Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Galeria Contrast

 • La casa vermella

  16 DEC 2021 · La casa vermella Tècnica mixta sobre paper i llibre antic 58x68 cm Jo sé el camí de la Casa Vermella… (J. V. Foix, Cap d’Any, 1960) Yo conozco el camino de la Casa Roja. I know the way to the Red House…
  Played 12s
 • Amors i somnis i paraules

  16 DEC 2021 · Amors i somnis i paraules Acrílic sobre tela 130x130cm Vull deixar amors i somnis i paraules que durin més que jo, al cor dels altres. (Joana Raspall, 1979) Quiero dejar amores y sueños y palabras que duren más que yo, en el corazón de los demás.
  Played 16s
 • La història ens va escrivint mentre ens esborra

  16 DEC 2021 · La història ens va escrivint mentre ens esborra Tècnica mixta sobre paper i llibre antic 58x58cm La humanitat és vulnerable. El que no ho és és l’energia prehistòrica que ens ha dut fins l’ara. Connectats a través dels narius, respirem ínfimes partícules del mateix argó que van respirar fa seixanta-sis milions d’anys els dinosaures. Desconeixent el com, la història ens va escrivint mentre ens esborra. (Anna Gual, Altres semideus, 2019) La humanidad es vulnerable. Lo que no lo es es la energia prehistórica que nos ha llevado hasta el ahora. Conectados a través de la nariz, respiramos ínfimas partículas del mismo argón que respiraron hace sesenta y seis millones de años los dinosaurios. Desconociendo el como, la historia nos va escribiendo mientras nos borra.
  Played 36s
 • Peix

  16 DEC 2021 · Peix Escultura de ferro, filferro, fusta i paper He llençat l'anell a l'aigua perquè un peix, o la lluna, el guardi en el seu ventre. (Maria Mercè Marçal, Bruixa de dol, 1979) He tirado el anillo al agua para que un pez, o la luna, lo guarde en su vientre.
  Played 14s
 • L’enfilada que em descús

  16 DEC 2021 · L’enfilada que em descús Tècnica mixta sobre paper i llibre antic 58x68 cm Qui em podrà dir quantes agulles caldrà enfonsar-me perquè avanci el gran dibuix del cor. I quan podré acabar-lo…. (Felícia Fuster, Una cançó per ningú i trenta diàlegs inútils, 1984) Quien podrá decirme cuántas agujas tendré que hundirme para que avance el gran dibujo del corazón. Y cuando podré terminarlo…. Who can tell me how many needles I'll have to sink to advance the great drawing of the heart. And when can I finish it….
  Played 18s
 • Els colors del vent

  16 DEC 2021 · Els colors del vent Acrílic sobre tela 146x114cm El vent no fa soroll però tu el sents quan toca les coses. Així, el poema. (Anna Gual) El viento no hace ruido pero tu lo sientes cuando toca las cosas. Así, el poema.
  Played 17s
 • Dia clar

  16 DEC 2021 · Dia clar Acrílic sobre tela 146x89cm El cel és tan blau que tot just s'hi afigura, obscur, un ocell. Fa un dia tan clar com en una pintura de Breughel el Vell. Si no estigués trist, res no fóra tan bell. (Màrius Torres) El cielo es tan azul que justo se adivina, oscuro, un pájaro. Hace un dia tan claro como en una pintura de Breughel el Viejo. Si no estuviera triste, nada seria tan bello.
  Played 22s
 • Quantes agulles he de clavar-me per no perdre’m

  16 DEC 2021 · Quantes agulles he de clavar-me per no perdre’m Tècnica mixta sobre paper i llibre antic 58x68 cm Quantes agulles he de clavar i clavar-me, per no perdre’m de sobte… (Felícia Fuster, Una cançó per ningú i trenta diàlegs inútils, 1984) Cuántas agujas tengo que clavar y clavarme, para no perderme de repente… How many needles do I have to stick and stick, for not getting lost suddenly ...
  Played 27s
 • El fil vermell

  16 DEC 2021 · El fil vermell Llibre objecte (inspirat en una llegenda oriental) Hi ha una llegenda oriental que explica que, cada nit, l’Avi de la Lluna viatja fins a la Terra per connectar ànimes que tenen alguna cosa per compartir. Persones que, a partir del moment en què l’ancià les enllaça, esdevindran importants l’una per l’altra. Els farà un nus al dit petit de la mà amb un fil vermell invisible i això determinarà que, en un moment o altre, es trobin. No sabrem quan, ni on, ni de quina manera. Perquè el fil vermell es pot estirar milers de quilòmetres, es pot contraure, es pot enredar o omplir de nusos. Pot tibar… però mai no es trencarà. Així, el vincle existirà fins a l’infinit i guiarà les ànimes perquè mai no es perdin.
  Played 1m 1s
 • Libèl·lula

  16 DEC 2021 · Libèl·lula Escultura de ferro, paper i fil Volem perseguir les libèl·lules que volen en cercles sobre els arbres morts. Volem poder volar; i si volem volar, volem. (Sara Bailac, Inventari d’afectes perduts, 2007) Queremos perseguir las libélulas que vuelan en círculos sobre los árboles muertos. Queremos poder volar; y si queremos volar, volamos.
  Played 19s
Information
Author Helena Martínez
Categories Arts
Website -
Email -

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Podcast Cover

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search