Settings
Light Theme
Dark Theme
 • Hypnose Lydfil - Indre balance i krop og sind (Del 2)

  2 MAR 2022 · Del II af podcasten er en hypnose lydfil , som er ren healing til din krop & sind. Sæt eller læg dig ned - tag nogle dybe vejrtrækninger og lyt .... VIGTIGT - Lyt ikke til hypnose, hvis du lider af epilepsi og heller ikke mens du kører bil eller arbejder med farlige maskiner.
  23m 51s
 • Sådan får du mere indre balance i krop og sind (Del 1)

  2 MAR 2022 · I denne episode får du et indblik i, hvordan du kan ændre din krop & sind’s ubalancer , på en sådan måde at du opnår mere indre ro og balance i dit indre, hvilket vil give dig mere energi og overskud. Del 2 af podcasten er en hypnose lydfil , som er ren healing til din krop & sind.
  22m 50s
 • Om Dit mentale frikvarter

  18 FEB 2022 · Introduktion til Podcasten - "Dit mentale frikvarter" Det er bare så vigtigt at vi har det godt, mens vi er her og det er lige præcist det, der er formålet med DIT MENTALE FRIKVARTER - podcasten der hjælper dig til at prioritere dig selv og din livskvalitet via information & hypnose. Lyt med og bliv klogere på, hvad du kan forvente dig af indholdet fra "Dit mentale Frikvarter" med Tulle Hyllested
  2m 41s

Det er bare så vigtigt, at vi har det godt, mens vi er her og det er lige præcist det, der er formålet med DIT MENTALE FRIKVARTER - podcasten der...

show more
Det er bare så vigtigt, at vi har det godt, mens vi er her og det er lige præcist det, der er formålet med DIT MENTALE FRIKVARTER - podcasten der hjælper dig til at prioritere dig selv og din livskvalitet.
Her får du både viden, inspiration samt en hypnose session i hver episode, hvor jeg bringer et emne op, der handler om at forbedre din mentale sundhed samt din livskvalitet.

Tulle Hyllested / Dit Mentale frikvarter
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search