00:00
38:29
For et år siden sendte Grith Okholm Skaarup sin første episode ud i verden, efter at have været kursist på "Skab din podcast".

Podcasten hedder Aftryk. Her undersøger hun, hvordan vi kan højne vores medmenneskelighed i en tid, hvor teknologien kan udkonkurrere os på mange andre punkter.

Hvordan får vi mening i vores arbejdsliv og sætter aftryk i vores medmennesker i en tid med teknologiske forandringer og burnout?

Her ser vi tilbage på, hvorfor podcasten skulle ud i verden, hvad der var det svære, og hvad der overraskede Grith.

I denne episode kan du høre mere om:

✔ Hvordan et bogprojekt kan hænge sammen med en podcast

✔ At arbejde med podcast-sæsoner

✔ Det fantastiske og farlige ved teknologi for medmenneskelighed

✔ At håndplukke podcastgæster nøje

✔ At give plads til ens mærkesager - fra individ tænkning til medmenneskelighed i en tid med burn out, hvor mange ikke føler mening i sit arbejde

✔ At skabe et netværk og følgeskab mellem tidligere gæster, der kan have glæde af hinanden

✔ Om at skabe en bevægelse, hvor man fremhæver andre, man inspireres af

✔ Om at uddelegere redigeringen

✔ At huske at stille kritiske spørgsmål og turde at få gæster ind, der mener noget andet end en selv


Mere:

Grith Okholm Skaarup er stifter af virksomheden Humtech, der hjælper med rådgivning og videnformidling om trends i arbejdsliv og lederskab i digitale forandringer.
https://www.humtech.dk/

Podcast: Aftryk
https://www.humtech.dk/aftryk

Grith er skrivefacilitator i Klub Bare Skriv en gang om måneden
https://www.klubbareskriv.dk/

Skab din podcast:
https://dinpodcast.dk/online-podcastkursus/

Denne episodes indlæg:
***
For et år siden sendte Grith Okholm Skaarup sin første episode ud i verden, efter at have været kursist på "Skab din podcast". Podcasten hedder Aftryk. Her undersøger hun, hvordan vi kan højne vores medmenneskelighed i en tid, hvor teknologien kan udkonkurrere os på mange andre punkter. Hvordan får vi mening i vores arbejdsliv og sætter aftryk i vores medmennesker i en tid med teknologiske forandringer og burnout? Her ser vi tilbage på, hvorfor podcasten skulle ud i verden, hvad der var det svære, og hvad der overraskede Grith. I denne episode kan du høre mere om: ✔ Hvordan et bogprojekt kan hænge sammen med en podcast ✔ At arbejde med podcast-sæsoner ✔ Det fantastiske og farlige ved teknologi for medmenneskelighed ✔ At håndplukke podcastgæster nøje ✔ At give plads til ens mærkesager - fra individ tænkning til medmenneskelighed i en tid med burn out, hvor mange ikke føler mening i sit arbejde ✔ At skabe et netværk og følgeskab mellem tidligere gæster, der kan have glæde af hinanden ✔ Om at skabe en bevægelse, hvor man fremhæver andre, man inspireres af ✔ Om at uddelegere redigeringen ✔ At huske at stille kritiske spørgsmål og turde at få gæster ind, der mener noget andet end en selv Mere: Grith Okholm Skaarup er stifter af virksomheden Humtech, der hjælper med rådgivning og videnformidling om trends i arbejdsliv og lederskab i digitale forandringer. https://www.humtech.dk/ Podcast: Aftryk https://www.humtech.dk/aftryk Grith er skrivefacilitator i Klub Bare Skriv en gang om måneden https://www.klubbareskriv.dk/ Skab din podcast: https://dinpodcast.dk/online-podcastkursus/ Denne episodes indlæg: *** read more read less

about 1 year ago #aftryk, #podcast