Settings
Light Theme
Dark Theme
 • #24 Niels Krøjgaard udforsker grænsen mellem etisk salg og manipulation

  10 JUN 2024 · I denne tankevækkende episode af Business Lounge, tager vi et dyk ned i den komplekse verden af salgsteknikker og psykologisk manipulation. Med gæsten Niels Krøjgaard, en ekspert i manipulation psykologi og etisk salg, udforsker vi, om manipulation kan anvendes ansvarligt i salgsstrategier, og hvor den etiske grænse går i at påvirke kundernes beslutninger. Hør om:  - Hvordan ægte salg er baseret på hjælp og udveksling af værdi, og hvorfor manipulation ikke altid er negativt, hvis det udføres med de rette intentioner. - Konkrete eksempler på Robert Cialdinis seks universelle principper for indflydelse og hvordan disse kan anvendes etisk i salg. - Betydningen af autenticitet og integritet i salg, og hvorfor et stærkt moralsk kompas er nøglen til succesfuld og ansvarlig påvirkning. - Niels Krøjgaards perspektiver på svindelbekæmpelse og hvordan man kan beskytte sig mod uetisk manipulation i både den digitale verden og det daglige salgsarbejde. Denne episode er en must-listen for alle indenfor salg, marketing, og alle som ønsker at forstå grænserne for etisk påvirkning og manipulation. Niels Krøjgaard tilbyder ikke kun indsigt i manipulationens psykologi, men også hvordan man navigerer i salgets etiske dilemmaer for at skabe langvarige, positive relationer med kunder. Producer: Jakob Sloth Linneberg, Ugli Fruit Productions Vært: Tobias Bai, vicelandsformand i Business Danmark og erhvervsrådgiver Følg os på Facebook, LinkedIn og Instagram med navnet @Businessdanmark  Business Danmark er eneste fagforening i Danmark med 100% fokus på salg og marketing.
  36m 50s
 • #23 Eskild Ebbesen – Hemmelighederne bag en olympisk vindermentalitet

  15 MAY 2024 · Varm op til sommerens OL i Frankrig. Lyt med i den nye episode, hvor tidligere OL-guldvinder Eskild Ebbesens gæster studiet til en snak om, hvordan han i sin imponerende karriere har holdt fast i en unik vindermentalitet - personligt og professionelt. Fra de olympiske lege til forretningsverdenen deler Eskild sin rejse med Guldfireren, hans studier i idrætsfysiologi, og hvordan han bruger disse principper til at hjælpe virksomheder med at omsætte visioner til handling. Lyt med og få indblik i:  - Hvordan du skaber en vindermentalitet og -kultur - Den fine balance mellem pres og performance - Hvordan man holder motivationen, selv under kriser Eskild belyser, hvordan vindermentalitet ikke kun er forbeholdt sportsverdenen, men kan overføres til enhver professionel kontekst for at opnå ekstraordinære resultater. Lad dig inspirere til at presse dine egne grænser og realisere dit fulde potentiale. Producer: Jakob Sloth Linneberg, https://uglifruitproductions.dk/ Vært: Tobias Bai, arbejdsmiljøpolitisk formand i Business Danmark og selvstændig Følg os på Facebook, LinkedIn og Instagram med navnet @Businessdanmark Business Danmark er eneste fagforening i Danmark med 100% fokus på salg og marketing.
  53m 23s
 • #22 Christoffer Szabad – Træd ud af din komfortzone

  16 APR 2024 · Ultraløb i Jordans ørken og elitekarate i Japan. Lyder det ekstremt? I denne episode møder du Christoffer Szabad, et levende eksempel på et menneske, der viser, hvordan du kan vende frygt til mod og personlig vækst. Christoffer deler sine erfaring med at overvinde barrierer, balancere selvudfordring med kropslytning og at finde ro i det ukomfortable. Som iværksætter og eventyrer inspirerer han dig til at forfølge dine drømme og realisere dit potentiale. Hør, hvordan du kan:  - Bruge frygt til at skabe fremdrift - Disciplinere dig frem for flygtig motivation - Finde velvære i udfordringer  Producer: Jakob Sloth Linneberg, https://uglifruitproductions.dk/ Vært: Tobias Bai, arbejdsmiljøpolitisk formand i Business Danmark og selvstændig Følg os på Facebook, LinkedIn og Instagram med navnet @Businessdanmark Business Danmark er eneste fagforening i Danmark med 100% fokus på salg og marketing.
  43m 41s
 • #21 Anne Illemann Christensen – Mental sundhed for fremtidens generationer

  12 MAR 2024 · Velkommen til en ny indsigtsgivende episode af vores podcast, hvor vi denne gang tager fat på et yderst relevant og tankevækkende emne: Generation Z's mentale sundhed i et præstationsdrevet samfund.   I det 21. århundrede har vi set en markant ændring i det sociale landskab, hvor unge mennesker, især dem fra Generation Z, konfronteres med uforudsete mentale sundhedsudfordringer. Dette skyldes i høj grad det konstante pres fra samfundet om altid at præstere og være på. Fra akademiske præstationer til sociale mediers urealistiske forventninger, det er en tid, hvor stress, angst og depression desværre bliver mere udbredte.   I denne episode dykker vi dybt ned i årsagerne bag denne stigende tendens og udforsker, hvad der kan gøres for at støtte Generation Z's mentale velvære. Vi har den fornøjelse at have forsker Anne Illemann Christensen med os i studiet, en førende ekspert i mental sundhed ved Syddansk Universitet. Med hendes dybdegående viden om danskernes mentale trivsel vil Anne dele sine indsigter og forskning, som kaster lys over, hvordan samfundets strukturer og forventninger påvirker de unges mentale helbred.   Denne episode er særligt relevant for lærere, arbejdsgivere og ikke mindst Generation Z selv. Den giver ikke kun et indblik i de udfordringer, som Generation Z står overfor, men tilbyder også håndgribelige løsninger og strategier for at fremme et sundere og mere støttende miljø.   Producer: Jakob Sloth Linneberg, https://uglifruitproductions.dk/ Vært: Tobias Bai, arbejdsmiljøpolitisk formand i Business Danmark og selvstændig Følg os på Facebook, LinkedIn og Instagram med navnet @Businessdanmark Business Danmark er eneste fagforening i Danmark med 100% fokus på salg og marketing.
  42m 45s
 • #20 Christian Harpelund – Onboarding: Vejen til den gode start på jobbet

  20 FEB 2024 · Velkommen til vores nye podcast-episode om onboarding, hvor vi dykker ned, hvordan man sikrer en god velkomst og effektive start for nye medarbejdere. I de seneste år er onboarding gået fra at være et spændende HR-værktøj til at være en essentiel del af enhver professionel virksomhedsstrategi. Det er ikke længere en valgfri luksus, men snarere en nødvendighed, der direkte påvirker virksomhedens bundlinje. Desværre undervurderer ledere tit betydningen af en velfungerende onboarding-proces. I denne episode udforsker vi, hvordan onboarding-processen har udviklet sig og hvordan man måler effekten. Vi vil også se nærmere på begreber som preboarding, offboarding, crossboarding og reboarding, og hvordan de spiller ind i den samlede onboarding-strategi. Denne episode henvender sig til alle, der ansætter, er ansat, eller som er på udkig efter deres første job inden for salg og marketing. Vi er heldige at have Christian Harpelund med os, ejer af firmaet Introdus Onboarding ApS. Med sine 26 års erfaring som organisationspsykolog og ledelseskonsulent, både nationalt og internationalt, har Christian specialiseret sig i onboarding de seneste 10 år for at hjælpe virksomheder med at optimere deres medarbejderoplevelse fra starten. Så sæt dig til rette og lad os sammen udforske nøglen til en vellykket onboarding-proces. Producer: Jakob Sloth Linneberg, https://uglifruitproductions.dk/ Vært: Tobias Bai, arbejdsmiljøpolitisk formand i Business Danmark og selvstændig Følg os på Facebook, LinkedIn og Instagram med navnet @Businessdanmark Business Danmark er eneste fagforening i Danmark med 100% fokus på salg og marketing.
  1h 14m 45s
 • #19 Jens Neustrup Simonsen – Sådan rekrutterer du unge talenter

  22 JAN 2024 · Generation Y og Z er i gang med at ændre det danske arbejdsmarked, og de virksomheder, der lytter og flytter sig med den unge generation, er dem, der vinder de nye talenter – også selvom yngre medarbejdere bliver kortere tid i virksomheden end deres ældre kolleger. Som leder får du i denne podcast viden om.: - Hvad der i dag motiverer unge og nyuddannede - Hvad unge forventer af deres arbejdsplads - Hvad du som leder skal være opmærksom på Jens Neustrup Simonsen er lektor og underviser på UCN i Aalborg og landsformand i Business Producer: Jakob Sloth Linneberg, https://uglifruitproductions.dk/ Vært: Tobias Bai, arbejdsmiljøpolitisk formand i Business Danmark og selvstændig Følg os på Facebook, LinkedIn og Instagram med navnet @Businessdanmark Business Danmark er eneste fagforening i Danmark med 100% fokus på salg og marketing.
  49m 59s
 • #18 Kasper Knudsen - Sådan sætter du konkrete mål og når dem

  21 NOV 2023 · Han er 25 år, mangemillionær og serieiværksætter bag Basely.io, Sedia ApS og Online mentorforløb, hvor han hjælper ambitiøse iværksættere godt på vej mod deres mål. Og så har han plads til privatliv og familie. Bliv inspireret af Kasper Knudsen i denne episode af Business Lounge, hvor han deler ud af sin opskrift på succes – og hvordan han sætter mål og benhårdt forfølger dem. Producer: Jakob Sloth Linneberg, https://uglifruitproductions.dk/ Vært: Tobias Bai, arbejdsmiljøpolitisk formand i Business Danmark og selvstændig Følg os på Facebook, LinkedIn og Instagram med navnet @Businessdanmark Business Danmark er eneste fagforening i Danmark med 100% fokus på salg og marketing.
  40m 20s
 • #17 Anne Skare Nielsen - Sådan vil fremtidens salg og marketing se ud

  24 OCT 2023 · Fremtiden er svær at spå om, siger mange – men ikke Anne Skare Nielsen. Hun har en af verdens mest veludviklede fremtidssanser og giver dig opskriften på hvordan du kan forberede dig og være blandt dem der glæder sig til fremtiden og til at indtage verdensherredømmet. Lyder det for godt til at være sandt … det er faktisk meget simpelt. Så nap en kop kaffe og få en forlomme ind i fremtiden med Anne. Du får Anne’s take på: - Sådan vil fremtidens reklamebillede se ud - Hvilke jobs overlever den nye kunstige intelligens - Sådan ser fremtidens succesfulde virksomhed ud - Hvordan lærer du selv at forudse fremtiden Anne Skare Nielsen er en af verdens førende fremtidsforskere. Hun har et mål der indebærer at vinde Nobels Fredspris, ved at lære mennesker at se ud i fremtiden, så de aldrig behøver at frygte den igen. Derudover er Anne hyppigt anvendt i medierne, og har herunder medvirket i DR’s radioprogram “Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden” samt været vært på “NewScience” på TV2 News. Udover sit virke som foredragsholder driver hun sammen med Henrik Good Hovgaard Universal Futurist, som har til formål at gøre en forskel inden for fremtidsudvikling med mottoet “Smart has plans, stupid has stories”. Hun er co-founder og tidligere partner i Future Navigator og startede sin karriere ved Instituttet for fremtidsforskning. Anne er uddannet biolog og kandidat i statskundskab, medforfatter på flere bøger og har været medlem af Etisk Råd. Producer: Jakob Sloth Linneberg, https://uglifruitproductions.dk/ Vært: Tobias Bai, arbejdsmiljøpolitisk formand i Business Danmark og selvstændig Følg os på Facebook, LinkedIn og Instagram med navnet @Businessdanmark Business Danmark er eneste fagforening i Danmark med 100% fokus på salg og marketing.
  1h 1m 27s
 • #16 Emilia Van Hauen - Fremtidens arbejdskraft

  20 SEP 2023 · Nye unge generationer crasher nu arbejdsmarkedet med helt nye krav og holdninger til den moderne arbejdsplads og leder. Jobbet skal give mening, være sjovt og rumme et hyggeligt fællesskab. Det er nogle af de kerneværdier, Y´ere og Z´ere lægger vægt på. Derimod hader de hierarkier og bundne opgaver, hvor medarbejderen ikke involveres. Hør om: - De 4 generationer på arbejdsmarkedet - Hvad kræver gen Z især af arbejdsmarkedet - Hvorfor du ikke skal kæmpe for at fastholde gen Z - Hvilke to ting der forener alle generationer - Gen Z succescase med Vincaféen i Borgergade i Aarhus Emilia Van Hauen er en kvinde med mange kasketter. Hun er bestyrelsesmedlem, international foredragsholder, strategisk rådgiver, forfatter til 6 bøger og kommentator. Hun har holdt mere end 1500 foredrag og har bl.a. talt på TEDx St. Andrews, Skotland, og Copenhagen - og optrådt på flere internationale konferencer. Derudover er hun medstifter af flere netværk, der alle har et erhvervsmæssigt eller socialt formål, og så har hun en evne til at udvikle og skabe nye begreber, koncepter og budskaber, der spejler det moderne samfunds største udfordringer. Producer: Jakob Sloth Linneberg, https://uglifruitproductions.dk/ Vært: Tobias Bai, arbejdsmiljøpolitisk formand i Business Danmark og selvstændig Følg os på Facebook, LinkedIn og Instagram med navnet @Businessdanmark Business Danmark er eneste fagforening i Danmark med 100% fokus på salg og marketing.
  55m 13s
 • Explicit

  #15 Jens Dalgaard – Det forventes der af de bedste sælgere

  30 AUG 2023 · Salgsfaget er et af de ældste fag, og det har været betragtet noget, man var født til. Men som teknologien og forbrugernes købsmønstre forandrer sig, så ændrer faget sig også i en positiv retning. I dag er en dygtig sælger uddannet og arbejder med kunden om at udvikle og løfte opgaven i kundens virksomhed. De moderne virksomheder udvikler sig rundt om salgsafdelingen, hvor man ikke arbejder i siloer, men i fællesskab hjælper og løser kundens behov. Jens Dalgaard er ejer og adm. direktør i TACK International, hvor han også fungerer som konsulent og underviser. TACK International er Danmarks ældste uddannelsesvirksomhed. I dag leverer de kurser og uddannelser indenfor salg, ledelse og personlig udvikling i ca. 60 lande. Du får indsigt i: - Hvad kræver kunderne af sælgerne - Hvad de nye generationer kræver af salgsfaget - Hvilke salgsledere fastholder bedst deres salgsteam - Hvilke salgserfaringer kan vi med fordel tage med fra coronatiden - Hvordan ser fremtidens sælger ud, hvis vi spørger Jens Dalgaard Producer: Jakob Sloth Linneberg, https://uglifruitproductions.dk/ Vært: Tobias Bai, arbejdsmiljøpolitisk formand i Business Danmark og selvstændig Følg os på Facebook, LinkedIn og Instagram med navnet @Businessdanmark Business Danmark er eneste fagforening i Danmark med 100% fokus på salg og marketing.
  51m 22s

Hvordan styrker du din performance på jobbet og øger din markedsværdi? Det får du masser af bud på, når en række spændende danske personligheder gæster podcast-serien Business Lounge til en...

show more
Hvordan styrker du din performance på jobbet og øger din markedsværdi?

Det får du masser af bud på, når en række spændende danske personligheder gæster podcast-serien Business Lounge til en inspirerende snak om personlig og faglig udvikling.

Business Danmarks podcast er for alle, som har et kommercielt mindset og interesse for forretnings- og selvudvikling. Business Lounge udkommer 10 gange om året.
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search