00:00
31:32
Bij stress en burn-out klachten weet je wel dat je jouw gedrag moet veranderen. Soms wil je weg uit de omgeving waar je de stress ervaart. En soms kun je alle uitdagingen niet aan. Dat klinkt heel logisch.

Wat veel mensen echter proberen om hun gedrag te veranderen, of weg te gaan uit de omgeving (relatie, werk, bedrijf). Zoals je inmiddels wel weet heeft dat slechts een tijdelijk effect. Het werkt niet op die manier.

Als je beseft dat je gedrag en omgeving het resultaat zijn van wie je bent en wat je geleerd hebt, dan snap je wel dat je uitsluitend door aan jezelf en je strategieën te werken tot blijvend resultaat zult komen.

Het groeien in Zelf-Leiderschap is de enige manier om structureel en blijvend andere resultaten te realiseren. Het is in ieder geval de enige gezonde manier om weer in je kracht en bij je essentie te komen.

In deze aflevering van mijn podcast 'Burnout te slim af' leer je welke niveaus en stappen je dient te doorlopen om blijvend van je stress, burnout en overspannenheid te herstellen.

Kijk ook op mijn website: https://verheijdenconsult.nl
Bij stress en burn-out klachten weet je wel dat je jouw gedrag moet veranderen. Soms wil je weg uit de omgeving waar je de stress ervaart. En soms kun je alle uitdagingen niet aan. Dat klinkt heel logisch. Wat veel mensen echter proberen om hun gedrag te veranderen, of weg te gaan uit de omgeving (relatie, werk, bedrijf). Zoals je inmiddels wel weet heeft dat slechts een tijdelijk effect. Het werkt niet op die manier. Als je beseft dat je gedrag en omgeving het resultaat zijn van wie je bent en wat je geleerd hebt, dan snap je wel dat je uitsluitend door aan jezelf en je strategieën te werken tot blijvend resultaat zult komen. Het groeien in Zelf-Leiderschap is de enige manier om structureel en blijvend andere resultaten te realiseren. Het is in ieder geval de enige gezonde manier om weer in je kracht en bij je essentie te komen. In deze aflevering van mijn podcast 'Burnout te slim af' leer je welke niveaus en stappen je dient te doorlopen om blijvend van je stress, burnout en overspannenheid te herstellen. Kijk ook op mijn website: https://verheijdenconsult.nl read more read less

about 1 year ago #burn-out, #burnout, #burnout-te-slim-af, #jos-verheijden, #kracht, #overspannen, #stress, #verheijdenconsult, #zelf-leiderschap