Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Bæredygtig ledelse

 • Jannick Friis Christensen

  2 NOV 2023 · Hvordan undgår du som leder, at I falder i pinkwashing-fælden? Og hvordan skaber du en diversitetspolitik, der er reelt inkluderende over for LGBT+-personer, etniske minoriteter og andre personer, der falder uden for normen? Det er emnet i dette afsnit, hvor ph.d. Jannick Friis Christensen fortæller om diversitet og bæredygtig ledelse.
  51m 2s
 • Steen Hildebrandt

  23 JUN 2023 · Steen Hildebrandt var blandt de første i Danmark til at bruge begrebet "bæredygtig ledelse". Han har beskæftiget sig med ledelse i hele sit liv og med bæredygtighed i næste lige så lang tid. Jesper møder ham til en snak om virksomhedernes ansvar, om håb, om alt det, der går alt for langsomt, og om greenwashing.
  34m 22s
 • Trine Pondal

  27 MAY 2023 · Flying Tiger og bæredygtighed rimer ikke i Jespers hoved. Det gør det til gengæld hos bæredygtighedschef Trine Pondal, og hun har alle de gode argumenter for det. Samtalen om bæredygtig ledelse kommer vidt omkring, og der er lige dele optimisme og pessimisme på den bæredygtige dagsordens vegne.
  48m 29s
 • Rasmus Hougaard

  5 DEC 2022 · Rasmus Hougaard, CEO i Potential Project, gæster dette afsnit og deler sin indsigt i menneskets psykologi og behov for compassion. Han løfter også sløret for sin mere klimaaktivistiske side, mens han og Jesper Dalgaard Pøhler kommer rundt i forskellige kroge af bæredygtig ledelse.
  45m 20s
 • Petra Sofie Kempf

  24 OCT 2022 · Petra Sofie Kempf er ekspert i embodied leadership. I dette afsnit taler Jesper Dalgaard Pøhler med hende om den kropslige dimension af bæredygtig ledelse.
  46m 39s
 • Annemarie Meisling

  6 SEP 2022 · Annemarie Meisling er Senior Director for Corporate Affairs, ESG & Sustainability i Chr. Hansen. Hun har arbejdet med både bæredygtighed og ledelse i mange år, og vi tager en snak om bæredygtig ledelse i forhold til, hvilke signaler man sender som leder, og hvordan man arbejder med sine skyggesider.
  45m 48s
 • Bæredygtig ledelse

  15 AUG 2022 · Hvad er bæredygtig ledelse? Hvad rummer begrebet, og hvordan kan du bruge det i din ledelse? Direktør i Verdens Bedste Nyheder, Thomas Ravn-Pedersen, samt konsulenterne Sara Øllgaard, Thomas Johansen og Jesper Dalgaard Pøhler udlægger begrebet og kommer med eksempler fra praksis.
  47m 24s
 • Organisatorisk bæredygtighed

  8 APR 2022 · Hvad er organisatorisk bæredygtighed, og hvordan arbejder du konkret med bæredygtighed og ledelse? Vi præsenterer cases og MacMann Bergs model for organisatorisk ledelse. I studiet er Jesper Dalgaard Pøhler, Sara Øllgaard, Thomas Johansen og Thomas Ravn-Pedersen. Vil du have flere afsnit? Så send forslag til emner eller udfordringer til jesper@dalgaardpoehler.dk. Bogen om organisatorisk bæredygtighed fra MacMann Berg: https://www.macmannberg.dk/publikationer-2/#blad1
  48m 9s

En podcast til dig, der gerne vil arbejde med organisatorisk bæredygtighed og lære at stille de gode spørgsmål, der aktiverer organisationens potentiale. Er der en særligt ledelsesudfordring, du gerne vil...

show more
En podcast til dig, der gerne vil arbejde med organisatorisk bæredygtighed og lære at stille de gode spørgsmål, der aktiverer organisationens potentiale. Er der en særligt ledelsesudfordring, du gerne vil have taget op i podcasten? Så skriv til jesper@dalgaardpoehler.dk.

Bag podcasten er Jesper Dalgaard Pøhler, Thomas Ravn-Pedersen, Sara Øllgaard og Thomas Johansen. Find os på LinkedIn, hvis du vil vide mere :)
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search