00:00
34:30
I det her allerførste afsnit fortæller vi lidt om hvem vi er, vores intention med den her podcast og hvad du kan forvente af at lytte med her. Og selvfølgelig har vi også podcastens fødselshoroskop som vi skal prøve at lave en tydning af.

Vi snakker om de nye planeter, den nye tids astrologi og hvad Camille har gemt af astrologiske lækkerier til jer i hendes store godtepose. Du får et indblik i astrologiens vidunderlige verden, konkrete værktøjer og et kærligt kosmisk kompas - for vi eeelsker astrologi og vi vil så gerne dele vores begejstring med dig og de mange andre nysgerrige spirer derude.

Skriv til os med astrologiske spørgsmål på mail astrospiren@gmail.com eller Instagram @astrospiren

Vært: Tasja Andersen
Gæst: Camille Cecillie Steenstrup
Lyd og Mix: Lawrence Thomte


Pssst… Download astroprogrammet livehoroscope.dk hvis du virkelig vil nørde amok med horoskoper :-)
I det her allerførste afsnit fortæller vi lidt om hvem vi er, vores intention med den her podcast og hvad du kan forvente af at lytte med her. Og selvfølgelig har vi også podcastens fødselshoroskop som vi skal prøve at lave en tydning af. Vi snakker om de nye planeter, den nye tids astrologi og hvad Camille har gemt af astrologiske lækkerier til jer i hendes store godtepose. Du får et indblik i astrologiens vidunderlige verden, konkrete værktøjer og et kærligt kosmisk kompas - for vi eeelsker astrologi og vi vil så gerne dele vores begejstring med dig og de mange andre nysgerrige spirer derude. Skriv til os med astrologiske spørgsmål på mail astrospiren@gmail.com eller Instagram @astrospiren Vært: Tasja Andersen Gæst: Camille Cecillie Steenstrup Lyd og Mix: Lawrence Thomte Pssst… Download astroprogrammet livehoroscope.dk hvis du virkelig vil nørde amok med horoskoper :-) read more read less

2 years ago #astrologi, #astrology, #horoskop, #spiritualitet, #stjernetegn