De Stille Stemmer - Cover Image
De Stille Stemmer handler om at sætte lyd til sin stemme. At turde komme frem med sin stemme selvom det kan være svært. Podcasten handler om min personlige rejse og løbende proces i at bruge min stemme. Jeg fortæller om hvor svært jeg har haft ved at turde tro på mig selv. Jeg sætter ord på de følelserne der dukker op når man som jeg ikke har de store talegaver med i bagagen. Det handler om at turde stå op for sig selv, være modig og sårbar. At det er muligt at træne sig til at blive hørt i store forsamlinger, i familie sammenhænge eller på arbejdspladsen.
Jeg har lavet denne podcast i håb om, at du træder ud i livet som det smukke menneske du er. HUSK du er ikke alene. KIG OP. KIG UD. Selvom vi nogle gange tvivler på os selv og syntes det kan være en mørk verden at leve i, så skal du vide at du aldrig er alene. Måske der er en i vores netværk, som vi ikke lige tænker på, som kunne hjælpe. Vi er som ofte gode til at give af os selv. Det giver også andre rigtig meget at kunne give støtte og håb. Det kan være kringlet at finde ud af hvad der er rigtigt eller forkert. LYT til din indre stemme og vid, at du aldrig er alene. Jeg håber denne podcast giver dig modet til at lytte til din indre stemme og mærke hvor dyrebar du er. Jeg ved det er sårbart, det er også sårbart at være alene. Så der er intet at miste. Lad os fejre de små sejre sammen. Jeg er lige her i dit øre, til at fortælle dig, at du er ALDRIG alene. De kærligste hilsner fra mig.
Vært: Gitte Vestergaard
De Stille Stemmer handler om at sætte lyd til sin stemme. At turde komme frem med sin stemme selvom det kan være svært. Podcasten handler om min personlige rejse og løbende proces i at bruge min stemme. Jeg fortæller om hvor svært jeg har haft ved at turde tro på mig selv. Jeg sætter ord på de følelserne der dukker op når man som jeg ikke har de store talegaver med i bagagen. Det handler om at turde stå op for sig selv, være modig og sårbar. At det er muligt at træne sig til at blive hørt i store forsamlinger, i familie sammenhænge eller på arbejdspladsen. Jeg har lavet denne podcast i håb om, at du træder ud i livet som det smukke menneske du er. HUSK du er ikke alene. KIG OP. KIG UD. Selvom vi nogle gange tvivler på os selv og syntes det kan være en mørk verden at leve i, så skal du vide at du aldrig er alene. Måske der er en i vores netværk, som vi ikke lige tænker på, som kunne hjælpe. Vi er som ofte gode til at give af os selv. Det giver også andre rigtig meget at kunne give støtte og håb. Det kan være kringlet at finde ud af hvad der er rigtigt eller forkert. LYT til din indre stemme og vid, at du aldrig er alene. Jeg håber denne podcast giver dig modet til at lytte til din indre stemme og mærke hvor dyrebar du er. Jeg ved det er sårbart, det er også sårbart at være alene. Så der er intet at miste. Lad os fejre de små sejre sammen. Jeg er lige her i dit øre, til at fortælle dig, at du er ALDRIG alene. De kærligste hilsner fra mig. Vært: Gitte Vestergaard read more read less
 • Værdi uden kamp
  9 Mar, 2023 - 15:24
 • 21. Pårørende vs Patient
  20 Sep, 2022 - 25:47
 • 20. Offerrollen
  6 Sep, 2022 - 21:50
 • 19. Fyret
  16 Aug, 2022 - 12:16
 • 18. Afgrunden
  5 Aug, 2022 - 15:47
 • 17. Smalltalk med mig selv
  19 Jul, 2022 - 20:34
 • 16. Yoga og Sukker
  5 Jul, 2022 - 19:10
 • 15. En kugle af tid - Original
  21 Jun, 2022 - 13:08
 • 14. Tid - En kugle af tid
  21 Jun, 2022 - 11:02
 • 13. Uventet
  7 Jun, 2022 - 11:53
 • There are no episodes.
Loading