#EdheTi RADIOIMMAGINARIA - Cover Image
Radioimmaginaria Edhe Ti
Radioimmaginaria flet te gjitha gjuhet e botës.
Radioimmaginaria është e para dhë e vetmja rrjetë mediatike për adoleshentët nga 11deri ne 17 vjec.
Jemi adoleshentë, duam të themi cfar mendojmë dhe kjo eshtë metoda më e mirë per ta bërë, për te transmetuar mendimet qe kemi ne kokë.
Duhen imagjinatë, nje mikrofonë dhe #SytëLartë
2012-2021(C) Radioimmaginaria
Radioimmaginaria Edhe Ti Radioimmaginaria flet te gjitha gjuhet e botës. Radioimmaginaria është e para dhë e vetmja rrjetë mediatike për adoleshentët nga 11deri ne 17 vjec. Jemi adoleshentë, duam të themi cfar mendojmë dhe kjo eshtë metoda më e mirë per ta bërë, për te transmetuar mendimet qe kemi ne kokë. Duhen imagjinatë, nje mikrofonë dhe #SytëLartë 2012-2021(C) Radioimmaginaria read more read less
 • #castelsanpietroterme Film super!
  10 Apr, 2019 - 10:08
 • #castelsanpietroterme Floket me te bukura!
  20 Mar, 2019 - 11:04
 • #castelsanpietroterme Irida Gjergji, Muzikë dhe modernitet
  6 Mar, 2019 - 09:50
 • #castelsanpietroterme Muzike Internacionale apo patriotizem?
  20 Feb, 2019 - 12:22
 • Kleanti live
  8 Mar, 2018 - 05:39
 • Tots Som Barcelona
  18 Aug, 2017 - 01:22
 • Per Solidaritet
  4 May, 2017 - 11:50
 • Nga Italia per Shqipetaret
  13 Apr, 2017 - 11:27
 • Figurant per nje foto! ;)
  30 Mar, 2017 - 09:30
 • Nese mendoni jeni inteligjent!
  16 Mar, 2017 - 10:59
 • There are no episodes.
Loading