Settings
Light Theme
Dark Theme

Welke burn-out herstel methode gebruik je?

Welke burn-out herstel methode gebruik je?
Mar 8, 2024 · 32m 41s

Ik krijg vaak de vraag welke methode ik gebruik voor de aanpak en het herstel van burnout. Bij die vraag ga ik direct doorvragen wat ze precies bedoelen. Vaak hebben...

show more
Ik krijg vaak de vraag welke methode ik gebruik voor de aanpak en het herstel van burnout. Bij die vraag ga ik direct doorvragen wat ze precies bedoelen.

Vaak hebben mensen al diverse methodes gebruikt, maar niet het gewenste resultaat geboekt. En vaak willen mensen dat een coach of therapeut hun idee van de beste aanpak moet toepassen.

In beide gevallen zul je nooit het gewenste resultaat boeken: Volledig herstel van je burn-out!

Als een coach of therapeut één specifieke methode geleerd heeft (die bij hem goed gewerkt heeft) dan zal hij hem overal op toepassen. Echter bij coaching en therapie blijkt de toegepaste methode slechts een klein aandeel in het resultaat te hebben. Dus dat vind ik een gevaarlijke aanpak.

Als een cliënt zelf al weet welke methode hij wil, dan heeft hij er vaak van gehoord en wil om die reden dezelfde methode proberen. Hij gaat dan op de stoel van de coach of therapeut zitten. Dat is natuurlijk gedoemd om te mislukken omdat zijn burn-out het resultaat is van deze aanpak!

Om die reden is een brede (holistische) aanpak de enige weg naar snel en blijvend herstel. Bij burn-out wil je namelijk niet alleen de symptomen weghalen. Je wilt blijvend resultaat. Je wilt een nieuwe leefstijl ontwikkelen waarin je onafhankelijk en vrij je eigen ding doet.

Je burn-out is bedoeld om deze stap te maken! Het is de doorgang naar jou ideale leven.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op mijn website: https://verheijdenconsult.nl
show less
Information
Author Jos Verheijden
Website -
Tags

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search