Settings
Light Theme
Dark Theme
 • SABBATÅR I SEKTEN 4:4 "Det går op for mig, at jeg er den perfekte kandidat til at blive en del af åndelige sekter"

  3 JUL 2023 · Claus har efterladt sit liv som sektmedlem, men er stadig ikke klar til at vende tilbage til virkeligheden. Han har ingen uddannelse, intet netværk og nærmest ingen kræfter tilbage. Men da HF virker som den eneste chance for et selvstændigt liv, må han lære at give slip på den sidste hjernevask, som hans sabbatår har efterladt ham med... I "SABBATÅR I SEKTEN" fortæller Claus historien om, hvordan han som ung blev forført af det alternative, blev misbruger og forsøgte at finde meningen med livet. Lyt med og find ud af, hvorfor rumsjæle kan blive genfødt på jorden, at tyngdekraften er en illusion, at hungersnød og krig kommer fra stress, at nogle mennesker er energityve, og at det kun er Claus, som kan frelse os alle.
  52m 14s
 • SABBATÅR I SEKTEN 3:4 "Det er du og jeg, som skal finde ud af, hvad fanden der foregår heroppe"

  26 JUN 2023 · Claus' højskoleophold har efterladt ham fuld af tvivl på hvem, han egentlig kan stole på. Men da en mystisk kvinde fortæller ham, at han er en genfødt sjæl fra stjernerne, planlægger de at redde Jorden fra mørkets kræfter. De mangler kun at samle en gruppe af lysets krigere, som kan bringe deres drømmesyn ud i livet... I "SABBATÅR I SEKTEN" fortæller Claus historien om, hvordan han som ung blev forført af det alternative, blev misbruger og forsøgte at finde meningen med livet. Lyt med og find ud af, hvorfor rumsjæle kan blive genfødt på jorden, at tyngdekraften er en illusion, at hungersnød og krig kommer fra stress, at nogle mennesker er energityve, og at det kun er Claus, som kan frelse os alle.
  53m 38s
 • SABBATÅR I SEKTEN 2:4 "Når vi har 50.000 yogiske flyvere, så skaber vi verdensfred på ét sekund"

  19 JUN 2023 · Efter at være endt i et alvorligt hashmisbrug, har Claus meldt sig ind på Højskolen for Bevidsthedsudvikling, for at komme væk fra hjembyens dårlige indflydelser. Claus nyder de rolige omgivelser og den lækre, veganske mad, mens han bliver indført i meditationsteknikken "trancendental meditation". Men da en kvinde stopper Claus i at drikke kaffe, finder han ud af, at skolens undervisning handler om mere end at hjælpe udsatte mennesker med at finde ro... I "SABBATÅR I SEKTEN" fortæller Claus historien om, hvordan han som ung blev forført af det alternative, blev misbruger og forsøgte at finde meningen med livet. Lyt med og find ud af, hvorfor rumsjæle kan blive genfødt på jorden, at tyngdekraften er en illusion, at hungersnød og krig kommer fra stress, at nogle mennesker er energityve, og at det kun er Claus, som kan frelse os alle.
  52m 32s
 • SABBATÅR I SEKTEN 1:4 "Hvis du tror, at stjernerne er over dig, så har du ikke fattet en skid"

  12 JUN 2023 · Efter han bliver smidt ud af HF med et gennemsnit på 1.7, vælger Claus at tage nogle pauseår fra hamsterhjulet for at finde sin vej i livet. Han tager - som så mange andre - ud at rejse, møder nye venner og nyder de ansvarsfri nætter. Alt ændrer sig dog, da han får smag for psykedelika og bliver overbevist om, at meningen med sit liv er at redde verden... I "SABBATÅR I SEKTEN" fortæller Claus historien om, hvordan han som ung blev forført af det alternative, blev misbruger og forsøgte at finde meningen med livet. Lyt med og find ud af, hvorfor rumsjæle kan blive genfødt på jorden, at tyngdekraften er en illusion, at hungersnød og krig kommer fra stress, at nogle mennesker er energityve, og at det kun er Claus, som kan frelse os alle.
  44m 35s
 • Gør oprør for klimaet!

  30 APR 2023 · Da hun lagde sig ned foran overborgmester Sophie Hæstorp Andersens skovl ved ceremonien for Lynetteholms første spadestik, blev hun kendt som "den kvindelig klimaaktivist i den lilla flyverdragt". Siden da har Agnete Vienberg Hansen fra Extinction Rebellion spærret vejene til Slotsholmen og afbrudt partilederdebatten på Folkemødet - alt sammen i klimaets navn. Den Røde Pille taler i dag med Agnete om, hvad der driver hendes aktivisme, og om hun nogensinde bliver tilfreds.
  54m 6s
 • Det paranormale kan efterforskes med naturvidenskaben!

  23 APR 2023 · Ånder fremstår ofte som usynlige skikkelser, der virker uforklarlige og unaturlige, og man kan måske hurtigt få opfattelsen af, at man kun kan komme i nærheden af dem med "magiske" eller "unikke" evner. Men ifølge dagens gæst, Claus Iversen er dette ikke nødvendigvis helt rigtigt. Han undersøger nemlig det paranormales mærkværdige natur med hjælp fra naturvidenskaben. Med en videnskabelig hypotese i baglommen og et bredt sortiment af udstyr undersøger Claus paranormale hændelser i hele Danmark. Lyt med i dagens afsnit og få et indblik i, hvad Claus har oplevet efter 10 år i feltet som paranormal efterforsker.
  53m 45s
 • Toke er en UFO-buster!

  16 APR 2023 · Toke Haunstrup fra SUFOI (Skandinavisk UFO information) har deltaget i utallige undersøgelser af vidneberetninger om UFOer på den danske himmel. Han gør dette som en service til danske borgere, der ligger vågne om natten med tanker om rumvæsener og flyvende tallerkener, uden nogen forklaring på, hvad de har set. Toke har både oplevet at simple elledninger, planeten Venus eller Månen selv har været skyld i de uforklarlige oplevelser, men hver gang har han været lige lidt overbevist om det ydre rums nærhed. Vi har inviteret Toke i studiet for at høre, hvordan nogen kan forveksle månen med en UFO, og om Toke helt har opgivet håbet om at finde et ægte rumskib.
  53m 52s
 • Dine hænder kan læses som en bog!

  9 APR 2023 · Håndlæsning forbindes nok af mange med en hedengangen spåkonekunst, hvor mystiske sandheder udledes fra hændernes fine linjer. Men vidste du, at håndlæsning stadig lever i bedste velgående? Før hun var håndlæser, havde Lise Lykke et langt arbejdsliv som anæstesisygeplejerske, hvor håndlæsningen udelukkende var reserveret til nysgerrige kollegaer i pauserne. For nogle år tilbage valgte Lise dog at forlade hospitalet til fordel for håndlæsning på fuldtid. Nu lærer hun mennesker om deres potentiale og inderste behov blot ved synet af deres hænder. Hør hvilke hemmeligheder, dine hænder kan gemme på i dette afsnit af Den Røde Pille.
  49m 50s
 • Skat er tyveri!

  1 APR 2023 · Selvom han er dømt til 9 måneders fængsel og at betale over 70.000 kroner til domstolen, så nægter Lars Kragh Andersen at møde op. Han har heller ikke tænkt sig at møde op til sin næste retssag, for at have forfalsket coronatests med Mette Frederiksens ægte CPR-nummer, hvilket kan ende i en endnu større straf for ham. Lars mener nemlig selv, at han er en frihedskæmper, der modstår systemets urimelige og unødigt kontrollerende regler. Han deler alt dette frit med sine følgere i håbet om at sprede drømmen om et samfund fri fra stat og frihedsberøvelse. Lars er i denne uge på besøg i Den Røde Pille for at tale om sit perfekte samfund, og hvordan det føles at være på flugt fra ordensmagten.
  54m 7s
 • Få forbindelse til din sjæl med sjælesprog!

  26 MAR 2023 · På Instagram messer Diane til sine følgere, for at give dem en healing og forbindelse til sin sjæl - det kaldes sjælesprog. Siden Diane var barn, har hun kunne mærke en stor indre verden, som med tiden har vist sig at kunne hjælpe andre. Derfor bruger hun i dag sin tid på at hjælpe andre med at genfinde forbindelsen til sjælens kærlighed, som vi alt for ofte misser i det moderne samfunds stress og jag. Inge og Otto forsøger i dette afsnit at slippe deres behov for ego og mærke sjælesprogets kræfter, som måske kan kurere deres mandagssorger.
  53m 11s

Bag lukkede mure, ned ad hovedgader og lige under internettets overflade findes folk, som ser en helt anden verden end dig og mig. Mens videnskabsmænd, politikere og mediefolk søger svarene...

show more
Bag lukkede mure, ned ad hovedgader og lige under internettets overflade findes folk, som ser en helt anden verden end dig og mig. Mens videnskabsmænd, politikere og mediefolk søger svarene i højloftede haller med tunge bøger og lange reporter, springer det op med anderledes miljøer, der sætter spørgsmålstegn ved de fortolkninger, vi altid har antaget for at være sandheden. Dine værter Inge Høeg Lauridsen og Otto Troels-Smith forsøger derfor nu at skrubbe deres hjerner rene, ved hver uge at sluge en ny rød pille fyldt med forunderlige og utrolige svar, i håbet om at vågne fra søvnen og se den skjulte sandhed.
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search