Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

Arkkipiispan talossa

 • Juha & Tapio

  22 MAY 2023 · Arkkipiispan vieraana muusikko Juha Tapio. Jaksossa keskustellaan juurien merkityksestä, artistin paineista, kutsumuksesta ja omasta paikasta maailmassa. Podcastin lopussa pohjalaiskaksikko Juha & Tapio vetävät yllätysnumeron.
  Played 52m 48s
 • Vieraana Timo Laitinen

  8 JUN 2023 · Johtaja Suomen valtion lainojen ja rahavirtojen takana: mitä hän ajattelee jatkuvasta kasvusta? Mitä raha tekee ihmiselle? Keskustelua myös urheilun ja politiikan kytköksestä. Arkkipiispan talossa -podcastin toisessa jaksossa vieraan Suomen valtiokonttorin pääjohtaja ja urheiluvaikuttaja Timo Laitinen.
  Played 49m 54s
 • Vanha on ihminen, joka on nähnyt paljon tulevaisuutta

  16 JUN 2023 · Saako elämästä nauttia vanhana? Mitä hyviä asioita ihminen saa vanhetessaan? Arkkipiispan talossa vieraana gerontologian professori Marja Jylhä. Keskustelua myös elämän rajallisuudesta, juurista ja luopumisen vaikeudesta.
  Played 45m 2s
 • Poliitikon voimavarat - vieraana Li Andersson

  23 AUG 2023 · Ihminen politiikan takana: Keskustelua voimavaroista ja aatteen palosta sekä luottamuksesta tulevaisuuteen. Vieraana vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Li Andersson.
  Played 51m 7s
 • Pehmeä on kovinta

  4 SEP 2023 · Pehmeä on kovinta. Arkkipiispan talossa vieraana myötätunto-professorina tunnettu kirkkososiologian professori Anne Birgitta Pessi. Keskustelua myötätunnosta, johtamisesta ja työelämästä sekä ihmisyyden perimmäisistä tarpeista.
  Played 48m 19s
 • Hyvä vankila vahvistaa toivoa

  12 SEP 2023 · Arkkipiispan talossa vieraana vankilalaitosta uudistava ja inhimillistä kohtaavaa työotetta kehittävä Hämeenlinnan vankilan päällikkö Anni Karnaranta.
  Played 40m 10s
 • Nähdyksi tullut. Vieraana näyttelijä, valokuvaaja Laura Malmivaara.

  10 OCT 2023 · Kuinka valokuvaaja näkee kohteensa ja millaisia kokemuksia Laura Malmivaaralla on sekä nähdyksi tulemisesta että ihmisen katsomisesta linssin lävitse. Millaista on elää osana perinteikästä pappissukua ja mihin se velvoittaa? Keskustelua myös näyttelijän ja papin rooleista sekä taidekulttuurista.
  Played 41m 57s
 • Suvaitsevaisuus vaarassa? Vieraana pääministeri Petteri Orpo

  11 JAN 2024 · Suvaitsevaisuus vaarassa? Puhetta tulevaisuudesta ja kestävästä yhteiskunnasta. Arkkipiispan talossa -podcastin vieraana pääministeri Petteri Orpo.
  Played 43m 43s
 • Meille jää tämä kaikki

  20 MAR 2024 · Otetaanko nuoret vakavasti? Vieraana nuori vaikuttaja Venla Taubert. 
  Played 39m 9s
 • Kauppa, joka ei koskaan mene kiinni

  8 APR 2024 · Mitä kokenut yrittäjä ja kauppias ajattelee ihmisten arjesta ja sen rytmistä, kaupan alan sääntelystä ja paikallisesta sopimisesta? Arkkipiispan talossa vieraana turkulainen diplomikauppias Hannu Aaltonen eli "Kupittaan Hannu".
  Played 38m 46s

Arkkipiispan talossa käydään keskusteluja arvoista ja hyvästä elämästä. Arkkipiispa Tapio Luoman vieraina kiinnostavia ihmisiä yhteiskunnan eri aloilta. Podcastin tekstivastineet löytyvät täältä: https://www.arkkipiispa.fi/tekstiversiot/

show more
Arkkipiispan talossa käydään keskusteluja arvoista ja hyvästä elämästä. Arkkipiispa Tapio Luoman vieraina kiinnostavia ihmisiä yhteiskunnan eri aloilta. Podcastin tekstivastineet löytyvät täältä: Arkkipiispan talossa tekstivastineet.
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Podcast Cover

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search