Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

10 i 8 - Motivation til et godt liv

 • Stå op - vær fantastisk - gå i seng - gentag

  25 JAN 2023 · Det er faktisk livsforlængende at have et meningsfyldt liv at have noget at stå op til hver morgen Jeg blev selv hårdt ramt på meningsfuldheden under corona og der gik et stykke tid før jeg fandt mig selv og meningen igen. Hør hvad jeg gjorde under corona og hvordan 10 i 8 blev til. Bliv motiveret, glad og inspireret alle hverdage kl. 7.50 (10 i 8) Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen! Produceres i samarbejde med Podtribe Media.
  9m 20s
 • Ugens brevkasse - ”Hvordan holder man humøret højt, når ens ellers meget aktive mand, har fået så mange smerter?”

  24 JAN 2023 · I dag tager jeg spørgsmål fra Lone og en anden lytter der ønsket at være anonym. Jeg giver Lone en struktur/tjekliste hun kan bruge til at skabe og bevare motivation og jeg svarer på følgende dilemma: ”Hvordan holder man humøret højt når ens ellers meget aktive mand har fået så mange smerter at han helst vil sidde i en stol det meste af dagen, og vi ellers var parate til at nyde vores otium?” Bliv motiveret, glad og inspireret alle hverdage kl. 7.50 (10 i 8) Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen! Produceres i samarbejde med Podtribe Media.
  9m 20s
 • Kan du få 4 rigtige?

  23 JAN 2023 · Brug den rigtige energi på de rigtige ting, på det rigtige tidspunkt og af de rigtige årsager - Og skab skarpt fokus på det der er vigtigst for dig selv. Bliv motiveret, glad og inspireret alle hverdage kl. 7.50 (10 i 8) Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen! Produceres i samarbejde med Podtribe Media.
  8m 45s
 • Tag med en tur til Rom

  20 JAN 2023 · Det har været en lang og mørk vinter – og du har bestilt en tur til ROM. Eller du kunne måske godt tænke dig det? Motivation er kunsten at skabe interesse. Livet handler om at finde sit Rom og tage der hen igen og igen - fordi du slet ikke kan lade være. Bliv motiveret, glad og inspireret alle hverdage kl. 7.50 (10 i 8) Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen! Produceres i samarbejde med Podtribe Media.
  10m 58s
 • Ugens 10 i 8’er - Michelle Hviid Brix - "For at være effektive, bliver vi nød til at være ineffektive"

  19 JAN 2023 · Michelle har oplevet meget i sit liv og skabt endnu mere. Michelle er livsklog og har en enorm energi og nogle meget vigtige budskaber på hjerte – Jeg er rigtig glad for at Michelle er ugens 10 i 8’er. Bliv motiveret, glad og inspireret alle hverdage kl. 7.50 (10 i 8) Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen! Produceres i samarbejde med Podtribe Media.
  10m 35s
 • Tidsrøvere og tidsgaver – få ryddet op i kælder og på loftet

  18 JAN 2023 · Hvad er dine største tidsrøvere? Du ved du måske godt, men kender du dine største tidsgaver – der hvor du henter energi og overskud, så du lettere får mere af det rigtige fra hånden. Der hvor indsats altid er investeringen værd. Bliv motiveret, glad og inspireret alle hverdage kl. 7.50 (10 i 8) Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen! Produceres i samarbejde med Podtribe Media.
  10m 18s
 • Ugens brevkasse: "Jeg synes det hele går så stærkt, og jeg har svært ved at være hel og nok i det jeg laver"

  17 JAN 2023 · Så er det tirsdag og tid til 10 i 8s brevkasse – i dag tager jeg spørgsmål fra Christina og Carsten. Carsten skriver bl.a. "Jeg er butikschef i en større kæde, og jeg bliver virkelig demotiveret af min distriktschef. Han blander sig i alt overvåger og kontrollerer mig hele tiden" Christina skriver "Jeg synes det hele går så stærkt, og jeg har svært ved at være hel og nok i det jeg laver - også mit liv. Der er så meget jeg skal følge med i, forholde mig til, nye projekter, fødselsdage, veninder, arbejde osv." Bliv motiveret, glad og inspireret alle hverdage kl. 7.50 (10 i 8) Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen! Produceres i samarbejde med Podtribe Media.
  11m 13s
 • BMW syndromet – Hold øje med mæthed, magelighed og middelmådighed

  16 JAN 2023 · Husk den sunde sult – dit skarpe fokus og lysten til at gøre godt og blive bedre. Bliv motiveret, glad og inspireret alle hverdage kl. 7.50 (10 i 8) Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen! Produceres i samarbejde med Podtribe Media.
  11m 37s
 • Sådan runder du din dag godt af og gør klar til endnu en god dag i morgen

  13 JAN 2023 · Vi slutter denne uge af med et uddrag mere fra min Motivation Journal – Husk at være taknemmelig. Bemærk det du er lykkes med og hvorfor. Tænk over hvem der er dine helte - lige netop idag. Bliv motiveret, glad og inspireret alle hverdage kl. 7.50 (10 i 8) Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen! Produceres i samarbejde med Podtribe Media.
  9m 28s
 • Ugens 10 i 8’er - Mike Radoor - ”Undgå at sociale medier og nyheder stjæler dit værdifulde fokus!”

  12 JAN 2023 · Mike Radoor er en af founderne bag Miinto og driver nu det personlige udviklingsprogram M:E:R:E. Bliv motiveret, glad og inspireret alle hverdage kl. 7.50 (10 i 8) Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen! Produceres i samarbejde med Podtribe Media.
  8m 29s

Velkommen til 10 i 8 - Hele Danmarks motivationspodcast Alle hverdage med inspiration, viden, tips n' hacks Brevkasse hver tirsdag og ugens ”10 i 8’er" hver torsdag. Bliv motiveret, glad...

show more
Velkommen til 10 i 8 - Hele Danmarks motivationspodcast

Alle hverdage med inspiration, viden, tips n' hacks

Brevkasse hver tirsdag og ugens ”10 i 8’er" hver torsdag.

Bliv motiveret, glad og inspireret alle hverdage kl. 7.50 (10 i 8)

Mark Anthony er motivationsekspert og har fået tilnavnet Mr.Motivator. Nu har han skabt 10 i 8 .- så hele Danmark kan blive inspireret til hvordan man skaber og fastholder positiv motivation – til et godt liv. Mark har holdt foredrag for og undervist flere end 250.000 mennesker fra flere end 50 lande gennem de seneste 27 år. Og nu deler han ud af sine tips, erfaringer, redskaber og gode energi. Hvor morgen!

Produceres i samarbejde med Podtribe Media.
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search