Settings
Light Theme
Dark Theme
 • Hvorfor mænd (tror de) er bedre end kvinder

  3 SEP 2019 · En besynderlig sammenhæng mellem fællesskaber og selvværd er teamet for dagens udgave af "Du bliver hvad du tænker".
  33m 1s
 • #113 - Tankelæsning er nu muligt

  27 AUG 2019 · Tænk hvis vi alle indenfor kort tid vil være i stand til at læse andres tanker? Det er ikke længere utopi, og det kan også forklare hvad Mentaltræning i virkeligheden er... Hør med idag!
  30m 21s
 • #112 - Hvis du selv kan vælge: Bræk benet!

  20 AUG 2019 · Måske tænker du "Hvorfor nu det?" Men det er der faktisk en god grund til... Specielt hvis alternativet er at blive ramt af psykiske udfordringer på jobbet! Hør Høedt og Svenstrup diskutere hvorfor!
  31m 56s
 • #111 - Tænk Dig Tynd

  13 AUG 2019 · Tænk hvis du kan tænke dig tynd? ... Og det er ikke engang for sjov Høedt og Svenstrup udforsker netop det spørgsmål, for det viser sig at det kan du!
  29m 59s
 • #110 - Lyt og lev syv et halvt år længere!!!

  23 JUL 2019 · Høedt og Svenstrup læner sig op ad betydelig evidens når de i ugens podcast viser vejen til 7,5 gode års længere levetid!
  30m 5s
 • #109 - Når uopnåelige mål bliver opnåelige!

  16 JUL 2019 · Hvad afholder os i virkeligheden for at opnå de uopnåelige mål? Høedt og Svenstrup udfordrer i dagens afsnit om selv de uopnåelige mål er opnåelige...
  33m
 • #108 - Hvad kan du lære af en flagermus?

  9 JUL 2019 · Har vi nogen som helt mulighed for at forstå hvordan en flagermus oplever verden, og hvad kan vi lære om os selv og andre af det? Hør Svenstrup og Høedt drøfte denne filosofiske udfordring..
  32m 42s
 • #107 - KAN du ændre adfærd?

  2 JUL 2019 · Kan du i virkeligheden ændre adfærd? Hvad siger verdens førende forskere, og kan det virkelig være rigtigt, eller er der tale om fejlslutninger?
  32m 35s
 • #106 - Når du kun husker der værste

  25 JUN 2019 · Høedt og Svenstrup udforsker i denne uge den selektive hukommelse, der kan være en udfordring, men som også kan udnyttes aktivt til at styre hvad du gerne vil huske.
  31m 40s
 • #105 - Terror & Relationstrylleri

  18 JUN 2019 · Hvad kan vi lære af terrorforskningen om relationer? Hør Høedt og Svenstrup udforske hvad der i virkeligheden gør forskellen på en god og dårlig relation?
  31m 34s

Du bliver hvad du tænker udkommer hver tirsdag morgen kl. 07.0, og er en uredigeret version af fredag morgens Facebook Live. Hver uge tager dine personlige mentaltrænere Jacob Høedt og...

show more
Du bliver hvad du tænker udkommer hver tirsdag morgen kl. 07.0, og er en uredigeret version af fredag morgens Facebook Live. Hver uge tager dine personlige mentaltrænere Jacob Høedt og Jørgen Svenstrup et nyt tema op, inspireret af et konkret forskningsprojekt. Brug rabatkoden" EmpowerMind og få en hel måneds gratis adgang til Mofibo, hvor alle episoder af podcasten, samt alle Mentaltræningsprogrammer er til rådighed for dig - når som helst du ønske at træne.
show less
Information
Author EmpowerMind Podcast
Categories Mental Health
Website -
Email -

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search