Settings
Light Theme
Dark Theme

Zorgen voor een MVG-cliënt in onzekere tijden

Zorgen voor een MVG-cliënt in onzekere tijden
Feb 28, 2022 · 24m 44s

Camiel heeft een verstandelijke handicap en vertoont moeilijk verstaanbaar gedrag. Hoe is het om dag in, dag uit te zorgen voor een volwassen man die cognitieve vermogens heeft van een...

show more
Camiel heeft een verstandelijke handicap en vertoont moeilijk verstaanbaar gedrag. Hoe is het om dag in, dag uit te zorgen voor een volwassen man die cognitieve vermogens heeft van een baby? Iemand op wie elke kleine verandering grote invloed heeft?

Amine, Esther, Astrid en Jeroen werken bij zorginstelling Sherpa. Dit is de plek waar Camiel woont. Het team dat hem verzorgt, doet dat met onuitputtelijke aandacht en inzet. Maar door personeelstekort wordt het steeds lastiger om het rooster voor Camiel rond te krijgen. Invallers vullen steeds vaker de gaten op, waardoor de stabiliteit verdwijnt die Camiel juist hard nodig heeft. Met uiteindelijk dramatische consequenties, voor Camiel én zijn vaste verzorgers.

In 'Vitale functies' gaat Suzanne Spliethoff, samen met medewerkers uit de sector terug naar indrukwekkende momenten in hun werk.

'Vitale functies' is een podcast van Pensioenfonds Zorg en Welzijn en is geproduceerd door audio agency Airborne. Meer weten? Kijk dan op pfzw.nl/podcast
show less
Information
Author Airborne
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search