.dk og abonnér på podcast-kanalen Herreværelset Radio. Herreværelset er et registreret varemærke.
  Played 23m 35s
 • Wivels Vinkler #164 - Standupkoliker

  19 FEB 2023 · Thomas Wivel rabler løs om stealthing, Irma-piger og feltrationer med acai. Følg med på https://herrevaerelset.dk og abonnér på podcast-kanalen Herreværelset Radio. Herreværelset er et registreret varemærke.
  Played 19m 15s
 • Wivels Vinkler #163 - Simulerede sarkasmer

  7 FEB 2023 · Thomas Wivel rabler løs om væg til væg-egoer, had ved første blik og kunsten at slibe mellemgulve. Følg med på https://herrevaerelset.dk og abonnér på podcast-kanalen Herreværelset Radio. Herreværelset er et registreret varemærke.
  Played 15m 59s
 • Wivels Vinkler #162 - Vinterhader

  3 FEB 2023 · Thomas Wivel rabler løs om Barsebäck, payback og pyromani. Følg med på https://herrevaerelset.dk og abonnér på podcast-kanalen Herreværelset Radio. Herreværelset er et registreret varemærke.
  Played 24m 26s
 • Wivels Vinkler #161 - En bar røv at trutte i

  30 JAN 2023 · Thomas Wivel rabler løs om Too Good To Go, kærlighedshåndtag og en overvægt af kvinder. Følg med på https://herrevaerelset.dk og abonnér på podcast-kanalen Herreværelset Radio. Herreværelset er et registreret varemærke.
  Played 24m 46s
 • Wivels Vinkler #160 - Verbal asfalteksem

  20 JAN 2023 · Thomas Wivel rabler løs om Det døde Hav, vildskab i kunsten og blodgylp. Følg med på https://herrevaerelset.dk og abonnér på podcast-kanalen Herreværelset Radio. Herreværelset er et registreret varemærke.
  Played 17m 55s
 • Wivels Vinkler #159 - Løs i skralden

  8 JAN 2023 · Thomas Wivel rabler løs om exorcismer, lensgrevinder og risalamande fra Steff Houlberg. Følg med på https://herrevaerelset.dk og abonnér på podcast-kanalen Herreværelset Radio. Herreværelset er et registreret varemærke.
  Played 21m 59s
 • Wivels Vinkler #158 - Tak for gnu

  31 DEC 2022 · Thomas Wivel ønsker godt nytår og siger tak for 2022. Følg med på https://herrevaerelset.dk og abonnér på podcast-kanalen Herreværelset Radio. Herreværelset er et registreret varemærke.
  Played 14m 47s
 • Wivels Vinkler #157 - Julehilsen

  24 DEC 2022 · Thomas Wivel ønsker glædelig Jul til p-vagter, eunukker og astronauter. Følg med på https://herrevaerelset.dk og abonnér på podcast-kanalen Herreværelset Radio. Herreværelset er et registreret varemærke.
  Played 17m 59s

Herreværelsets officielle kanal for comedy og debat. Her kan du høre podcasts og lydbøger fra Herreværelset.dk og Forlaget Herreværelset. Følg med på https://herrevaerelset.dk og Facebook.com/Herrevaerelset

show more
Herreværelsets officielle kanal for comedy og debat. Her kan du høre podcasts og lydbøger fra Herreværelset.dk og Forlaget Herreværelset.

Følg med på https://herrevaerelset.dk og Facebook.com/Herrevaerelset
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Podcast Cover

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search