00:00
34:50
Kirkko kiinni -podcastin neljännessä osassa keskustelemassa ovat buddhalaisuuden tutkija Mitra Härkönen Tampereen yliopistosta ja Kirkon koulutuksen ja tutkimuksen johtajava asiantuntija, dosentti Jyri Komulainen.

Miksi buddhalaisuus ja hindulaisuuteen kytkeytyvät liikkeet kiinnostavat suomalaisia nuoria aikuisia? Miksi evankelis-luterilanen kirkko ei heitä puhuttele? Mitä opittavaa ev.lut. kirkolla voisi olla muista uskonnoista? Vai onko mitään? Kirkko kiinni podcastin juontaa Marjo Kiljunen.
Kirkko kiinni -podcastin neljännessä osassa keskustelemassa ovat buddhalaisuuden tutkija Mitra Härkönen Tampereen yliopistosta ja Kirkon koulutuksen ja tutkimuksen johtajava asiantuntija, dosentti Jyri Komulainen. Miksi buddhalaisuus ja hindulaisuuteen kytkeytyvät liikkeet kiinnostavat suomalaisia nuoria aikuisia? Miksi evankelis-luterilanen kirkko ei heitä puhuttele? Mitä opittavaa ev.lut. kirkolla voisi olla muista uskonnoista? Vai onko mitään? Kirkko kiinni podcastin juontaa Marjo Kiljunen. read more read less

about 1 year ago #amma, #buddhalaisuus, #kirkko, #usko, #uskonnollisuus, #uskonto, #uushindulaisuus