GameChanger. Fodbold. Viden. Udvikling.

GameChanger er en vidensplatform skabt i samarbejde mellem DBU og Divisionsforeningen, og som samler, inspirerer og faciliterer den faglige fodboldsamtale. Vores ambition er at formidle om fodboldspillet og gøre dansk fodbold endnu stærkere i en tid, hvor spillet udvikler sig eksplosivt.

Her kan du lytte til vores podcasts, som gennem unikke og relevante cases giver dig teoretisk og praksis indblik i udviklingen af viden og kompetencer - både hos trænere, specialister, spillere og klubber i fodboldens verden.

Samtidig vil vi inspirere andre interessenter såsom medier, forskere og studerende, der vil dykke længere ned i fodboldens faglighed samt de strategiske indsatser og temaer, der har betydning for nutiden og fremtiden.

Hos GameChanger finder du viden:
- Børnefodbold
- Spillets udvikling og data
- Sportslig ledelse
- Sportsfysiologi
- Sportspsykologi
- Talentudvikling

Tak, fordi du lytter med!
GameChanger. Fodbold. Viden. Udvikling. GameChanger er en vidensplatform skabt i samarbejde mellem DBU og Divisionsforeningen, og som samler, inspirerer og faciliterer den faglige fodboldsamtale. Vores ambition er at formidle om fodboldspillet og gøre dansk fodbold endnu stærkere i en tid, hvor spillet udvikler sig eksplosivt. Her kan du lytte til vores podcasts, som gennem unikke og relevante cases giver dig teoretisk og praksis indblik i udviklingen af viden og kompetencer - både hos trænere, specialister, spillere og klubber i fodboldens verden. Samtidig vil vi inspirere andre interessenter såsom medier, forskere og studerende, der vil dykke længere ned i fodboldens faglighed samt de strategiske indsatser og temaer, der har betydning for nutiden og fremtiden. Hos GameChanger finder du viden: - Børnefodbold - Spillets udvikling og data - Sportslig ledelse - Sportsfysiologi - Sportspsykologi - Talentudvikling Tak, fordi du lytter med! read more read less
 • Thomas Thomasberg: Her er de taktiske fordele ved at bruge fem udskiftninger
  9 Apr, 2024 - 31:27
 • TrænerDNA: Hvem er Lene Terp?
  27 Mar, 2024 - 48:43
 • Kenneth Heiner-Møller: Tag teamet ud af de vante rammer og få et stærkere samarbejde
  20 Mar, 2024 - 26:55
 • Fem kendetegn: Sådan lykkes du med at opbygge relationskompetence
  13 Mar, 2024 - 37:51
 • David Nielsen: Du skal se trænerens personlighed på holdets præstationer (genhør)
  6 Mar, 2024 - 25:21
 • Sådan kan 'self-reported athlete data' gøre dine spillere mere kampklar
  27 Feb, 2024 - 18:28
 • TrænerDNA: Hvem er Kent Nielsen?
  20 Feb, 2024 - 48:34
 • Right to Dream og ISS: Sæt fokus på intern rekruttering og fasthold talentfulde medarbejdere
  13 Feb, 2024 - 42:35
 • TrænerDNA: Hvem er Glen Riddersholm?
  30 Jan, 2024 - 50:22
 • TrænerDNA: Hvem er Bo Svensson?
  16 Jan, 2024 - 48:10
 • There are no episodes.
Loading