Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Det, vi elsker

 • Årets sommeranbefalinger

  20 JUN 2024 · Sommerferien står for døren, og derfor giver Signe og Carina dig i dag deres bedste anbefalinger til, hvad du skal se og høre denne sommer. De har også været på Heartland festival, og her samlede de inspiration til forfattere, som du også kan kaste dig over, når du ligger på solsengen.
  Played 34m 27s
 • Paprika og Nikolaj Steen om NamaStay

  13 JUN 2024 · Søskendeparret Paprika og Nikolaj Steen er i studiet og fortæller om deres nye serie NamaStay, som Nikolaj instruerer, og Paprika spiller en af hovedrollerne i. Paprika løfter sløret for, hvad hun selv synes om sin karakter i serien, og de fortæller om, hvordan serien blev til med hjælp fra magi. Nikolaj sætter ord på, hvordan det er at arbejde i så højt et tempo, som de har gjort med NamaStay, og så får de to søskende spørgsmålet: "Var der overhovedet andre muligheder for jer end at gå den kreative vej?” Gæster: Paprika Steen og Nikolaj Steen Værter: Signe Granberg og Carina Nørgaard Schou
  Played 49m 54s
 • Heino Hansen om at medvirke i Forræder

  6 JUN 2024 · I studiet har Signe og Carina fået besøg af "Danmarks største forrædder". Komiker Heino Hansen fortæller om, hvordan det var at medvirke i Forræder, hvor konflikten mellem ham og Pernille Højmark gav anledning til popcorn i producer-rummet. Han deler ud af, hvordan det var at være en del af holdet, når kameraet ikke var tændt, og så kommer du i dagens afsnit til at høre, hvor aggressiv Heino kan blive over en dårlig kanelsnegl.  Gæst: Heino Hansen Værter: Signe Granberg og Carina Nørgaard Schou
  Played 42m 17s
 • The Movie Challenge: Fight Club vs. Dogville

  30 MAY 2024 · I dagens afsnit skyder Signe og Carina et nyt koncept i gang: The Movie Challenge! Her udfordrer de hinanden i at se den andens yndlingsfilm, nemlig David Finchers Fight Club og Lars von Triers Dogville. Signe og Carina har nemlig vidt forskellig smag, når det kommer til film, så de lærer både noget nyt om hinanden og kommer ud af deres comfort zone, når de hver især skal give hinandens favoritter en chance. 
  Played 49m 11s
 • Christina Rosendahl og Viilbjørk Malling Agger om Fuld af kærlighed

  23 MAY 2024 · Signe og Carina har fået besøg af instruktør Christina Rosendahl, der netop nu er aktuel med sin nye spillefilm ‘Fuld af kærlighed’, og Viilbjørk Malling Agger, der spiller hovedrollen i filmen. De taler om familiedynamikker, og hvordan det er at vokse op i et hjem med alkoholmisbrug. 
  Played 37m 3s
 • Signe og Carinas film- og serieanbefalinger

  16 MAY 2024 · Signe og Carina kommer vidt omkring i dagens afsnit, når de deler de film og serier, som optager dem mest i øjeblikket. Der er nemlig alt fra periodedrama og actionfilm til reality og danske tv-serier. Så hvis du leder efter din næste film- eller seriebesættelse, kan du godt finde pen og papir frem – der er noget for enhver smag!    
  Played 45m 28s
 • Alex Høgh Og Magnus Haugaard om Kald mig far

  9 MAY 2024 · Signe og Carina har besøg af vennerne Alex Høgh og Magnus Haugaard til en snak om deres nye Viaplay-serie Kald mig far. De fortæller historien om, hvordan de fik idéen til serien, og hvor de lærte hinanden at kende. Og så har de en del latterfremkaldende anekdoter fra et mangeårigt venskab, som efterhånden nærmest har udviklet sig til et … ja, ægteskab.
  Played 47m 41s
 • Lone Scherfig om Pigen der fortalte film

  2 MAY 2024 · Signe og Carina undrer sig over, hvordan filminstruktør Lone Scherfig er lykkedes med at instruere de spansktalende skuespillere i sin aktuelle spillefilm Pigen der fortalte film, nu hun ikke selv taler sproget. Det får de svar på, når hun besøger studiet til en snak om filmen – og så deler Lone et par insidertips til, hvordan Signe kan få opfyldt en af sine helt store drømme: At blive publikum ved Oscar-uddelingen!
  Played 36m 52s
 • Rosalinde Mynster om at spille skurk

  25 APR 2024 · Rosalinde Mynster er nok mest kendt for sin sødmefulde rolle som Fie i Badehotellet, men for tiden står hun på scenen som den onde havheks i musikforestillingen Den lille havfrue. Signe og Carina har besøg af hende til en snak om rollen. De taler også om hendes rørende dokumentarfilm, Vores fars sol, og så afslører Rosalinde (næsten!), hvem der køber Badehotellet i tv-seriens allersidste afsnit.  
  Played 31m 5s
 • Ulaa Salim om For evigt

  18 APR 2024 · Signe og Carina har besøg af manuskriptforfatter og instruktør Ulaa Salim, der står bag biografaktuelle ’For Evigt’. De taler om castingprocessen til filmen, og hvordan han sparkede døren ind til filmbranchen. Og så afslører Ulaa, hvem der skal spille hovedrollen i hans næste film!
  Played 34m 49s

Hver uge dykker kulturjournalisterne Carina Nørgaard Schou og Signe Bjørg Granberg fra Vi elsker serier ned i alt det, der optager dem inden for kulturens verden. Nørd med ned i...

show more
Hver uge dykker kulturjournalisterne Carina Nørgaard Schou og Signe Bjørg Granberg fra Vi elsker serier ned i alt det, der optager dem inden for kulturens verden. Nørd med ned i alt inden for de nyeste serier, film, dokumentarer, teaterstykker, litteratur og reality. Kort sagt: alt det, vi elsker.
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Podcast Cover

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search