Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

BusinessReview - Ejendomme

  • AI i ejendomsbranchen

    23 MAY 2024 · Hvordan transformerer kunstig intelligens (AI) ejendomsbranchen? AI er blevet et buzzword, der grundlæggende ændrer vores tankegang og arbejdsmetoder. Vi kigger i dette afsnit nærmere på AI's potentiale i ejendomsbranchen med praktiske anvendelser som chatbots, dataanalyse og generativ AI til indholdsskabelse. Hør bl.a. om de juridiske implikationer og risici ved brug af AI, herunder databeskyttelse og den kommende EU AI-regulering, som sigter mod at sikre sikkerhed og tillid til AI-teknologier. Vi taler også om fremtidige muligheder som brug af AI til ejendomsinspektioner, prædiktiv vedligeholdelse og forbedring af effektiviteten i bygningsstyring. Der er nemlig også en vigtighed i at integrere AI for at effektivisere processer og træffe mere informerede beslutninger, samtidig med at der er udfordringer med dataadgang og behov for korrekt validering. Podcasten har sponsoreret indhold Gæster: Kristian Storgaard, partner, https://kromannreumert.com/ Bjarke Roed-Frederiksen, økonomisk konsulent, https://ejd.dk/ Vært: Søren Vejby Produktion: mailto:martin@partnermedier.dk Koncept: mailto:brix@partnermedier.dk
    31m 45s
  • 15. maj 2024: Business Review Ejendomme - Uddrag af artikler

    16 MAY 2024 · Business Review præsenterer podcasten EJENDOMME, der også kan læses som avissektion hver 2. uge med Berlingske. Formatet tager udgangspunkt i oplæsning af den første del af hver artikel, så du kan holde dig opdateret, når du er på farten. Hver episode tager omkring 15-20 minutter, og du kan tilgå alle artikler i fuld længde på https://www.businessreview.dk, når det passer dig. God fornøjelse. Podcasten har sponsoreret indhold.
    15m 47s
  • Ejendomsvurderinger

    9 MAY 2024 · I denne episode af BusinessReview Ejendomme sætter vi fokus på de nye ejendomsvurderingsregler, som i øjeblikket giver både ejere og lejere af erhvervsejendomme grå hår. Vi ser nærmere på, hvordan de nye regler skaber komplekse udfordringer, og hvilke konsekvenser de kan få for branchen. Der er masser af uklarhed om, hvordan det nye system skal håndteres. Manglen på data gør det svært at fastsætte korrekte vurderinger, og komplekse efterreguleringer truer med at gøre tingene endnu mere uforudsigelige. Desuden skaber erhvervslejelovens varslingsregler yderligere forvirring, da de ikke er gearet til de nye ændringer, hvilket giver anledning til bekymring om, hvem der egentlig kommer til at sidde tilbage med regningen. Hvis du vil forstå, hvorfor ejendomsbranchen i øjeblikket kæmper med frustration og usikkerhed, og hvilke skridt både udlejere og købere bør overveje for at beskytte sig mod uventede økonomiske tab, så lyt med i denne udgave af BusinessReview Ejendomme. Podcasten har sponsoreret indhold Gæster: Marie Louise Restrup, senior associate og advokat, Kromann Reumert Bjarke Roed-Frederiksen, økonomisk konsulent, EjendomDanmark Vært: Søren Vejby Produktion: Martin Andersen Koncept: Julie Brix
    29m 47s
  • 2. maj 2024: Business Review Ejendomme - Uddrag af artikler

    2 MAY 2024 · Business Review præsenterer podcasten EJENDOMME, der også kan læses som avissektion hver 2. uge med Berlingske. Formatet tager udgangspunkt i oplæsning af den første del af hver artikel, så du kan holde dig opdateret, når du er på farten. Hver episode tager omkring 15-20 minutter, og du kan tilgå alle artikler i fuld længde på https://www.businessreview.dk, når det passer dig. God fornøjelse. Podcasten har sponsoreret indhold.
    11m 25s
  • Blandet byggeri

    25 APR 2024 · Dette afsnit af BusinessReview Ejendomme handler om blandet byggeri - en visionær tilgang til urban udvikling.  Dette koncept kombinerer forskellige ejendomstyper som boliger, erhverv og offentlige rum i samme område, skabende dynamiske og inkluderende miljøer. Vi taler bl.a. om den centrale rolle, blandet byggeri spiller i nutidens ejendomsudvikling, de bagvedliggende tanker og de potentielle langsigtede effekter af disse projekter. Hvilke juridiske rammer, økonomiske udfordringer og muligheder er der for blandet byggeri? Hvordan kan forskellige boligtyper og sammensætninger bidrage til mere mangfoldige og levedygtige bymiljøer? Hør mere i dette afsnit af BusinessReview Ejendomme. Podcasten har sponsoreret indhold. Gæster: Frederik Bjerre von Fintel, senior associate/advokat, https://www.kromannreumert.com (tlf.) Jan Ellebye, underdirektør, https://ejd.dk Vært/produktion: https://partnermedier.dk Koncept:  https://partnermedier.dk
    37m 7s
  • 18. april 2024: Business Review Ejendomme - Uddrag af artikler

    18 APR 2024 · Business Review præsenterer podcasten EJENDOMME, der også kan læses som avissektion hver 2. uge med Berlingske. Formatet tager udgangspunkt i oplæsning af den første del af hver artikel, så du kan holde dig opdateret, når du er på farten. Hver episode tager omkring 15-20 minutter, og du kan tilgå alle artikler i fuld længde på https://www.businessreview.dk, når det passer dig. God fornøjelse. Podcasten har sponsoreret indhold.
    17m 1s
  • ESG - Med fokus på S'et

    11 APR 2024 · Hvordan kan ejendomsbranchen spejle samfundets mangfoldighed gennem skabelsen af inkluderende rammer? Med særlig fokus på den sociale dimension af Environmental, Social and Governance (ESG), taler vi i dette afsnit om hvordan virksomheder inden for ejendomssektoren kan tage ansvar for sociale aspekter som menneskerettigheder, arbejdsvilkår, mangfoldighed og inklusion samt sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen. Gæster: Line Berg Madsen, advokat og partner, Kromann Reumert Peter Stenholm, adm. direktør, EjendomDanmark Vært: Søren Vejby Produktion: https://partnermedier.dk Koncept: https://partnermedier.dk https://www.partnermedier.dk
    38m 30s
  • 4. april 2024: Business Review Ejendomme - Uddrag af artikler

    4 APR 2024 · Business Review præsenterer podcasten EJENDOMME, der også kan læses som avissektion hver 2. uge med Berlingske. Formatet tager udgangspunkt i oplæsning af den første del af hver artikel, så du kan holde dig opdateret, når du er på farten. Hver episode tager omkring 15-20 minutter, og du kan tilgå alle artikler i fuld længde på https://www.businessreview.dk, når det passer dig. God fornøjelse. Podcasten har sponsoreret indhold.
    8m 37s
  • Friplejehjem

    28 MAR 2024 · Med en stigende ældre befolkning, hvor antallet af danskere over 65 år er vokset markant fra 2011 til 2020, og forventninger om en fortsat ældrebølge, står Danmark over for en demografisk udfordring. Dette kræver innovative løsninger for at imødekomme behovet for ældreboliger og pleje. Friplejehjem, som er privatdrevne plejehjem finansieret med private midler, præsenterer sig som en attraktiv løsning, ikke kun for at aflaste den offentlige sektor men også som en investeringsmulighed for private aktører. I dette afsnit taler vi om hvordan friplejehjem opererer uden for det kommunale regi og hvordan de kan spille en nøglerolle i fremtidens ældrepleje. Mens der er en stærk interesse fra investorer og udviklere, står sektoren over for udfordringer med at tiltrække nok operatører til at drive disse hjem. Vi taler også om den politiske vilje til at "sætte ældreplejen fri" og den potentielle mangel på byggekapacitet i den offentlige sektor som drivkræfter bag interessen for friplejehjem. Podcasten har sponsoreret indhold. Gæster: Jan Ellebye, underdirektør, EjendomDanmark Line Havndrup Rasmussen, senior associate, advokat, Kromann Reumert Vært: Søren Vejby Produktion: https://partnermedier.dk Koncept: https://partnermedier.dk https://www.partnermedier.dk
    31m 52s
  • 21. marts 2024: Business Review Ejendomme - Uddrag af artikler

    21 MAR 2024 · Business Review præsenterer podcasten EJENDOMME, der også kan læses som avissektion hver 2. uge med Berlingske. Formatet tager udgangspunkt i oplæsning af den første del af hver artikel, så du kan holde dig opdateret, når du er på farten. Hver episode tager omkring 15-20 minutter, og du kan tilgå alle artikler i fuld længde på https://www.businessreview.dk, når det passer dig. God fornøjelse. Podcasten har sponsoreret indhold.
    15m 28s

BusinessReview Ejendomme er podcasten der har fingeren på pulsen i ejendomsmarkedet. Hver 2. uge er der spændende gæster i studiet til en snak om den seneste udvikling og de nyeste...

show more
BusinessReview Ejendomme er podcasten der har fingeren på pulsen i ejendomsmarkedet. Hver 2. uge er der spændende gæster i studiet til en snak om den seneste udvikling og de nyeste tendenser i branchen.

Hos BusinessReview vægter vi din indsigt i de specifikke brancher højest. Vi klæder dig på til morgendagens udfordringer, teknologier og løsninger ved at bringe dig de nyeste strømninger, på Businessreview.dk, på LinkedIn og direkte i din inbox. Vi har inddelt nyhedsstrømmen i respektive universer, så du kan fokusere på dit interesseområde uden forstyrrelser. Om det er den rivende udvikling i biotek- eller life science-industrien, de nyeste grønne løsninger eller den moderne ledelses best-practice, så finder du det her på siden. Alle artikler er bragt i samarbejde med vores partnere og er således sponsoreret indhold fra vores annoncetillæg.
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search