Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Den uperfekte livsstil

 • #4af4 | Den uperfekte livsstil

  27 APR 2021 · Sidste afsnit af sæson 1 handler om at turde tro på processen og sig selv både i forhold til et vægttab eller en livsstilsændring. For det kan godt være skræmmende at sige højt til sig selv at man ønsker forandring. Vi tager en snak omkring vaner og struktur, og hvorfor det er vigtigt at prioritere sig selv og sin egen sundhed. Vi sætter fokus på energi, livskvalitet og velvære for at finde frem til, hvad der virkelig betyder noget og ikke kun tænker på, hvad badevægten viser. ... Værter: Trine Rosenkjær & Jeanette Reinhardt I samarbejde med: JM Advisory. Produceret af: Nikolaj Iversen. Musik: Magic In The Other.
  29m 44s
 • #3af4 | Den uperfekte livsstil

  21 APR 2021 · “Mad på godt og ondt” I dette afsnit vil Jeanette fortælle lidt om hendes syn på mad og træning, og hvilke erfaringer hun har med at spise selvom man egentligt er mæt eller træner af pligt frem for lyst. Mad fylder meget i vores liv både på godt og på ondt. Og så tager vi en snak om kropsidealer og livsnyderi - for kan man godt føle sig utilpas i sin egen krop, selvom man ikke er synligt overvægtig? ... Værter: Trine Rosenkjær & Jeanette Reinhardt I samarbejde med: JM Advisory. Produceret af: Nikolaj Iversen. Musik: Magic In The Other.
  30m 36s
 • #2af4 | Den uperfekte livsstil

  14 APR 2021 · ”Et nyt liv venter” I dette afsnit vil Trine fortælle sin historie om, da hun selv tabte 48 kilo, og hvilke erfaringer omkring vægttab, som hun synes er relevante at dele ud af. Hendes motto om at: ’Ordet forbudt er forbudt’. Vi tager en snak omkring, hvordan livet er som overvægtig, og hvordan man har det efter et endt vægttab, for det er jo her man burde være glad – men er man det? Hvordan starter man et vægttab op uanset hvor stort et vægttab, der er tale om? Hvad betyder det for vores mentale og fysiske helbred at gøre det i vores eget tempo? Vi deler ud af vores egne erfaringer i håb om, at du kan få gavn af det og bruge det som inspiration. ... Værter: Trine Rosenkjær & Jeanette Reinhardt I samarbejde med: JM Advisory. Produceret af: Nikolaj Iversen. Musik: Magic In The Other.
  33m 18s
 • #1af4 | Den uperfekte livsstil

  12 APR 2021 · ”Myter og ting vi gerne ville have vidst noget før”. I dette afsnit afliver vi nogle få af de mange eksisterende myter, når det kommer til kost og vægttab. Vi tager en snak omkring ting, som vi selv gerne ville have vidst for år tilbage omkring kost, ligevægtsindtag og kalorier. For ja, hvad er en kalorie egentlig for slet ikke at tale om ligevægtsindtag og kalorieunderskud. Vi deler ud af egne erfaringer og viden i håb om, at du vil få gavn af det, inden du starter dit vægttab eller livsstilsændring op. Besøg Trine Rosenkjær på Instagram: https://www.instagram.com/trinerosenkjaer/ Besøg Jeanette Reinhardt på Instagram: https://www.instagram.com/jeanette__reinhardt/ ... Værter: Trine Rosenkjær & Jeanette Reinhardt I samarbejde med: JM Advisory. Produceret af: Nikolaj Iversen. Musik: Magic In The Other.
  30m 44s

Besøg Trine Rosenkjær på Instagram: https://www.instagram.com/trinerosenkjaer/ Besøg Jeanette Reinhardt på Instagram: https://www.instagram.com/jeanette__reinhardt/ ... Værter: Trine Rosenkjær & Jeanette Reinhardt I samarbejde med: JM Advisory. Produceret af: Nikolaj Iversen. Musik: Magic...

show more
Besøg Trine Rosenkjær på Instagram: https://www.instagram.com/trinerosenkjaer/
Besøg Jeanette Reinhardt på Instagram: https://www.instagram.com/jeanette__reinhardt/

...
Værter: Trine Rosenkjær & Jeanette Reinhardt
I samarbejde med: JM Advisory.
Produceret af: Nikolaj Iversen.
Musik: Magic In The Other.
show less
Information
Author Den uperfekte livsstil
Categories Health & Fitness
Website -
Email -

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search