Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Heartbreak i isolation

 • Episode 4: Broken Heart Syndrome

  17 MAY 2020 · Vi kender det alle og vi hader det alle - de altopslugende kærestesorger. Fire skuespillere deler ud af erfaringer, ekspertise og pinlige historier i remedierede uddrag fra en seriøs kærestesorgskomedie. I episode 4 dykker vi sammen ned i det sorte hul, der kræver så meget at kæmpe sig tilbage op ad igen. For man kan jo dø af kærestesorger, kan man ikke? Og hvad er "Broken Heart Syndrome" for noget? Hvem er vi egentlig når vi lider af kærestesorger midt i isolation?
  11m
 • Episode 3: "Gode råd"

  14 MAY 2020 · Vi kender det alle og vi hader det alle - de altopslugende kærestesorger. Fire skuespillere deler ud af erfaringer, ekspertise og pinlige historier i remedierede uddrag fra en seriøs kærestesorgskomedie. Episode 3 bevæger sig igennem de evige gode råd, der er lige så evigt svære at følge. Kan vi overhovedet tage dem til os i hjertesorgen? Hvem er vi egentlig når vi lider af kærestesorger midt i isolation?
  14m 1s
 • Episode 2: Masochisme

  10 MAY 2020 · Vi kender det alle og vi hader det alle - de altopslugende kærestesorger. Fire skuespillere deler ud af erfaringer, ekspertise og pinlige historier i remedierede uddrag fra en seriøs kærestesorgskomedie. I episode 2 tager de os igennem den evige kamp for at give slip på sin ekskæreste og hvorfor vi bliver masochister når vi har hjertesorger. Hvem er vi egentlig når vi lider af kærestesorger midt i isolation og ensomhed?
  10m 4s
 • Episode 1: Klicheer

  4 MAY 2020 · Vi kender det alle og vi hader det alle - de altopslugende kærestesorger. Fire skuespillere deler ud af erfaringer, ekspertise og pinlige historier i remedierede uddrag fra en seriøs kærestesorgskomedie. Hvem er vi egentlig når vi lider af kærestesorger midt i isolation og ensomhed? Vi starter i episode 1 med de uundgåelige klicheer og spørger os selv om vi nogensinde slipper levende igennem når vi har 'Heartbreak i isolation'?
  11m 41s

Kærestesorger gør mennesket til et corny, oversentimentalt og ynkeligt lille røvhul. Heartbreak for Dummies skulle spille på Teater Momentum i april 2020. Men vi må ikke længere gå ud og...

show more
Kærestesorger gør mennesket til et corny, oversentimentalt og ynkeligt lille røvhul.
Heartbreak for Dummies skulle spille på Teater Momentum i april 2020. Men vi må ikke længere gå ud og helbrede vores hjertesorger sammen. Teatrene har lukket dørene, men i stedet for giver Partner in Crime dig fire små afsnit til, at hjælpe dig med Heartbreak i isolation.

Medvirkende: Kimmie Liv Sennov, Andreas Dittmer, Kristian Grumme, Thea Kastberg
Instruktion: Tamara Rugaard Mathiesen
Tekst: Frederik Villads
Dramaturg: Emil Børninck
Musik: Jeanett Albeck, Mikkel Hein
Lyd: Karl Johan Dilling Jandorf
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search