00:00
31:04
Tässä podcastin jaksossa keskustellaan vammaisten osallisuudesta ja oikeuksista. Pohdiskellaan hiukan laajemmin myös ihmisoikeuksia. Kiinnostaako kirkkoa yleisesti ottaen vammaiset henkilöt? Onhan siellä podcastissa monta monessa muutakin asiaa, esimerkiksi: Millaiset asenteet ovat nykyään vammaisia kohtaan? Miten ilmastonmuutos ja vammaiset liittyvät yhteen?

Tuomo Burmanin vieraana Saavu Kirkkoposti -podcastissa on Amu Urhonen Suomen lähetysseuran vammaisten henkilöiden oikeuksien asiantuntija.
Tässä podcastin jaksossa keskustellaan vammaisten osallisuudesta ja oikeuksista. Pohdiskellaan hiukan laajemmin myös ihmisoikeuksia. Kiinnostaako kirkkoa yleisesti ottaen vammaiset henkilöt? Onhan siellä podcastissa monta monessa muutakin asiaa, esimerkiksi: Millaiset asenteet ovat nykyään vammaisia kohtaan? Miten ilmastonmuutos ja vammaiset liittyvät yhteen? Tuomo Burmanin vieraana Saavu Kirkkoposti -podcastissa on Amu Urhonen Suomen lähetysseuran vammaisten henkilöiden oikeuksien asiantuntija. read more read less

4 months ago